Astăzi este 25 Mar 2023, 03:58

A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012,Propuneri locatii

Intalniri nationale si internationale

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Blocat
Rusu Mihail
Moderator
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Re: A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012,Propuneri loca

Mesaj de Rusu Mihail » 05 Mar 2012, 11:41

Cred ca ar fi mai bine sa stergeti ce considerati ca-i de sters, fara alte comentarii si sa propunem indiferent unde o fi locatia, niste costumase simpatice pentru copii si ...mamici :)

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

PS: Daca tot stergeti "postarile cu epitete", stergeti si alte epitete,.. adresate mie de un moderator membru CD, care a postat " un frumos comentariu " aici, Joi 1 martie ora 15:22
Atunci cind va sare in ochi ceva in neregula, actionati impartial, sesizati-va si pt alte neregului, indiferent de functie. Ca si colegii ce s-au exprimat mai sus, votez Laguna Albastra.
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com

Niky Radu
Membru forum

Mesaj de Niky Radu » 05 Mar 2012, 11:50

Toti ne-am prins de acest interes si iti multumesc Vali ca ai "aprins" lumina pe forum,ca sa nu inteleaga lumea altceva, orice parteneriat inceput de la 0 trebuie dus pana la capat conform contractului, si este un lucru bun ca se doreste a fi sprijinit , pana cand aceasta locatie(Rasnov) nu indeplineste sau nu egaleaza alte locatii in conditii si pret de campare bun pentru 100-150 de rulote nu are rost sa mai fie mentionata ca o varianta de intalnire nationala sau de orice fel de intalnire, cand aceste conditii vor fi indeplinite si vom lua la cunostinta de ele ar putea deveni o optiune de luat in seama...pana atunci sunt doar vorbe in vant...in cazul de fata gandesc ca o a 2a optiune de locatie contra Laguna ar trebui sa ofere cel putin aceleasi conditii si numai pretul camparii si al mesei festive sa fie mai mic sau egal decat la Laguna, ca sa fie luata in considerare.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Elddis 2000
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978 telekom

Sorin Draghici
Membru forum

Mesaj de Sorin Draghici » 05 Mar 2012, 14:12

Multumesc Niky Radu pentru parerea ta exprimata mai sus. Daca doresti sa fie luata in seama te rog complecteaza cererea de a deveni membru asociat la Asociatia Clubrv si da fuga la caserie sau banca si plateste cotizatia pe anul 2012. Daca nu ai intentia de a deveni membru asociat in cadrul asociatiei te rog sa ceri unui moderator sa stearga postarea ta de mai sus si sa lasi membri asociati sa dezbata, propuna si sa voteze locatia unde va avea loc Intalnirea Nationala

PS Rog un moderator sa stearga postarea mea dupa ce colegul Radu se va hotara ce face.
SOE.
0722.389.781
Autorulota Rimor Trimarano 5, an fabricatie 2011
B-918-SOE

soe21sorin

Serpescu Gheorghe
Membru forum

Mesaj de Serpescu Gheorghe » 05 Mar 2012, 14:55

Pff! Punct ochit punct lovit. De 3 ori da pentru Soe :D.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"

Catalin Gigi
Membru forum
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi » 05 Mar 2012, 14:56

