Astăzi este 25 Mar 2023, 03:56

Oare de ce ?

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Blocat
Cristian Steriopol
Membru forum

Oare de ce ?

Mesaj de Cristian Steriopol » 05 Mar 2012, 19:04

Oare de ce , cand citesc prin forumuri de rulotisti din Marea Britanie si Franta nu am gasit nicaieri discutii in contradictoriu ( uneori chiar impinse la absurd , dupa parerea mea... ) cum gasim pe undeva , pe aici ??? Sunt convins ca nici in forumuri de rulotisti din Olanda sau Germania , poate si Italia , nu vei gasi asa ceva ! Sa fie doar de la faptul ca suntem romani ???!!??? Nu cred , sincer !!!
Oare stiti ca exista multi oameni , rulotisti ca si noi , cu care am avut discutii legate de pasiunea comuna si despre ClubRV si forumul sau si ca acestia mi-au spus ca nu se simt atrasi de acest club tocmai datorita faptului ca au citit aici pe forum discutii si polemici care nu le-au facut nici o placere ???
Oare de ce ... Si oare pana cand ???
Zile bune !
@cristians tel. 0245222086 ; 0760691892
Dacia 1310 + Caravelair Brasilia 365

Serpescu Gheorghe
Membru forum

Re: Oare de ce ?

Mesaj de Serpescu Gheorghe » 05 Mar 2012, 19:27

Îți spun eu de ce! Aia sunt in west iar noi in Balcani.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"

Isdraila Ioan
Membru forum
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan » 05 Mar 2012, 19:35

Probabil ca in folclorul lor nu au MIORITA ,iar capra vecinului este numai "piele si os"si astfel ca nu este motiv de raca. :wink:
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.

Odenie Sergiu
Membru forum

Mesaj de Odenie Sergiu » 06 Mar 2012, 11:54

Cristian Steriopol scrie: Oare de ce ... Si oare pana cand ???
Pentru ca Peti are dreptate,am mai spus si eu mai demult ceva identic...
Luidort Peti scrie:
am avut ocazia sa constat cat de diferiti suntem,ca avem toti o rulota sau autorulota nu inseamna aproape nimic.
de aceea e greu de mentinut un echilibru pe forum,cati suntem atatea personalitati.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul

Popa Violeta
Membru asociat
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta » 06 Mar 2012, 18:43

Numai eu cunosc in Iasi 7 sau 8 rulotisti, neinregimentati in Clubrv si care la invitatia mea de a se inscrie in club au refuzat categoric, dandu-mi exemplu tocmai certurile interminabile de pe forumul nostru. La fel si la Bacau. Intalnesc vara la Durau (unde merg foarte des) multi rulotisti. Ma duc la ei, ii salut, dar n-am intalnit nici unul inscris in clubul nostru (cu o singura exceptie: dl.Tabra acum doi ani). Cine stie ce cred acesti oameni despre Clubrv de refuza atat de categoric sa faca parte din el?
Cu timpul speram ca se vor rezolva toate diferendele, se vor baga sabiile in teaca si ne vom bucura iar de acele frumoase descrieri de calatorie pe care multi colegi le-au pus pe forum.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928

Duret Florin
Membru forum
Oras: Braila
Data nasterii: 26 Mai 1954

Mesaj de Duret Florin » 06 Mar 2012, 21:12

Eu am un raspuns, pentru ca familia noastra detine camperul de cativa ani, si abia anul acesta ne-am inscris la Club-Rv; vom deveni si membri cotizanti dupa ce reusesc sa ma lamuresc exact care este procedura. Dar sa revin la subiect. Cineva, o cunostinta care si el are un camper, ne-a lamurit ca nu e bine cu clubul, ca e prea multa aglomeratie, ca sunt oameni si oameni, etc. Un timp am mers impreuna cu acel personaj, dar in final am preferat singuri. Si in iarna asta, cand ne uitam la plimbarea din Portugalia a d-lui Rusu, am stat si am analizat situatia si am hotarat ca este bine sa ne inscriem in Club-Rv. Da, sunt oameni si oameni, nu o sa ne potrivim la preferinte cu toti, dar dintre cati sunt, siguri vor fi si unii la fel ca noi, unii care sa se simta bine in prezenta noastra, iar noi in prezenta lor. Si nu in ultimul rand, eu personal prefer agitatie in jur, ca doar traim in colectivitate, nu in padure, ca sa-mi placa doar "sa aud cum creste iarba". Acum chiar ne gandeam ca era bine s-o facem mai de mult, dar ... niciodata nu e tarziu, nu-i asa?
Duret Florin, Braila
Tel. 0740202470
Camper Benimar Aristeo 696

Calin Jurca
Membru forum

Mesaj de Calin Jurca » 06 Mar 2012, 22:27

Cristi,la ei nu se posteaza in medie la 30 sec,discutiile sunt la obiect,reci, fara interpretari.
Ei merg mai mult singuri,nu fac liste de 43 de participanti,nu-si dau tuica din gura in gura si nu se bat pe burti dupa gratar.
In final cred ca tot la noi e mai bine !
Amalia & Calin
0722.240.240.

