Astăzi este 25 Mar 2023, 02:36

Transalpina 2012

arhiva anilor 2006 - 2012

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Raspunde
George Chirila

Re: Transalpina 2012

Mesaj de George Chirila » 15 Mar 2012, 21:20

Locuri de-o frumusete covarsitoare . Cuvintele sunt de prisos . Sunt locuri care iti raman intiparite pe retina . Imi pare rau ca aparatul meu de fotografiat nu este profesional pentru a se vedea superbitatea naturii

Imagine

Pe-un picior de plai.pe-o gura de rai ......

Imagine

Crestele majestuoase ale Parangului

Imagine

Acolo unde pamantul se-ntalneste cu cerul

Imagine

Imagine

Imagine

Pasul Urdele

Imagine

Nedelcu Iulian
Membru forum

Mesaj de Nedelcu Iulian » 15 Mar 2012, 21:40

Am fost si eu de 2 ori in acele locuri o data cind nu era asfaltat si eram stresat ca nu stiu daca mai ajung la celalat cap si a doua data ma prins o ploaie de nu am vazut nici pe unde merg ,asa ca vin si eu hotariti data :)

Parfeni Ioan
Membru forum
Oras: Vaslui
Data nasterii: 21 Feb 1950

Mesaj de Parfeni Ioan » 21 Mar 2012, 21:30

Fiind si Gigi la Secu, propun ca acolo sa se faca un mic comandament pentru organizarea TRANSALPINA 2012.
Este o treaba foarte serioasa, din care motiv trebuie sa se inceapa organizarea din timp. Cei care ni se alatura, sa vina cu fel de fel de propuneri, pentru a putea fi contabilizate in prima faza la Secu.
Pentru ca am deschis acest subiect, schitez cateva propuneri:
1. Sa se stabileasca o locatie pentru organizarea unei baze de plecare(tabara de START). Aici vom veni din diferite locuri ale tarii in cursul zilei 1. Seara vom avea o mica intalnire comuna privind aceasta tema, urmata de masa si dans. In ziua 2, la o ora anume se va finaliza strategia de atac a actiunii si echipajele se vor pregati de drum intr-o coloana aproximativa.
2. Traseul sa fie facut intr-un anumit numar de etape, dupa ultima formandu-se tabara de FINAL( foc de tabara si tot ce presupune o seara distractiva). Daca timpul permite, se poate organiza acest lucru pentru seara urmatoare sosirii.
3. Sa alegem o deviza pentru aceasta actiune. EX: "Natura, dragostea mea", "Caravana ClubRV-Fantastica", "Caravana Muntilor Carpati"(aici s-ar putea organiza un sir de mai multe trasee, iar TRANSALPINA 2012 sa fie la nr. 1), "Cu rulota deasupra norilor", etc.
4. Sa fie anuntata presa pentru mediatizarea acestei actiuni: desfasurare, scop, etc. Putem filma si noi pentru realizarea unui filmulet.
5. Sa ne documentam pentru a vedea ce conditii ar trebui indeplinite pentru a intra in Cartea recordurilor :). Serios vorbind!
{ POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }2 Mesajde Ninel Gavanescu » 12 Mar 2012 17:25
O coloana de rulote pe Transalpina cred ca este ceva de cartea recordurilor !!
http://www.tpu.ro/arta-si-cultura/cum-p ... e-trebuie/
http://www.guinnessworldrecords.com
Ambasador-Mercedes Vito 0758869024

Serpescu Gheorghe
Membru forum

Mesaj de Serpescu Gheorghe » 22 Mar 2012, 08:43

Nu m-am putut abtine la cererea prietenului Cristi de a-i sterge postarile, chiar mi-a facut placere :mrgreen:
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"

Cristi Argesanu
Membru forum
Oras: Dragasani
Data nasterii: 17 Iul 1981

Mesaj de Cristi Argesanu » 22 Mar 2012, 09:15

Eu ma gandeam la ceva mai relaxant, fara prea mult stres cu devize, orar, media. Ma gandeam la un off camping autentic mai restrans , cu pescuit , plimbari, ceaun, gratare, fiecare face ce vrea. Ca de asta scapam de stresul urban de zi cu zi , sa stam in liniste in natura. Parerea mea
Nissan Pathfinder + RULOTA HOBBY 460 ufe

Catalin Gigi
Membru forum
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi » 22 Mar 2012, 09:42

Este tot ce imi doresc Cristi ...iar daca in acest an o sa fie mai multe iesiri in aceasta locatie am sa incerc sa particip la toate deoarece sunt foarte multe locatii de vazut in aceasta zona si intr-o singura iesire nu as putea acoperi tot .Drumurile laterale ce patrund in ,,inima naturii,, sunt spectaculoase , drumuri ce sunt de preferat facute cu bicicletele sau pe jos...trasee ce iti ocupa cel putin o jumatate de zi.Poate reusesc sa imi achizitionez doua biciclete electrice :mrgreen: .

Locul de intanlire sau tabara , va fi in zona ,,Pesteri Muierii,, sau aproape de Ranca ...
Facem traseul de la Pestera Polovragi spre lacul Galbenul in una din zile .
A doua zi parcurgem Transalpina si cautam loc de campare in partea cealalta unde mai putem ramane o zi sau doua incercand sa parcurgem si acolo cativa km pe drumurile forestiere ...Aceste excursii sunt optionale si se fac de cei doritori de miscare in natura .
Restul pot face ceea ce isi doresc.
Urmand ca seara sa ne regasim cu toti in jurul focului de tabara si sa depanam povesti ...