Catalin Gigi scrie:Frumos......sper ca data viitoare sa fim cu mult mai multi.....atasez link-ul pt poze http://picasaweb.google.com/11258910099 ... ag2010FICC#
Catalin Gigi scrie:Va multumesc din suflet celor care ati fost prezenti la eveniment !
Tin sa mentionez ca nu as fi reusit sa organizez asa ceva singur niciodata ,norocul meu este ca am o echipa in spate care si-a facut datoria .
Echipa pe care intentionez sa o maresc considerabil .
Daca toti am avea cate o sarcina la un eveniment de genul acesta, ar fi mult mai relaxant pt toti si succesul ar fi garantat.
Cu speranta ca nu a fost nimeni nemultumit va urez sa ne revedem sanatosi cat mai curand !!!
Acestea au fost indemnurile mele mereu ....
Asta imi doream ...iesiri frumoase.
Am incercat sa dau un impuls ...eu zic ca am reusit .Sunt impacat cu gandul ca macar s-a format o idee despre cum ar trebui sa iasa o iesire adevarata.
Pentru a organiza un eveniment de amploare nu este suficient deschiderea unui topic si sugerarea unui tipar creat ci este nevoie de implicare fizica.
Acest eveniment trebuia in mod firesc sa fie organizat de CD impreuna si cu alti colegi care isi arata disponibilitatea ....DAR... (cred ca sunt alte interese... )ca sa imi citez colega Maria Holom ...si sa nu se inteleaga altceva mentionez ca acest interes este denigrarea mea si a actualului CD ...deoarece niciodata dar niciodata Mihai Rusu nu a fost pro pt ceea ce am vrut eu sa fac ...
si atunci Mihai propune :
Rusu Mihail scrie:PS : Daca in organizarea asta, se implica si cei ce s-au mai implicat, eu zic ca nu e bine, pt. ca va trebui sa impartim aplauzele, asa ca imi mentin parerea...
Rusu Mihail scrie: Atit timp cit de la inceput am scris : " Timp este destul, iar referitor la implicari, ne vom implica, impreuna cu voluntarii cei mai vechi in club " rog sa fim lasati a organiza
Tot asa rog ca cei ce-au organizat intilnirea din Risnov-Decembrie, sa nu se implice decit voluntar, cazul Ciprian cu muzica de exemplu. Ceilalti acum, sint decit " invitati "
Deci, daca organizeaza veteranii, ei sa sa organizeze. Pe timpurile noastre nu se punea atit accent pe "marea organizare" cu aplauze dupa, cum s-a practicat in ultimii ani.
Noi vedem in organizare, reusita intilnirii, printr-o locatie buna, cu conditii bune si cu veselie.
Si pt ca tot s-a subliniat ca sint departe, pina la revenirea noastra, rog pe Nelu, care e mai veteran decit multi veterani, sa se implice in continuare in locul meu, de eveniment
Faptul ca sint unde sint si nu-mi permit implicarea, nu inseamna sa fiu luat la misto prin atacuri indirecte...Nu-s chiar "cuc", sint ursul din avatar si nu pic asa usor in lupta
Deocamdata ma abtin si las la latitudinea colegilor sa judece daca e si corect cum se scrie la adresa mea.
Chiar daca Mihai nu a fost de acord cu mine niciodata asta nu inseamna ca ceea ce am facut pana acum am facut rau ...
Am organizat cateva iesiri asa cum ar fi firesc sa facem toti ....
Am participat la 2 intanliri FICC...
Toate iesirile mele au fost anuntate inainte pt a participa toti care isi doresc ...ulterior am pus si poze ...
Si sper in continuare sa fiu lasat in pace , ca impreuna cu acei colegi care isi doresc sa se implice sa facem in continuare lucruri frumoase.Binenteles daca se si vrea acest lucru
Intepati sistematic nu facem decat sa ne lasam pagubasi ...

Cu ocazia evenimentului de la Rasnov si in urma discutiilor cu Domnul Iancu s-a conturat si oferta Pensiunii Rasnov, partener Clubrv , pentru Intalnirea Nationala din Iunie :
- 5 lei/zi/echipaj + costurile energiei electrice, in functie de cantitatea consumata, aceasta urmand a fi contorizata.

Conditiile sunt de semi off . Totusi am primit asigurari ca pana la desfasurarea intalnirii, in conditiile organizarii acesteia la locatia mai sus amintita, se va construi un loc special de deversare a wc-urilor din dotare.
Restul detaliilor urmeaza a fi stabilite de cei implicati in organizare.

ATENTIE a nu se intelege ca eu sau altcineva face pe dracu in patru ca acest eveniment sa se tina la Rasnov .
Locatia Intalnirii Nationale o vor hotara membrii cotizanti prin votul lor.!!!

Sunt in total asentiment cu Vali Panait
Panait Valentin scrie: Da, sunt interese, Rasnov este partenerul nostru si interesul este sa-l promovam in contrapartida serviciilor oferite membrilor cotizanti.
Un alt interes al nostru este sa-l ajutam sa construiasca un minim de dotari pentru colegii ce vor campa in locatie.
Interes este si dorinta lui(Rasnov) de a veni cu o oferta vizavi de intalnirea anuala, chiar daca aceasta oferta nu egaleaza conditiile de la Laguna(si noi si partenerul suntem constienti de asta, nu suntem....)
Daca cineva cunoaste alte interese ascunse(meschine) sa le dovedeasca, nu sa faca afirmatii sau apropouri nefondate, acestea intra la atac la persoane, jigniri, acuzatii nefondate, lucru pedepsit de regulament(dupa umila mea stiinta).
Sa ne vedem sanatosi !
L.E. Dupa ce am postat am vazut scuzele prezentate de doamna Maria, frumos gest !
Pana in acest moment s-au conturat mai evidente 2 propuneri .
1.Laguna Albastra
2.Pensiunea Rasnov
Mai asteptam 2 zile, dupa care initiem votul in sectiunea membrilor cotizanti !

Iar daca va intereseaza si parerea mea ;

Votez Laguna Albastra DAR numai alaturi de ACCCR deoarece ei isi facea de obicei iesirile acolo si nu as dori sa creem un disconfort ...dar si totodata ne mai cunoastem ..ne mai apropiem )))))...
Daca ACCCR nu isi doreste !!!! ...votez Pensiunea Rasnov ...piscina incalzita am la 10min de Brasov ...iar conditiile necesare expres noua sunt cam la fel ...si totodata intaresc parteneriatul .Am multe de vazut in zona ...etc etc

Ma repet ...nu eu decid ...MAJORITATEA MEMBRILOR COTIZANTI
Eu vin cu placere in ambele locatii ...pt ca asta imi doresc o iesire ...