Roman Vasile
Membru forum
Oras: Cluj
Data nasterii: 13 Mai 1950

Mesaj de Roman Vasile » 07 Mar 2012, 01:10

Ba sa stii ca nu sunt nici reci si daca e cazul dau si ei sticla de palinca din gura in gura! Sunt membru al unui club de autorulotisti din Ungaria de cativa ani (http://www.lakoautoklub.hu/). Imi permit sa traduc cateva cuvinte din pagina de prezentare a clubului:
“ Sa ne prezentam!
….. Scopul declarat al clubului este acela de a crea cadrul necesar care sa asigure schimbul de informatii, cunostinte si experiente intre membrii sai.
Clubul nostru este o societate de prieteni, autoorganizata,deschisa si libera.
In acest club nu exista functii si demnitati, nu exista presedentie si nici cotizatie.
Singura cerinta este ca anual sa ne descrii macar o excursie sau o experienta, in scopul de a-ti ajuta colegii sau vizitatorii forumului cu informatii. Citirea informatiilor si vizionarea pozelor este permisa si celor neincrisi/nelogati."

Daca la inceputuri se organizau doua intalniri pe an(primavara de deschidere a sezonului, toamna de inchidere) acum sunt luni in care se fac si doua intalniri! Si toate sunt reusite!
Pe forumul clubului se regasesc mii de postari si va rog sa ma credeti ca nici una nu are tente de atac la persoana, de harta, artag sau orice alta forma care sa te faca sa inchizi computerul! In schimb gasesti descrieri de excursii, impanate cu cele mai valoroase informatii despre locatiile vizitate, inclusiv coordonate GPS. Si zeci de mii de poze. Sunt topicuri deschise cu sute de teme, care mai de care. Singura forma de moderare este autocenzura! Nu exista moderatori, iar adminul saitului are grija doar de buna functionare a portalului.
Cred ca una din motivele (pe care o alatur langa cele foarte plastic si corect expuse de Cristi Nastase) care duc la animozitati este chiar existenta “verzilor”. In general oamenii sunt foarte refractari cand cineva (care de fapt nu e cu absolut nimic mai presus decat ei) incepe sa faca pe seful. Daca cumva cineva calca in laturi daca este ignorat singur se va opri si retrage! Asa y scrie ceva…ixulescu ii raspunde mai acru, y sare pe tavan de draci...mai vine si moderatorul care ii da peste nas…si gata tambalaul. E o spirala a raului care se autohraneste!
Si cred ca acest lucru e valabil si pentru consiliul director sau cum s-o mai numi. Ierarhizarea in cadrul unei asociatii cu caracter pur de agrement duce la aparitia unor reactii ciudate. Lumea vrea la iarba verde…nu la armata!
Cei care se inteleg si vor sa se intalneasca se autoselecteaza dupa afinitati. Miscarea de rulotism/camperism este ceva care in final trebuie sa duca la destindere, la descarcarea de starea de stres cumulata in viata cotidiana….nicidecum la alti factori de stres.
In fata cabanei mele pe roti nu-si construieste nimeni casa!
Camper Chausson/Fiat Ducato

Rusu Mihail
Moderator
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail » 07 Mar 2012, 02:08

De acord cu Olah Laszlo. Frumos exemplu, frumos raspuns. Si Calin a punctat ceva, dar totusi merg si ei in grupuri, insa mai restrinse si pe afinitati si nimeni nu se supara !
Bun subiectul topicului deschis de Cristi si intrebarile lui sint f. normale. In decursul anilor, am auzit zeci de "NU" la intrebarea mea daca vor in club,pt acelasi motiv, birfele.
Calin stie ce frumos am deschis un site cu Dan, intr-o perioada asemanatoare in care fusesem invadati de sefi si discutii. Sa stiti, ca pe acest forum, totul a decurs perfect !
Acel forum este numai cu excursii si imagini din excursii, plus discutii numai pe teme rulotistice. Nu e stufos, nu e colorat si veti gasi si poze din excursii, ce aici nu mai sint.
Oare de ce ? Vedeti ce frumos ne punem intrebarea ? Asa si eu ma intreb ca foarte multi altii, oare de ce nu se poate si aici asa ceva ?"Oare de ce" timp de 2-3 ani cit a functionat in plin siteul campere.ro, nu am intrvenit ca moderator decit o singura data ? Si am fost, chiar 65 de "scriitori"
Deci ? Se poate...se poate.. daca ai rabdare, limbaj si comportament adecvat si un pic de scoala vietii.. Ce bine a scris Cristi Bucatarul azi , in topicul " Discutii.....aiurea!!! "
Asa ca dna Duret nu va faceti probleme, ca veti iesi ca si noi, cu cine va doriti si unde doriti si cu cei care va potriviti. Asta nu inseamna ca de doua ori pe an nu ne suportam
Intilnirile de genul acesta sint grele. Multa lume, mult taraboi, depinde si in ce stil se organizeaza. Ce e frumos, e pt ca printr-o tura, va cunoasteti eventualii colegii de drum
De fel sint intilniri mici tip Seimeni sau Plaiul Foii, care sint o placere, daca compania e placuta. Pe Cristi il asigur ca vom evolua in bine, dar incet incet ca mai avem de tras..
Multumesc.
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com

