Astăzi este 26 Mar 2023, 14:55
Iarta-ma !!!
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
-
- Membru forum
- Oras: Mizil
- Data nasterii: 10 Mar 1971
Iarta-ma !!!
Initiez acest topic pt curajosi :mrgreen: dar si in asentimentul bigbrother-ului Gigi Serpescu care, cu topicuri asemantoare a mai adus un pic de veselie pe forumul nostru .
Ma refer la ;
1.viewtopic.php?f=21&t=5488
2.viewtopic.php?f=21&t=5706
Incep eu ...
1.Iartama Geanina pt ca in ultima perioada am fost mai putin langa tine ...si ai fi meritat mai mult .
2.Iartama Nelu Predonu pt ca te-am citat aseara in topicul de martisor ....si era sa iti creez un disconfort ...te-am si sunat ...dar vreau public )))))).
3.Iartama Dan Iliescu ca am pus manea ..))))))))
haideti ...curaj ....eu mai am la cativa la care vreau sa le cer iertare ...dar sunt curios daca mai vor si altii sa se destainuie )))))
Ma refer la ;
1.viewtopic.php?f=21&t=5488
2.viewtopic.php?f=21&t=5706
Incep eu ...
1.Iartama Geanina pt ca in ultima perioada am fost mai putin langa tine ...si ai fi meritat mai mult .
2.Iartama Nelu Predonu pt ca te-am citat aseara in topicul de martisor ....si era sa iti creez un disconfort ...te-am si sunat ...dar vreau public )))))).
3.Iartama Dan Iliescu ca am pus manea ..))))))))
haideti ...curaj ....eu mai am la cativa la care vreau sa le cer iertare ...dar sunt curios daca mai vor si altii sa se destainuie )))))
-
- Membru forum
Re: Iarta-ma !!!(de Gigi Catalin)
Ca nu m-am autopropus vice :mrgreen:
P.S. Numai popa iarta, noi ne scuzam.
P.S. Numai popa iarta, noi ne scuzam.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
- Parfeni Ioan
- Membru forum
- Oras: Vaslui
- Data nasterii: 21 Feb 1950
Re: Iarta-ma !!! (de Gigi Catalin)
http://www.9am.ro/top/LifeStar/224237/c ... resti.html
In urma cu cateva momente am citit pe net ca Lara Fabian va veni si in Romania. Acolo era postat si un videoclip.
L-am urmarit... In final m-am trezit cu o lacrima pe obraz.
Trecand apoi pe ClubRV, avand inca ochii umezi, am citit un titlu: Iarta-ma!!! (de Catalin Gigi).
Asocierea "lacrima"-"Iarta-ma" a facut ca, instantaneu, sa-mi apara in fata ochilor chipul mamei...
Iarta-ma mama mea, ca nu ti-am aratat atat cat ai fi meritat dragostea mea. Poate ca acest gand al meu sa-l poti descifra macar acum...
O soapta poate fi mai puternica uneori decat un strigat... Iarta-ma!
P.S. Multumesc Gigi pentru deschiderea acestui topic. Se va demonstra ca fiecare dintre noi are cat de cat un sambure de sensibilitate...
Va iubesc pe toti!
In urma cu cateva momente am citit pe net ca Lara Fabian va veni si in Romania. Acolo era postat si un videoclip.
L-am urmarit... In final m-am trezit cu o lacrima pe obraz.
Trecand apoi pe ClubRV, avand inca ochii umezi, am citit un titlu: Iarta-ma!!! (de Catalin Gigi).
Asocierea "lacrima"-"Iarta-ma" a facut ca, instantaneu, sa-mi apara in fata ochilor chipul mamei...
Iarta-ma mama mea, ca nu ti-am aratat atat cat ai fi meritat dragostea mea. Poate ca acest gand al meu sa-l poti descifra macar acum...
O soapta poate fi mai puternica uneori decat un strigat... Iarta-ma!
P.S. Multumesc Gigi pentru deschiderea acestui topic. Se va demonstra ca fiecare dintre noi are cat de cat un sambure de sensibilitate...
Va iubesc pe toti!
Ambasador-Mercedes Vito 0758869024
-
- Membru forum
Imi cer iertare membrilor cotizanti :mrgreen: ClubRV sau ACCCR pe care i-am suparat intr-un fel sau altul .
ps: daca mai au si altii curaj sa scrie aici cer iertare si la necotizanti )))))...ZAU... si eu cand zic ZAU asa e ))))
ps: daca mai au si altii curaj sa scrie aici cer iertare si la necotizanti )))))...ZAU... si eu cand zic ZAU asa e ))))
- Gabi Peterca
- Membru forum
Daca nu stai in genunchi nu se ia in calcul :mrgreen:
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro
www.prietenipescari.ro
-
- Membru forum
Re: Iarta-ma !!!
Daca se cere ZAU ca o fac si pe asta :mrgreen: ...
- Gabi Peterca
- Membru forum
Am uita sa specific, cu genunchii pe coji de nuca, cate un minut pentru fiecare membru :D
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro
www.prietenipescari.ro
-
- Membru forum
Coleguuuu Gabi Peterca esti off topic si risti un avertisment ...sa fie ultima data cand sugerezi asemeneaaaaa d'stea :mrgreen:
- Isdraila Ioan
- Membru forum
- Oras: Arad
- Data nasterii: 14 Iun 1954
Gigi eu zic sa ne iertam unii pe altii cit nu este prea tirziu.... ,daca bineinteles suntem cu totii de acord .... Sincer nu vad rostul acestor discutii.Suntem oameni maturi ce naiba . :shock:
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
-
- Membru forum
Da nea Nelu ai dreptate ....aceasta stare nu duce la nimic bun...deaceea incerc si eu una alta :mrgreen:
- Lupu Ciprian
- Membru CD
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 06 Iun 1979
e suficiebt iarta-ma scoate ( DE GIGI ..) ca sa fie pt toti ...
Topic ul este unu l f bun!...
imi cer iertare ca nu m-am gandit sa fac asa un topic - si eram cat pe aci sa dau drumu' azi la cutia pandorei cu topicul
"ce te enerveaza la user ul de deasupra ta ? " :mrgreen:
glumesc..
Topic ul este unu l f bun!...
imi cer iertare ca nu m-am gandit sa fac asa un topic - si eram cat pe aci sa dau drumu' azi la cutia pandorei cu topicul
"ce te enerveaza la user ul de deasupra ta ? " :mrgreen:
glumesc..
Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
-
- Membru forum
Ca e moderator si a fost pe Costa pacifica :twisted:
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450