Astăzi este 26 Mar 2023, 15:47
1 Mai la Iepuresti 2012
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Re: 1 Mai la Iepuresti 2012
Nu am edit astfel incat scriu alta postare, si ma grabesc sa aveti si aceastata informatie pentru ca plec in We si as dori sa aveti timp de gandire pana luni cand trebuie sa dau un raspuns:
- M-am gandit si apoi am vorbit cu proprietarul, pentru a putea servi un pranz ( festiv, sau nu) in foisoarele de pe malul lacului daca timpul va fi favorabil, pe terasa sau in interiorul unui salon, daca timpul nu ne permite exterior.
-Am vorbit bineinteles de un meniu din peste ciorba, prajit cu mujdei, saramura si mamaliguta, si sigur pentru cei care vor pui , porc, etc. ce doresc, gatit sau gratar. Urmeaza sa primesc un pret si de la voi as dori sa stiu numar de participanti, sigur, cat mai multi si pretul mai rezonabil. Ziua cred ca ar trebui sa fie, sambata sau duminica.
Astept vesti pe PM sa nu aglomeram topicul, dar ma si puteti suna.
Weekend placut!
- M-am gandit si apoi am vorbit cu proprietarul, pentru a putea servi un pranz ( festiv, sau nu) in foisoarele de pe malul lacului daca timpul va fi favorabil, pe terasa sau in interiorul unui salon, daca timpul nu ne permite exterior.
-Am vorbit bineinteles de un meniu din peste ciorba, prajit cu mujdei, saramura si mamaliguta, si sigur pentru cei care vor pui , porc, etc. ce doresc, gatit sau gratar. Urmeaza sa primesc un pret si de la voi as dori sa stiu numar de participanti, sigur, cat mai multi si pretul mai rezonabil. Ziua cred ca ar trebui sa fie, sambata sau duminica.
Astept vesti pe PM sa nu aglomeram topicul, dar ma si puteti suna.
Weekend placut!
-
- Membru forum
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 16 Oct 1974
Salut la toata lumea.Eu si cu inca trei prieteni si famiile noastre am fost la Iepuresti de Paste.Eu am sosit pe 16 ptr ca am fost de servici si am stat pana pe 18.A fost superb si eu si sotia mea vrem sa revenim si de 1 mai.S-ar putea sa sosim pe 30 si sa stam chiar pana pe 3.
Bine v-am gasit .Ma bucur ca m-am alaturat rulotistilor.Am o rulota Swift Silhouette Diamond 1991 fabricatie si Opel Astra Caravan 2.0 DTI 2002 an de fabricatie.Andy,Mioara si
Bella.Tel:0766213020
Intre timp am vorbit si de preturi la Comoara Pescarilor si cei care vor sa pescuiasca dar elibereaza pestele platesc 50 lei 12 h iar cei care vor pestele pescuit 5kg crap intra in cei 100lei platiti la intrare, iar diferenta de peste prins poate fi eliberata, sau daca o pastreaza plateste 20lei/kg. Nu intra in socoteala carasul si albitura care se poate adauga la cele 5kg fara alti bani.
Aceste informatii le gasiti pe site la regulament. Daca vor fi doritori sa-mi transmita pentru ca trebuie rezervate locuri.
In ceea ce priveste masa de pranz daca sunt doritori sa-mi trimita PM. Preturile sunt:
"Asa cum am discutat, va rugam sa gasiti in continuare oferta noastra. In speranta ca ne veti fi oaspeti, asteptam cu interes sa ne vizitati si sa ne transmiteti eventuale sugestii sau impresii.
Restul tarifelor si regulamentul le regasiti pe site http://www.comoarapescarilor.ro )
Ciorba de peste cu ardei iute 7 ron
Saramura de crap cu mamaliguta si ardei iute 20 ron
Crap prajit cu mujdei de usturoi 15 ron
Mititei cu mustar si paine 2,5 ron
Bauturi racoritoare 2l ( Coca-Cola, Fanta, Sprite) 7 ron
Apa minerala 1,5l sau 2l. 3,5 ron
Vin alb 6 ron/l "
Intalnirea este off camping si locatia, este asa cum spuneam pentru relaxare la iarba verde cu rulotisti, ceea ce presupune o tabara unde fiecare stie si simte cum sa petreaca timpul. Vom avea si foc de tabara! :D
Plimbarea la balta , pescuitul, masa de pranz, sunt optionale si ramane sa vedem daca vor fi si doritori.
Vreau sa va spun ca nu este necesar sa va inscrieti ca participanti pe forum, poate aveti motive sa nu se stie, este dreptul fiecaruia, dar va rog sa ma informati pe mine pe PM cand veniti.
