Astăzi este 25 Mar 2023, 02:31

A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012,Propuneri locatii

Intalniri nationale si internationale

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Blocat
Popa Violeta
Membru asociat
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Re: A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012,Propuneri loca

Mesaj de Popa Violeta » 05 Mar 2012, 16:37

Este posibil ca aceasta inversunare cu care se doreste indepartarea oricarui membru care vrea sa ajute la organizarea Intalnirii Nationale din iunie, inca dinainte de votarea locatiei, sa nu fie de bun augur pentru reusita adunarii. Multi dintre colegii rulotisti, care nu sunt atat de beligeranti, se pot lasa pagubasi sa participe la intalnire, satui de atatea discutii contradictorii si ne vom trezi cu un numar redus de participanti.
Pensiunea Rasnov este o locatie, nu un camping si nu are nimic din dotarile strict necesare rulotistilor: curent electric pe tronsoane, spalator vase, toalete, loc deversare toaleta chimica, etc. In cazul in care ploua (doi ani la rand am avut ploaie)
trebuie inchiriat un cort mare in care sa se poata tine adunarea. Dar cu copiii... cu copiii ce facem ? Daca ploua vor sta in rulota cu ochii pe geam ? Nu-i o surpriza prea placuta pentru ziua lor, 1 Iunie !!
Daca nu se doreste Lagura Albastra propuneti o alternativa la Pensiunea Rasnov. Anul trecut la Bran adunarea s-a tinut pe terasa campingului. Dar daca nu avea terasa ?
Nu vreti sa se ocupe de organizare dl.Rusu? Nici dl.Predonu? Am inteles ! Fiind Intalnirea Nationala doriti sa se ocupe CD. Foarte bine! Propuneti trei locatii compatibile cu evenimentul la care vom participa ,iar noi vom vota. Colegii de pe forumul vecin se stramba de ras cand vad ce-i pe la noi. Stiti zicala "piper intre voi, sa radem si noi..."?
Sper sa se rezolve aceasta problema fara alte atacuri sau iesiri necuvenite. Cred ca la aceste evenimente se pot implica in organizare si SENIORII dar si cei mai tineri. Este loc pentru toata lumea, numai sa fie intelegere si bunavointa.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928

Vasiliu Ion

Mesaj de Vasiliu Ion » 05 Mar 2012, 16:56

Eu ZIC SA O FACEM ANUL ACESTA LA ;LAGANA ALBASTRA;La Rasnov am facut ceva intalniri,hai si in alta parte,unde am inteles ca sunt mai multe conditii.Sa incercam ca vorba aia mai sunt si alti ani de acum inainte.EU votez Laguna.Ura.Cu drag janOmvesel.

Sorin Draghici
Membru forum

Mesaj de Sorin Draghici » 05 Mar 2012, 16:58

Niky Radu scrie: 1.Regulamentul nu interzice comentarea unor discutii pe forum a membrilor necotizanti, forumul nu este numai pentru membrii cotizanti, diferenta consta ca cel cotizant are dreptul sa voteze si ai dreptul sa o faci,eu inca nu doresc sa votez... intalnirile care le organizeaza asociatia nu sunt numai pentru membrii cotizanti sau chiar daca s-ar face trebuiesc anuntate ca sa nu ne mai bagam in seama...noi astia micii..
E adevarat ca regulamentul nu interzice comentariile pe forum ....................... dar poate eu vreau ca sedinta clubului sa se tina pe malul mari si normal e ca discutiile sa fie purtate de membri asociati, nu mi se pare normal ca un membru sipatizant sa influenteze hotararile membrilor asociati prin exprimarea unor pareri. Daca se discuta de oricare iesire nu comentam interventia ta in acel topic, dar fiind vorba de intalnirea nationala se impune un astfel de comentariu............... sa nu intelegi gresit, e ca si cum tu ai face o sedinta de familie si eu as veni sa propun sa o faci in Piata Victoriei :D

Imi pare rau de necazul tau si oricand o sa ai posibilitatea sa vi la o intalnire, organizata de asociatie sau de oricare coleg inclusiv tu poti organiza o iesire, sigur o sa bem o bere impreuna.
Niky Radu scrie: 3.Daca totusi prin absurd plateam cotizatia de a deveni mebru asociat plangeam dupa banii dati si mi-i doream inapoi, in urma unor abuzuri vazute si semnalate, acestea nu sunt facute oficial pentru ca ar insemna conform regulamentului sa comentez decizia admninului sau a moderatorilor si riscam sa fiu banat, ele sunt stocate si vor fi prezentate de cei care le cunosc la un moment dat.
Radu rulotismul nu se face pe forum, daca moderatorii te baneaza sau sterg postarile tale nu iti ia si dreptul de a iesi cu rulota, si sigur daca nu poti scrie poti citi si chiar sa mergi la intalnirile care ti le permiti si ai sa vezi ca nimeni nu te va goni de la intalniri si nici marginalizat nu vei fi.
Cotizatia care o platesc e pentru dezvoltare clubului si pentru demersurile facute in interesul rulotistilor, in nici un caz numai sa votez anumite intalniri.

