Astăzi este 26 Mar 2023, 14:48
1 Mai la Iepuresti 2012
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Re: 1 Mai la Iepuresti 2012
Ha, ha, ha..., am revazut filmul oficial cum ii spui tu, si intr-adevar exista momentele. Le-am cautat in arhiva si cred ca sunt astea. Oricum am descoperit muuuuulte secvente haioase. :D
http://www.dailymotion.com/video/xpvklr ... 011_travel
http://www.dailymotion.com/video/xpvklr ... 011_travel
- Irina Strimbeanu
- Membru forum
Cu placere, si noi ne-am amuzat..., ai mei! Astazi am mai avut parte de o portie. Vorbind la telefon cu primaru' mi-a transmis ca satenii intreaba daca mai vin aia lu' Bivolaru ca in fiecare an cu rulote, antene tv, bucatarii de campanie...! :D
- Florin Tutunaru
- Membru forum
- Oras: Alexandria
- Data nasterii: 10 Apr 1973
Hai ca asta este buna cu Bivolaru`...mai avem sa facem o spirala si ceva incantatii pentru ploaie si vin babele cu tamaie acolo :mrgreen:
SWIFT CORNICHE + Passat Tel. ...0766367662
Sa nu uitati covorasele acasa! :D
http://www.dailymotion.com/video/xdjyxq ... rch_algo=1
http://www.dailymotion.com/video/xdjyxq ... rch_algo=1
- Mihai Cojocea
- Membru forum
Ce propunere interesanta si ce filmari frumoase!!!!
Din motiv de program in ture, adica pe 1 mai noi lucram, am vrea sa venim pe 29 aprilie. Mai vine cineva din Bucuresti atunci, ca sa nimerim si noi locul????
Din motiv de program in ture, adica pe 1 mai noi lucram, am vrea sa venim pe 29 aprilie. Mai vine cineva din Bucuresti atunci, ca sa nimerim si noi locul????
VW Passat 1,9 TDI 2002 cutie automata - HOBBY CLASIC
- Irina Strimbeanu
- Membru forum
Iesirea e programata in perioada 27 aprilie- 1 mai.Adica de vineri (poate chiar de joi) pana marti.
Majoritatea va veni in we caci nu stim daca luni 30 va fi liber.
Majoritatea va veni in we caci nu stim daca luni 30 va fi liber.
Irina, Mircea,piticii si Raya
- Ninel Gavanescu
- Membru forum
- Oras: ALEXANDRIA
- Data nasterii: 02 Oct 1972
27-2 mai cred ca poposim in zona :wink:
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
- danbabanu
- Membru forum
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 27 Sep 1973
Buna ziua,
Anul asta vom fi si noi prezenti ! Macar pentru 28/29, ca pe 30 suntem la munca/scoala.
Avand in vedere ca este o iesire organizata, va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa aflam ceva informatii speciale referitoare la aceste iesiri ?
Multumesc.
Anul asta vom fi si noi prezenti ! Macar pentru 28/29, ca pe 30 suntem la munca/scoala.
Avand in vedere ca este o iesire organizata, va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa aflam ceva informatii speciale referitoare la aceste iesiri ?
Multumesc.
Cu stima,
Dan Baban
0727388641 / 0724098278
Logan MCV/Dokker + Burstner
danbaban@gmail.com / dan@baban.ro
www.baban.ro / www.robinM1.ro / www.aerotrim.ro / www.waterball.ro / www.rollingball.ro / www.pantoficlown.ro
Dan Baban
0727388641 / 0724098278
Logan MCV/Dokker + Burstner
danbaban@gmail.com / dan@baban.ro
www.baban.ro / www.robinM1.ro / www.aerotrim.ro / www.waterball.ro / www.rollingball.ro / www.pantoficlown.ro
- Sandu Toma
- Membru forum
Cititi topicul si veti afla imediat dupa Paste mai multe amanunte ! :D
Orice problema are o rezolvare practica
-
- Membru forum
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 30 Dec 1946
Buna ziua!
