Astăzi este 25 Mar 2023, 02:42

MUTARE VOT LOCATIE INTALNIRE NATIONALA

Intalniri nationale si internationale

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Raspunde
Maria Holom
Membru forum
Oras: PLOIESTI
Data nasterii: 11 Apr 1958

MUTARE VOT LOCATIE INTALNIRE NATIONALA

Mesaj de Maria Holom » 06 Mar 2012, 15:35

Propun mutarea acestui topic "VOT- Locatia Intalnirii Nationale 1-4 Iunie 2012 " de la sectiunea Membrii cotizanti la sectiunea Intalniri organizate de Asociatia ClubRv, alaturi de topicul deschis de Mihai Rusu pe aceeasi tema: Intalnirea nationala a rulotistilor. De ce? Ar fi mai usor de accesat de catre toti membrii. Tot acolo ar trebui sa urmeze si lista cu participantii, alt topic cu organizarea etc. etc. ALTFEL URMARESTE OMUL DACA SUNT GRUPATE PE ACEEASI TEMA.
De ce mi-ai taiat postarea cu avertismentul, Dom` Presedinte ? Este un secret? Nu are voie lumea sa afle ca m-ai avertizat ca am solicitat mutarea topicului cu votul? Mie nu mi-e rusine sa spun ca am fost avertizata o data .

conform regulamentului art f) Este interzisa postarea de discutii care nu au legatura cu subiectul in cauza ("offtopic").dar si l) Deciziile moderatorilor sau administratorilor nu vor fi comentate pe forum ci numai pe PM sau e-mail.
Camper HOBBY TOSKANA 650 FLC-Fiat Ducato 130 Multijet 2,3 D - 2008 tel. 0721280119

Catalin Gigi
Membru forum
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Re: MUTARE VOT LOCATIE INTALNIRE NATIONALA

Mesaj de Catalin Gigi » 06 Mar 2012, 15:52

Votul este excusiv al membrilor cotizanti si rezultatul va fi afisat pe data de 20 martie pe forumul public .

Evitati discutii off ce nu au legatura cu titlul topicului .

Este valabil pentru toata lumea ...
Va readuc aminte de postarea mea .

Incepand din acest moment orice postare care nu are legatura cu titlul topicului atrage automat un avertisment ...continuarea.. ulterior il atrage pe al doilea si automat banarea pe o perioada de timp.

Nu va ascundeti in spatele unei fraze care are legatura cu topicul si ulterior mai jos varsati venin ....se va intampla acelasi lucru

Raspunde