Cateva precizari:
1.
Panait Valentin scrie: ...Da, sunt interese, Rasnov este partenerul nostru si interesul este sa-l promovam in contrapartida serviciilor oferite membrilor cotizanti. Un alt interes al nostru este sa-l ajutam sa construiasca un minim de dotari pentru colegii ce vor campa in locatie. ...
Ce frumos suna, sa iti respecti si sa-ti ajuti partenerul... Este chiar corect ce spui Vali, dar
pe primul loc, voi, membrii CD, trebuie
sa puneti interesele membrilor asociati, prin alegerea unei variante ce asigura conditii decente desfasurarii unui astfel de eveniment,
e vorba de cea mai importanta intalnire de peste an, in slujba lor sunteti, nu a partenerilor.
Din aceasta cauza, a modului cum procedati, se pot intelege si alte lucruri...
Eu cunoscand lucrurile, stiu foarte bine ca nu este vorba de interese ascunse.
Aici este vorba de orgolii duse la extrem, daca cineva a facut o critica, v-ati basicat, ati si uitat de cei multi care v-au ales. Personal, participand in trecere cu Tomi Coconea la acea intalnire, consider, ca si multi altii care s-au exprimat, ca acea intalnire a fost una reusita. Asta, cu toate ca eu aveam sa va reprosez mai multe lucruri, legat de acea intalnire, lucruri pe care nu vi le-am reprosat - mi-a fost jena de jena voastra, de situatia penibila in care va voi pune.
Nu am mai facut si eu acest lucru si pe considerentul ca stiu ce implicatii, munca si efort necesita o asa intalnire. Am zis sa-nghit in sec si sa fiu alaturi de voi in continuare.
Voi probabil ati trait cu impresia ca aia (1 Decembrie) a fost mama intalnirilor, cea mai cea.
Daca nu incercati sa invatati din greseli, nu faceti nimic si dupa cum vad chiar nu va mai doriti sa faceti ceva legat de viitoarea intalnire.
Revin la locatia - Pensiunea Risnov:
Spuneti ca doriti sa va ajutati partenerul, sa creeze conditii cat mai decente membrilor. Suna frumos declarativ.
Hai sa vedem cine si incearca sa faca concret acest lucru.
In urma cu mai bine de o luna am fost la Rasnov, tocmai in aceasta idee. Am stat o noapte-ntreaga cu domnul Iancu (un om deosebit), sa ii explic cat de utila ne-ar fi noua rulotistilor o astfel de locatie in lipsa acuta de locuri de campare.
I-am dat toate materialele pe care le aveam legat de ce ar insemna crearea unor conditii decente membrilor ( schitele de proiect avansate de mine la MDRT, norme interne, directive europene de clasificare, etc.), incercand sa-l constientizez ca este bine sa fuga de improvizatii (nu sunt bune nici pentru noi, dar nici pentru dansul), sa faca un lucru temeinic.
I-am explicat ca-l voi ajuta cu proiect, calculatii, dar si cu executia, totul gratis. I-am promis ca, cu ajutorul a unul, doi colegi care s-au si oferit, ii fac eu constructia "la rosu", mai putin fundatia. Am scule, am timp si am tot ce-mi trebuie sa il ajut. Si acum cred ca va dati seama ca daca eu zic ca fac ceva, chiar fac.
Ne-am despartit atunci si i-am promis ca ii voi face o parte scrisa (desene) pana la viitoarea intalnire.
Sambata, am ajuns pe la ora 7 dimineata la Risnov si pentru ca aveam aceasta promisiune facuta, dar nerealizata pana in seara precedenta, am trecut la treaba si am mai sarit o noapte. Dupa ce colegii au plecat sambata la SPA in Brasov, timp in care speram sa recuperez noaptea abia pierduta, nu a fost sa fie asa.
M-am asezat la discutii cu domnul Iancu, i-am aratat desenele pentru 3 variante de grupuri sanitare, din care dansul a ales o varianta urmand ca eu sa-i fac si o calculatie de pret in conditiile legate de manopera mentioanate mai sus.
Discutia legata de proiect a alunecat inevitabil si spre tema acestui topic. I-am mentionat punctul meu de vedere si am cautat sa-i explic ca lucrurile serioase se fac nu peste zi, lucru cu care dansul a fost de acord si banuiesc ca a inteles punctul meu de vedere.
Nu spun mai mult, sa spuna cine va propune aceasta locatie.
Asa ca legat de grija fata de partener, sunt curios cine o va avea pana la urma, dar faptic, concret, nu declarativ. Stiu eu unul care daca promite chiar face ce spune, mi-as dori sa stiu mai multi, dar ce te faci cu ...orgoliile.
2. Nu sunt adeptul acelor "multumesc-uri" insa constat ca in anumite situatii sunt binevenite. Poti trage niste concluzii ce participa la a-ti forma si defini parerea asupra unor oameni ca sa nu zic caractere.
Daca la postarea 67, la care invitam la implicare si la a trece peste aceste orgolii nemasurate, nici chiar la efortul facut conform promisiunii de a veni cu imagini de la Laguna, nu a existat nici un multumesc (nu duc lipsa, am mai zis, am podul plin), constat insa ca la postarea lui Vali ...
Panait Valentin scrie: ...Este ultima mea postare in acest topic, am spus cam tot ce aveam de spus. ...
...deci, la neimplicare, se dau multumesc-uri. Frumos ! Frumoasa atitudine ! Asta da "atitudine", aproape tot CD-ul la unison !
Acum insa, constatand aceste lucruri, ma retrag si va urez succes ! deja am ajuns spre punctul final pe care il voi expune intr-un topic mai "domestic".
Cu regret, va anunt ca ma retrag din organizarea acestei intalniri. Poate asa vor da ghes altii. Daca tot poate ati constat ca sunt misogin, incerc sa mai indrept lucrurile, sa mai ascult si de nevasta.
PS. ....................................................................................... in dreptul acestor puncte mai scrisesem ceva, insa primind un telefon acum cateva minute, am sters, asa cum am mai zis, nu sunt un om ranchiunos sau razbunator, inteleg cand se greseste si apreciez cand aceasta este indreptata, de aceea am sters ce scrisesem, dar am lasat acest comentariu sa-l vada cine trebuie.