Catalin Gigi
Membru forum
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi » 07 Mar 2012, 05:59

Rusu Mihail scrie:Calin stie ce frumos am deschis un site cu Dan, intr-o perioada asemanatoare in care fusesem invadati de sefi si discutii. Sa stiti, ca pe acest forum, totul a decurs perfect !
Acel forum este numai cu excursii si imagini din excursii, plus discutii numai pe teme rulotistice. Nu e stufos, nu e colorat si veti gasi si poze din excursii, ce aici nu mai sint.
Oare de ce ? Vedeti ce frumos ne punem intrebarea ? Asa si eu ma intreb ca foarte multi altii, oare de ce nu se poate si aici asa ceva ?"Oare de ce" timp de 2-3 ani cit a functionat in plin siteul campere.ro, nu am intrvenit ca moderator decit o singura data ? Si am fost, chiar 65 de "scriitori"
Pai si cine nu va lasat sa continuati daca era numai lapte si miere ?????????????

Oare de ce ???
Aceasta intrebare am avut-o si noi acum 6 sau 7 luni cand ne-am hotarat sa schimbam ceva ...Lucru destul de vizibil ...numai faptul ca in 8 luni de la 50 membrii am ajuns la 126 ne da o satisfactie.
Parteneriatele incheiate , facilitatile pt membrii, sensul bun in care a luat-o clubul ar trebui sa va faca sa incetati odata cu aceste intepaturi .
Incercam sa organizam iesiri frumoase , daca suntem ajutati ies si mai reusite .

Mihai ai dat nastere la niste discutii fara sens ...
NU trebuia sa te autopropui pt organizare unei intanliri nationale a clubului trebuia sa te alaturi grupului organizator cum ar fi fost firesc. ....
NU trebuia sa ceri ca noi CD-ul sa stam deoparte sa ne demonstrezi tu ca poti ...( fara implicarea lui Nelu nu ai fi avut acest curaj , il stiai ambitios ).
Ne putem uita in urma sa vedem cate iesiri ai organizat in 6 ani ?? Dar asta ai facut-o din ambitie ...Aceasta ambitie a mai fost facuta de voi odata si sa rupt clubul in doua.

Poate functiona forumul clubului Ungar fara moderatori, pt ca si pot !....acesta in stilul unora se autoinchide singur .

Chiar trebuie sa cautam cate un topic in care sa intepam ??
Chiar trebuie sa avem aceste topicuri ????
Chiar nu putem MACAR SA INCERCAM sa ne abtinem ????
Este simpu postam strict esentialul ....dar nuuuu trebuie sa mai adaugam noi ceva ...

Sunt multe de spus ...dar cititori nostri nu au nici o vina sa participe la astfel de dispute .

Eu propun sa inchidem orice discutie si comentariu si sa revenim la starea de dinainte .

Noi toti suntem aici sa RULOTIM
Haideti sa incercam asta sa si facem ....

Lupu Ciprian
Membru CD
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian » 07 Mar 2012, 16:30

Cel mai bine ar fi -- cand intampinam probleme pe viitor pt ca sigur vor mai fi , sa cautam solutii , nu vinovati sa-i punem la zid ! in acest fel vom consolida si intari atmosfera de familie care se vrea ......
..cu timpul si forumul va ajunge la forma si atmosfera amicala dorita de cititori .... pt ca ceea ce scriem e ceea ce suntem !
Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com

Cristian Steriopol
Membru forum

Mesaj de Cristian Steriopol » 07 Mar 2012, 17:30

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri !
Rugamintea mea cea mai mare este ca fiecare sa se gandeasca mai mult la ce scriem aici pe forum , sa incercam sa facem bine si daca nu putem face bine , macar sa nu facem rau !!!
Rog un moderator sa inchida acest topic !
Inca o data , va multumesc ! S-auzim numai de bine !
Zile bune !
@cristians tel. 0245222086 ; 0760691892
Dacia 1310 + Caravelair Brasilia 365

Blocat