PS Dca mai ai ceva de comentat vizavi de cele spuse de mine te rog sa comentam pe privat sa nu incarcam acest topic cu discuti off topic.
SOE.
0722.389.781
Autorulota Rimor Trimarano 5, an fabricatie 2011
B-918-SOE

soe21sorin

Relu Buliga
Membru forum

Mesaj de Relu Buliga » 05 Mar 2012, 17:19

Domnilor,sper sa nu se intample ca in 2009 cand un grup nu a fost de acord cu locatia propusa si au preferat alta locatie decat cea unde se desfasurat intalnire anuala.
Revin ce ce am scris cu ceva timp in urma:
Simplu ca buna ziua,unde se hotareste acolo mergem(care poate,vrea,etc..) ,fara suparare.......restul e cancan
Tel:0744649371;0788649371

Popa Violeta
Membru asociat
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta » 05 Mar 2012, 17:42

Da, dar cine si cum hataraste ? Tinand cont de dorintele tuturor colegilor, prin vot deschis sau hotaraste CD si pentru noi ?
Aceasta-i intrebarea ? Se voteaza ori ba ?
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928

Maria Holom
Membru forum
Oras: PLOIESTI
Data nasterii: 11 Apr 1958

Mesaj de Maria Holom » 05 Mar 2012, 17:57

Sigur ca se voteaza, d-na Violeta. Doar ca CD-ul ar fi corect pana la capat daca ar prezenta toate costurile ce decurg daca s-ar tine la Rasnov: inchiriere cort, curent electric suplimentar. Sa nu ne trezim ca la 1 Dec., cand Liviu Adrian mi-a spus ca mai trebiue sa dam 30 lei de familie pt. cort si alte cheltuieli, Geanina mi-a spus ca de fapt sunt 50 de lei de familie, ca sa aflu acum ca , de fapt, doar cei care au stat la alte pensiuni au platit aceasta suma.
Este adevarat, drag CD ? Faceti un calcul final si prezentati membrilor suma totala per echipaj ( diferenta de conditii o cunoastem cu totii ! :lol: ) ca sa stie fiecare ce voteaza.
Camper HOBBY TOSKANA 650 FLC-Fiat Ducato 130 Multijet 2,3 D - 2008 tel. 0721280119

Cristian Irimescu
Membru forum
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu » 05 Mar 2012, 18:00

Locatia Rasnov are un foisor mare, poate mai mare decat terasa de la Bran, va fi iunie, cum s-a tinut cea de la Bran fara cort, aici de ce ar trebui cort??? :?:

Maria Holom
Membru forum

Mesaj de Maria Holom » 05 Mar 2012, 18:19

Aveti impresia ca ar fi incaput in foisor toti cei care au participat ? Sa nu uitam ca, in afara de cei din cort, multi mai stateau in interior, in restaurant. Da, mie mi s-a parut mai mare terasa de la Laguna. Si-apoi, am avea restaurantul, nu ?
Camper HOBBY TOSKANA 650 FLC-Fiat Ducato 130 Multijet 2,3 D - 2008 tel. 0721280119

Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu » 05 Mar 2012, 18:28

Cristian Irimescu scrie:Locatia Rasnov are un foisor mare, poate mai mare decat terasa de la Bran, va fi iunie, cum s-a tinut cea de la Bran fara cort, aici de ce ar trebui cort??? :?:
Cristi, stii ce-mi pare rau ? Am pus iar botu la unele lucruri, am cheltuit bani, timp si m-am pus intr-o situatie ingrata in fata lui Ovidiu, facandu-l sa-mi dea o oferta cu adevarat de nerefuzat. Da nu-i nimic, este inca o palma primita de mine de la actualul CD. Probabil lucrurile bune facute de mine asa trebuiesc rasplatite.

