Astăzi este 25 Mar 2023, 04:13
Iarta-ma !!!
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
-
- Membru forum
- Oras: Mizil
- Data nasterii: 10 Mar 1971
Re: Iarta-ma !!!
Iarta-ma ca iti spun dar esti off topic ...aia e la ce iti place la userul de deasupra ta :mrgreen:
-
- Membru forum
Nuuuuuu! Eu credeam ca e vorba de ce te enervează, nu aveam ochelarii :lol:
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
- Lupu Ciprian
- Membru CD
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 06 Iun 1979
iarta-ma Serpescu pt ca nu te pot ierta ca scrii peste tot off topic ! asta e si la " ce-mi place " si la "ce ma enerveaza "- si la "iarta-ma !", - am sa vin intr-o buna zi cu o CARAVANA _ CAMPER ceva..... pe care sa scrie mare iarta-ma dar cu verde si mareeeee, apoi facem ceva o emisiune lacrimogena ceva sau o intalnire in stil iarta-ma...... care probabil va avea loc ,si aceea probabil ca la ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, la Rasnov ;)))))))))))))))))))))))
Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian & Irina
- Cristian Irimescu
- Membru forum
- Data nasterii: 22 Apr 1972
Iarta-ma Ciprian, dar daca te duci la Serpescu fara Raluca Moianu, te duci degeaba...
- Nicolae Nasalciuc
- Membru forum
- Oras: Orhei
- Data nasterii: 09 Apr 1963
Gigi ai ales un topic exact la vremea lui cand toti ar trebui sa se erte unii pe altii...
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
-
- Membru forum
Eu nu stiu cine e Rodica Muianu, deci, iarta-mă. :oops:
-
- Membru forum
Iertati-ma toti cei care m-ati contactat telefonic , sa pun stop acestui joc murdar iar eu nu am avut curajul sa o fac ...am zis ca lasa poate se linistesc .
Cer iertare la toti colegi care au asistat pe forumul nostru fara sa vrea la ceva ce nu este firesc pt acest forum...
Imi cer scuze colegilor si prietenilor care la sedinta trecuta in care au fost alegeri au avut incredere in noi si ne-au ales ....pt faptul ca nu putem continua .
ce este trist este faptul ca din 125 membrii cotizanti doar 4 sau 5 isi spun parerea public .
Cer iertare la toti colegi care au asistat pe forumul nostru fara sa vrea la ceva ce nu este firesc pt acest forum...
Imi cer scuze colegilor si prietenilor care la sedinta trecuta in care au fost alegeri au avut incredere in noi si ne-au ales ....pt faptul ca nu putem continua .
ce este trist este faptul ca din 125 membrii cotizanti doar 4 sau 5 isi spun parerea public .
-
- Membru forum
Si eu spun iarta-mă Gigi ca prin votul meu te-am împins in fata si acum nu sunt in stare sa te susțin, dar voi rămâne lângă tine indiferent de situație. Eu nu te vreau președinte, te vreau prieten de ruloteala, valabil si pentru ceilalți membri CD si AG. Cum bine a scris Peti 3 zile mucles.
-
- Membru forum
Azi l-am sunat pe Parpaneata si mi-am cerut scuze fata de el si culmea le-a primit :D. Ma bucur ca acum este din nou printre prietenii (amicii) mei.
P.S. Primul lucru care a zis cand a auzit ca imi cer scuze a zis: "Ai cancer sau ce?".
Bai oltene, fu tare asta. Nici lui nu-i venea sa creada, dar nici mie ca am facut asta si nu-mi pare rau, chiar imi era dor de el. E neschimbat.
P.S. Primul lucru care a zis cand a auzit ca imi cer scuze a zis: "Ai cancer sau ce?".
Bai oltene, fu tare asta. Nici lui nu-i venea sa creada, dar nici mie ca am facut asta si nu-mi pare rau, chiar imi era dor de el. E neschimbat.
- Lupu Ciprian
- Membru CD
- Data nasterii: 06 Iun 1979
Iarta-ma , dar mergem mai departe - capu' sus corabia nu s-a scufundat ! ;)
dati inainte baieti , vitejii mei , la lupta !!!!!!
dati inainte baieti , vitejii mei , la lupta !!!!!!
Autorulota Ford
Lupu Ciprian & Irina
Lupu Ciprian & Irina
-
- Membru forum
Nu vreau sa vina pastele si careva sa fie suparat !!!
Hai nu mai are nimeni curaj :mrgreen: ...
Toata lumea se simte nevinovata ???
Eu inca odata imi cer iertare tuturor celor care i-am suparat ....cu sau fara intentia mea ...))))))).
Hai nu mai are nimeni curaj :mrgreen: ...
Toata lumea se simte nevinovata ???
Eu inca odata imi cer iertare tuturor celor care i-am suparat ....cu sau fara intentia mea ...))))))).