Referitor la ORGANIZARE - ieri cind ne-am intors de la Laguna am sintetizat toate ideile si optiunile colegilor scrise la acest inceput de Topic. Nu ne-am grabit de a scrie, pt a se linisti atmosfera..
Azi incet incet lucrurile intra pe un fagas normal. Sper sa continuam cu organizarea jocurilor pt copii (sint o multime de posibilitati acolo, eu nu am mai vazut atitea) Ce ziceti, dam drumul la idei ?
Pt adulti cred ca va fi cea mai mare delectare la cit de frumos arata terasa linga piscina...Sper sa avem si bafta de vreme super. Intr-un cuvint complexul arata f f bine, veselie si voie buna sa fie
Gazda e de nota 10, va spun din prima ca-i baiat vesel si deschis. De trei ori ne-a zis ca vrea si face tot posibilul, ca aceasta Intilnire sa ne ramina ca o amintire nu frumoasa, ci foarte frumoasa !
Pt asta ne-a facut si acest pret special , de la 70 lei la 25, e o reducere.. Pai daca locatia e buna si omul ne da tot sprijinul, nu vad de ce sa nu gindim tot felul de idei frumoase pt. a ne simti bine.
Deci daca considerati ca ar fi bine de dat drumul ideilor despre program si activitati, spuneti parerea. Oricum, am optat pt un program cit mai simplu, nu prea incarcat. Asteptam raspunsurile dvs !
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com