Cum aveati voi vorba aia ..."ce va mai place saorma..."
Iote ce zicea Sandu in prima pagina din topic, imediat dupa postarea lui Mihai:
Sandu Toma scrie: ...deci afirmatia lui Mihai Rusu "unde sa incapa bine, aproximativ 50-60 de echipaje" nu corespunde numarului real de participanti care este in crestere!
- Existenta unui minim de facilitati:(nu poti duce 4 zile niste oameni obisnuiti cu campingul intr-un loc fara conditii minime )
Alimentare cu apa potabila
Cabine de dus si WC (nu toti au rulotele dotate cu boiler, cadita de dus...sau chiar WC)
Loc amenajat pentru deversarea WC chimice
Alimentare cu curent electric (care sa suporte consumul total rulote + spatiu socializare)
Spatiu de sedinta/socializare/petrecere care sa cuprinda usor peste 150-200 de persoane (Sala, inchiriere cort, etc)...
Ce va mai place sa va c... in traba facuta de oameni bine intentionati.
Ia vedeti voi, ceva copaci cu coroana mai mare nu exista prin preajma ? Nici foisor nu ne-ar mai trebui.
N-am nimic personal cu unii dintre voi, dar chiar va bateti joc !

PS. Ia vedeti intalnirea din Delta nu o facem tot la Rasnov ? Gasim noi vreun inlocuitor ...o viitura ceva.
Ultima oară modificat 05 Mar 2012, 18:43 de către Nelu Predonu, modificat de 3 ori în total.

Maria Holom
Membru forum

Mesaj de Maria Holom » 05 Mar 2012, 18:37

Nu cred ca v-ati pus obrazul degeaba, d-le Nelu P., caci tot noi, membrii asociatiei, vom avea ultimul cuvant prin vot.

Catalin Gigi
Membru forum
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi » 05 Mar 2012, 18:43

Eu zic sa ne oprim aici cu toate contrazicerile aceste ca nu duc la nimic bun ...

NU CD-ul hotareste locatia !!!!! locatia o hotaresc membrii asociati .
Ati inteles gresit nimeni nu sa opus ca Mihai Rusu sa se ocupe de aceasta intanlire ...noi am ramas surprinsi ca ni se cere sa stam pe banca sa privim .
Eu am zis ca am fost suficient de clar mai devreme.

Cristian Irimescu
Membru forum
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu » 05 Mar 2012, 18:45

Alo, Domnu Predonu, cumva daca am fost membru CD ( trebuie sa amintesc de fiecare data ca mi-am dat demisia ) nu am voie sa va reamintesc ca acolo e foisor?? Si asta doar pentru ca Doamna Popa a spus ca o sa fie cheltuiala cu inchirierea cortului..
Nelu Predonu scrie: Cristi, stii ce-mi pare rau ? Am pus iar botu la unele lucruri, am acheltuit bani, timp si m-am pus intr-o situatie ingrata in fata lui Ovidiu, facandu-l sa-mi dea o oferta cu adevarat de nerefuzat. Da nu-i nimic, este inca o palma primita de mine de la actualul CD. Probabil lucrurile bune facute de mine asa trebuiesc rasplatite.
Asta zici tu, mai multi spun ca doar vrei sa "sufli" locatia celor de la ACCCR pentru ca e locatie traditionala pentru ei.. si de aici graba de a bate palma cu Ovidiu. ( rea intentie, fata de fostii colegi )
Nelu Predonu scrie:Ce va mai place sa va c... in traba facuta de oameni bine intentionati.
Ia vedeti voi, ceva copaci cu coroana mai mare nu exista prin preajma ? Nici foisor nu ne-ar mai trebui.
Poftim? Ai fost la Rasnov cu 3 din 5 membri CD si atatea ore ce s-a discutat? Tu ai spus in al noua-lea ceas ca ai stat cu Soiu de vorba pana dupa 4 dimineata..Prima ta postare nu a avut nici macar o tangenta cu Rasnov... Laguna si atat..
Nelu Predonu scrie:PS. Ia vedeti intalnirea din Delta nu o facem tot la Rasnov ? Gasim noi vreun inlocuitor ...o viitura ceva.Ce va mai place sa va c... in traba facuta de oameni bine intentionati.
Daca pentru faptul ca am amintit ca este foisor si nu trebuie inchiriat cort ( parerea mea) mi-ai spus cate-n luna si-n stele, acu ce-o mai urma??? :D

Concluzionand, rog CD sa analizeze si sa ne afiseze si noua variantele ce le avem pana nu ne luam de par..

Sunt total de acord cu ce a scris Gigi:
Catalin Gigi scrie: Votez Laguna Albastra DAR numai alaturi de ACCCR deoarece ei isi facea de obicei iesirile acolo si nu as dori sa creem un disconfort ...dar si totodata ne mai cunoastem ..ne mai apropiem )))))...
Daca ACCCR nu isi doreste !!!! ...votez Pensiunea Rasnov ...piscina incalzita am la 10min de Brasov ...iar conditiile necesare expres noua sunt cam la fel ...si totodata intaresc parteneriatul .Am multe de vazut in zona ...etc etc

Ma repet ...nu eu decid ...MAJORITATEA MEMBRILOR COTIZANTI
Eu vin cu placere in ambele locatii ...pt ca asta imi doresc o iesire ...

Blocat