Astept vesti pe PM si tel., multumesc!
Vremea este buna ..., nu ca vremurile. http://www.accuweather.com/en/ro/iepure ... 6083?day=6
Aceste informatii le gasiti pe site la regulament. Daca vor fi doritori sa-mi transmita pentru ca trebuie rezervate locuri.
In ceea ce priveste masa de pranz daca sunt doritori sa-mi trimita PM. Preturile sunt:
"Asa cum am discutat, va rugam sa gasiti in continuare oferta noastra. In speranta ca ne veti fi oaspeti, asteptam cu interes sa ne vizitati si sa ne transmiteti eventuale sugestii sau impresii.
Restul tarifelor si regulamentul le regasiti pe site http://www.comoarapescarilor.ro )
Ciorba de peste cu ardei iute 7 ron
Saramura de crap cu mamaliguta si ardei iute 20 ron
Crap prajit cu mujdei de usturoi 15 ron
Mititei cu mustar si paine 2,5 ron
Bauturi racoritoare 2l ( Coca-Cola, Fanta, Sprite) 7 ron
Apa minerala 1,5l sau 2l. 3,5 ron
Vin alb 6 ron/l "
Intalnirea este off camping si locatia, este asa cum spuneam pentru relaxare la iarba verde cu rulotisti, ceea ce presupune o tabara unde fiecare stie si simte cum sa petreaca timpul. Vom avea si foc de tabara! :D
Plimbarea la balta , pescuitul, masa de pranz, sunt optionale si ramane sa vedem daca vor fi si doritori.
Vreau sa va spun ca nu este necesar sa va inscrieti ca participanti pe forum, poate aveti motive sa nu se stie, este dreptul fiecaruia, dar va rog sa ma informati pe mine pe PM cand veniti.
Astept vesti pe PM si tel., multumesc!
Vremea este buna ..., nu ca vremurile. http://www.accuweather.com/en/ro/iepure ... 6083?day=6
Ultima oară modificat 22 Apr 2012, 20:48 de către Mihai Gheorghe, modificat de 4 ori în total.
- Cristian Irimescu
- Membru forum
- Data nasterii: 22 Apr 1972
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/ ... tter-Alert
Marti o sa aflam ca pe 30 aprilie pentru unii e liber!!!! :mrgreen:
Marti o sa aflam ca pe 30 aprilie pentru unii e liber!!!! :mrgreen:
-
- Membru forum
- Oras: Mizil
- Data nasterii: 10 Mar 1971
........................................................exista optiunea sa platim o caruta de lemne toti ??Vom avea si foc de tabara! :D
MODERAT !!!
Asta ar rezolva cautatul si transportul uscaturilor la tabara, buna observatie! Si nu va speriati, la cati vom fi, nu se baga de seama cheltuiala individuala. :D
-
- Membru forum
- Oras: Mizil
- Data nasterii: 10 Mar 1971
Are idee cineva unde se afla cea mai apropiata sursa de apa potabila ???
- Bratulescu Ionut
- Membru forum
In sat !...este un magazin p'acolo...rogi frumos ,dai banu' si umpli bidonu'!
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
- Dragos Marin
- Membru forum
- Oras: Ploiesti
- Data nasterii: 17 Noi 1979
Imi anunt si eu prezenta de vineri dupa amiaza, cu inca 3 prieteni cu rulote deci in total cam 4 rulote si cred ca 1-2 corturi...
V-as ruga sa-mi dati mai multe detalii despre cum se ajunge acolo (venim din ploiesti)
V-as ruga sa-mi dati mai multe detalii despre cum se ajunge acolo (venim din ploiesti)
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Incercati sa lecturati paginile si veti gasi informatii necesare, daca nu sunt suficiente, ma sunati!
viewtopic.php?f=87&t=5750&start=30
viewtopic.php?f=87&t=5750&start=30
Si noi ne anuntam prezenta.Augustin Munteanu si Gabi Popa.
Ced ca vom pleca din Ploiesi in jurul orei 19.
Ced ca vom pleca din Ploiesi in jurul orei 19.
-
- Membru forum
- Data nasterii: 16 Oct 1974
Eu de Paste am intrat cu rulota putin mai sus de iesirea din sat si este o fantana acolo
Bine v-am gasit .Ma bucur ca m-am alaturat rulotistilor.Am o rulota Swift Silhouette Diamond 1991 fabricatie si Opel Astra Caravan 2.0 DTI 2002 an de fabricatie.Andy,Mioara si