Astept i'like ))))))))). chiar si de la Rusu ..cu care vreau PACEEEEE ))))))

Nelu Predonu

Re: A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012, ORGANIZARE !

Mesaj de Nelu Predonu » 05 Mar 2012, 15:23

Cateva precizari:
1.
Panait Valentin scrie: ...Da, sunt interese, Rasnov este partenerul nostru si interesul este sa-l promovam in contrapartida serviciilor oferite membrilor cotizanti. Un alt interes al nostru este sa-l ajutam sa construiasca un minim de dotari pentru colegii ce vor campa in locatie. ...
Ce frumos suna, sa iti respecti si sa-ti ajuti partenerul... Este chiar corect ce spui Vali, dar pe primul loc, voi, membrii CD, trebuie sa puneti interesele membrilor asociati, prin alegerea unei variante ce asigura conditii decente desfasurarii unui astfel de eveniment, e vorba de cea mai importanta intalnire de peste an, in slujba lor sunteti, nu a partenerilor.
Din aceasta cauza, a modului cum procedati, se pot intelege si alte lucruri...
Eu cunoscand lucrurile, stiu foarte bine ca nu este vorba de interese ascunse. Aici este vorba de orgolii duse la extrem, daca cineva a facut o critica, v-ati basicat, ati si uitat de cei multi care v-au ales. Personal, participand in trecere cu Tomi Coconea la acea intalnire, consider, ca si multi altii care s-au exprimat, ca acea intalnire a fost una reusita. Asta, cu toate ca eu aveam sa va reprosez mai multe lucruri, legat de acea intalnire, lucruri pe care nu vi le-am reprosat - mi-a fost jena de jena voastra, de situatia penibila in care va voi pune.
Nu am mai facut si eu acest lucru si pe considerentul ca stiu ce implicatii, munca si efort necesita o asa intalnire. Am zis sa-nghit in sec si sa fiu alaturi de voi in continuare.
Voi probabil ati trait cu impresia ca aia (1 Decembrie) a fost mama intalnirilor, cea mai cea.
Daca nu incercati sa invatati din greseli, nu faceti nimic si dupa cum vad chiar nu va mai doriti sa faceti ceva legat de viitoarea intalnire.

Revin la locatia - Pensiunea Risnov:
Spuneti ca doriti sa va ajutati partenerul, sa creeze conditii cat mai decente membrilor. Suna frumos declarativ.
Hai sa vedem cine si incearca sa faca concret acest lucru.
In urma cu mai bine de o luna am fost la Rasnov, tocmai in aceasta idee. Am stat o noapte-ntreaga cu domnul Iancu (un om deosebit), sa ii explic cat de utila ne-ar fi noua rulotistilor o astfel de locatie in lipsa acuta de locuri de campare.
I-am dat toate materialele pe care le aveam legat de ce ar insemna crearea unor conditii decente membrilor ( schitele de proiect avansate de mine la MDRT, norme interne, directive europene de clasificare, etc.), incercand sa-l constientizez ca este bine sa fuga de improvizatii (nu sunt bune nici pentru noi, dar nici pentru dansul), sa faca un lucru temeinic.
I-am explicat ca-l voi ajuta cu proiect, calculatii, dar si cu executia, totul gratis. I-am promis ca, cu ajutorul a unul, doi colegi care s-au si oferit, ii fac eu constructia "la rosu", mai putin fundatia. Am scule, am timp si am tot ce-mi trebuie sa il ajut. Si acum cred ca va dati seama ca daca eu zic ca fac ceva, chiar fac.
Ne-am despartit atunci si i-am promis ca ii voi face o parte scrisa (desene) pana la viitoarea intalnire.
Sambata, am ajuns pe la ora 7 dimineata la Risnov si pentru ca aveam aceasta promisiune facuta, dar nerealizata pana in seara precedenta, am trecut la treaba si am mai sarit o noapte. Dupa ce colegii au plecat sambata la SPA in Brasov, timp in care speram sa recuperez noaptea abia pierduta, nu a fost sa fie asa.
M-am asezat la discutii cu domnul Iancu, i-am aratat desenele pentru 3 variante de grupuri sanitare, din care dansul a ales o varianta urmand ca eu sa-i fac si o calculatie de pret in conditiile legate de manopera mentioanate mai sus.
Discutia legata de proiect a alunecat inevitabil si spre tema acestui topic. I-am mentionat punctul meu de vedere si am cautat sa-i explic ca lucrurile serioase se fac nu peste zi, lucru cu care dansul a fost de acord si banuiesc ca a inteles punctul meu de vedere.
Nu spun mai mult, sa spuna cine va propune aceasta locatie.
Asa ca legat de grija fata de partener, sunt curios cine o va avea pana la urma, dar faptic, concret, nu declarativ. Stiu eu unul care daca promite chiar face ce spune, mi-as dori sa stiu mai multi, dar ce te faci cu ...orgoliile.