Suntem familia Popescu - Daniela si Lucian, membrii ai Clubrv.ro numai din noiembrie 2011 - abia atunci v-am gasit, culmea, cautand informatii privind carduri de camping pe net, am ajuns la asociatia dn Belgia si prin site-ul lor am ajuns si aici! Dar... mai bine mai tarziu decat niciodata!
Revenind la intalnirea de la Iepuresti: noi avem rulota parcata langa Fagaras (unde avem o casuta cu curte),dar am vrea sa venim, macar pentru o excursie de o zi, sa ne cunoastem si noi partenerii de club. Se poate?
Cu cine trebuie sa luam legatura? Si... unde exact este locul acesta cu nume simpatic?
Iar, revenind la locul de parcare al rulotei noastre, mai exact - satul Recea (13 Km de Fagaras spre munte), asteptam cu drag, oricand,oaspeti, cu portile si inimile deschise - conditia sa fim in tara ca... suntem cam calatori- normal nu? de aceea ne-am luat casuta umblatoare!
Daniela si Lucian Popescu
Suntem familia Popescu - Daniela si Lucian, membrii ai Clubrv.ro numai din noiembrie 2011 - abia atunci v-am gasit, culmea, cautand informatii privind carduri de camping pe net, am ajuns la asociatia dn Belgia si prin site-ul lor am ajuns si aici! Dar... mai bine mai tarziu decat niciodata!
Revenind la intalnirea de la Iepuresti: noi avem rulota parcata langa Fagaras (unde avem o casuta cu curte),dar am vrea sa venim, macar pentru o excursie de o zi, sa ne cunoastem si noi partenerii de club. Se poate?
Cu cine trebuie sa luam legatura? Si... unde exact este locul acesta cu nume simpatic?
Iar, revenind la locul de parcare al rulotei noastre, mai exact - satul Recea (13 Km de Fagaras spre munte), asteptam cu drag, oricand,oaspeti, cu portile si inimile deschise - conditia sa fim in tara ca... suntem cam calatori- normal nu? de aceea ne-am luat casuta umblatoare!
Daniela si Lucian Popescu
- Sandu Toma
- Membru forum
Sunteti bineveniti la intalnirea de la Iepuresti !
In ceea ce priveste traseul de urmat poti vedea postarea #3 din topicul de anul trecut viewtopic.php?f=100&t=4577
TRASEUL DE URMAT !!!
Centura Bucuresti/Sos Alexandriei DN6 - Dupa 19,6Km in STALPU intalniti indicatorul CALUGARENI si faceti stanga (Harta 1 , Foto2)
Pe drumul de Calugareni DJ411 , intrati in satul IEPURESTI, traversati satul (3,7Km)si la iesirea din sat virati la stanga pe drumul de pamant (Harta 3, Foto 4)
Dupa 1000m ati ajuns la locatie (Foto5).
In ceea ce priveste traseul de urmat poti vedea postarea #3 din topicul de anul trecut viewtopic.php?f=100&t=4577
TRASEUL DE URMAT !!!
Centura Bucuresti/Sos Alexandriei DN6 - Dupa 19,6Km in STALPU intalniti indicatorul CALUGARENI si faceti stanga (Harta 1 , Foto2)
Pe drumul de Calugareni DJ411 , intrati in satul IEPURESTI, traversati satul (3,7Km)si la iesirea din sat virati la stanga pe drumul de pamant (Harta 3, Foto 4)
Dupa 1000m ati ajuns la locatie (Foto5).
- Atașamente
-
- Calugareni.JPG (42.5 KiB) Vizualizat de 2640 ori
-
- camp.JPG (19.3 KiB) Vizualizat de 2640 ori
-
- Loc campare.JPG (52.6 KiB) Vizualizat de 2640 ori
Orice problema are o rezolvare practica