Asta este varianta mea care accepta orice sugestie si propunere din partea participantilor ...

ps; media poate veni pt a face publicitate Clubului ...o sa stea un pic si gata ...nu au cum sa ne agaseze.

Parfeni Ioan
Membru forum
Oras: Vaslui
Data nasterii: 21 Feb 1950

Mesaj de Parfeni Ioan » 22 Mar 2012, 10:08

Cristi!
Sunt intrutotul de acord cu tine. Tot ceea ce spui este pentru terminarea traseului, unde vom sta asa cum propui tu.
Propunerile mele sunt strict pentru parcurgerea celor aproximativ 120 km.

Eu vad TRANSALPINA 2012 pe doua laturi distincte: una se refera la parcurgerea traseului, iar a doua sa fie intalnirea propriu-zisa de dupa FINISH.
Propunerile mele sunt doar pentru prima parte. Restul este de voie, face fiecare ce doreste: gratare, dans, foc de tabara, socializare mai pe scurt.
Bineinteles ca si prima parte nu este stricta. Sunt doar niste propuneri si nu tin neaparat sa se si puna in practica.
De aceea am zis ca e bine sa avem propuneri din partea a cat mai multi rulotisti, iar cei cativa in frunte cu Gigi Catalin sa adjudece pentru noi toti.

SUBLINIEZ inca o data: ce scriu sa fie luate drept propuneri si atat. Trebuie facut in asa fel ca sa fie toata lumea multumita.
Nimic nu se poate face fara implicarea noastra. Cu cat vom fi mai multi, cu atat va fi mai bine. Parerea mea.

PS In timp ce scriam a aparut postarea lui Gigi. Este bine cand vin pareri in special si din partea celor care a mai facut acest traseu. Pentru mine si sotia mea va fi pentru prima data. Subscriu la ce a scris Gigi: segmentarea traseului pentru a putea sa mai evadam de la traseu stanga, dreapta, iar seara la foc la povesti.
Ambasador-Mercedes Vito 0758869024

Cristi Argesanu
Membru forum
Oras: Dragasani
Data nasterii: 17 Iul 1981

Mesaj de Cristi Argesanu » 22 Mar 2012, 18:23

Oricum ar fi nu pot sa nu iau parte la asa traseu si locatie , dar mie imi este mai greu sa schimb tabara(dureaza ceva la rulota fata de camper). Tocmai de asta sper sa fie o iesire care nu impune un program anume. La inceput hai propunem cam cat sa dureze aceasta iesire si apoi vedem cum putem fragmenta traseul.
Iar dupa ce stabilim taberele , oricine poate sari peste vreuna si sa se stabileasca direct in urmatoarea daca ii place mai mult locatia si este mai comod(ca mine asa :D
Deci hai cu propuneri ca de abia astept
Nissan Pathfinder + RULOTA HOBBY 460 ufe

Cornel Ilie
Membru forum
Oras: Galati
Data nasterii: 21 Mai 1969

Mesaj de Cornel Ilie » 14 Apr 2012, 09:53

Sărbători cu Lumină și Pace, Belșug și Speranță! Hristos a înviat!
Cele bune la toti, Paste Fericit!
Suna interesant si dorim sa participam si noi la acesta intalnire "Transalpina 2012",pana la concretizarea exacta a intalnirii,poate se va anunta locul de intalnire si data exacta,si eventual un program de vizitare din timp.mergem pe mana veteranilor.
sarbatori fericite !!!
rulota CI WILK+ golf 4 variant
vreme,si vremuri bune va doresc......
tel.0741573990;0763736747;E-mail corneliliegl@yahoo.com

Cristian Irimescu
Membru forum
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu » 20 Mai 2012, 19:00

Nicusor Manea
Membru forum

Mesaj de Nicusor Manea » 21 Mai 2012, 07:12

Daca tot venim pana la Laguna Albastra, ne-am propus ca Duminica sa plecam pe Transalpina cu revenire in camping seara. Credeti ca vom putea face acest traseu tinand cont ca rulota o sa ramana in camping? Cam cati Km sunt si care ar fi traseul de urmat ?
Fam Nicusor & Mihaela Manea
Chateau 380 + VW Sharan 1.9 TDI
Tel: 0757 316 363
E-mail: mbalubrifianti@gmail.com

Sorin.Sibiceanu
Membru forum
Oras: ora
Data nasterii: 21 Mar 1908

Mesaj de Sorin.Sibiceanu » 21 Mai 2012, 08:00

Salut , eu cred ca vrei sa mergi pe Transfagarasan nu pe transalpina . Sa mergi pe transalpina ai ceva de mers , ori mergi la Sebes sa poti urca ori mergi pe valea oltului pana la Brezoi si urci pe la Voineasa sau mai poti merge la Novaci . Ca si km ai pana la Sebes 80km pana la Brezoi ai 100KM iar pana la Novaci ai 200km , parea mea este sa stai cuminte ca oricum este inchis si unul si altul , poti merge linistit dupa 15 iunie ..
Dacia Duster 4x4 + Fendt Karaat 470TF
Tel: 0766652014

Raspunde