2. Nu sunt adeptul acelor "multumesc-uri" insa constat ca in anumite situatii sunt binevenite. Poti trage niste concluzii ce participa la a-ti forma si defini parerea asupra unor oameni ca sa nu zic caractere.
Daca la postarea 67, la care invitam la implicare si la a trece peste aceste orgolii nemasurate, nici chiar la efortul facut conform promisiunii de a veni cu imagini de la Laguna, nu a existat nici un multumesc (nu duc lipsa, am mai zis, am podul plin), constat insa ca la postarea lui Vali ...
Panait Valentin scrie: ...Este ultima mea postare in acest topic, am spus cam tot ce aveam de spus. ...
...deci, la neimplicare, se dau multumesc-uri. Frumos ! Frumoasa atitudine ! Asta da "atitudine", aproape tot CD-ul la unison !

Acum insa, constatand aceste lucruri, ma retrag si va urez succes ! deja am ajuns spre punctul final pe care il voi expune intr-un topic mai "domestic".

Cu regret, va anunt ca ma retrag din organizarea acestei intalniri. Poate asa vor da ghes altii. Daca tot poate ati constat ca sunt misogin, incerc sa mai indrept lucrurile, sa mai ascult si de nevasta.

PS. ....................................................................................... in dreptul acestor puncte mai scrisesem ceva, insa primind un telefon acum cateva minute, am sters, asa cum am mai zis, nu sunt un om ranchiunos sau razbunator, inteleg cand se greseste si apreciez cand aceasta este indreptata, de aceea am sters ce scrisesem, dar am lasat acest comentariu sa-l vada cine trebuie.

Serpescu Gheorghe
Membru forum

Mesaj de Serpescu Gheorghe » 05 Mar 2012, 15:26

Corect, eu votez Rasnov! :mrgreen:

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"

Odenie Sergiu
Membru forum

Mesaj de Odenie Sergiu » 05 Mar 2012, 15:40

Pana se va vota,se poate face si descrierea locatiei de la Rasnov,in cateva cuvinte?(pentru cei ce nu cunosc locatia) conditiile de campare,pret,etc(asa prin postari am vazut,dar grupate toate ar fi mai usor de urmarit);poate mi-a scapat mie...daca nu,cred ca ar fi utila pentru vot.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul

Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu » 05 Mar 2012, 15:50

Serpescu Gheorghe scrie:Si eu votez Laguna Albastra .
Serpescu Gheorghe scrie:Corect, eu votez Rasnov!

Gigi parca esti pendula ,cand Laguna Albastra, cand Rasnov.Inseamna ca esti de acord cu tot ce se va hotara,nu? :lol:.
Ultima oară modificat 05 Mar 2012, 15:54 de către Viorel Grosu, modificat 1 dată în total.

Gabi Peterca
Membru forum

Mesaj de Gabi Peterca » 05 Mar 2012, 15:52

Pana la urma concurenta intre cele doua locatii va fi benifica rulotistilor, prin prisma pretului.
Ar fi bine sa se organizeze o intalnire de genul acesta si pe malul marii, sa vadem cum pulseaza la 3lei ziua cei de la camping Holiday GPM, ca sa-si termine concurenta. :lol: Nu cred ca s-ar inregistra nici o absenta din partea membrilor!
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro

Serpescu Gheorghe
Membru forum

Mesaj de Serpescu Gheorghe » 05 Mar 2012, 15:58

Huh! Sper sa nu apara a 3-a treia ca am obosit.

Niky Radu
Membru forum

Mesaj de Niky Radu » 05 Mar 2012, 16:04

Sorin Draghici scrie:Multumesc Niky Radu pentru parerea ta exprimata mai sus. Daca doresti sa fie luata in seama te rog complecteaza cererea de a deveni membru asociat la Asociatia Clubrv si da fuga la caserie sau banca si plateste cotizatia pe anul 2012. Daca nu ai intentia de a deveni membru asociat in cadrul asociatiei te rog sa ceri unui moderator sa stearga postarea ta de mai sus si sa lasi membri asociati sa dezbata, propuna si sa voteze locatia unde va avea loc Intalnirea Nationala

PS Rog un moderator sa stearga postarea mea dupa ce colegul Radu se va hotara ce face.
1.Regulamentul nu interzice comentarea unor discutii pe forum a membrilor necotizanti, forumul nu este numai pentru membrii cotizanti, diferenta consta ca cel cotizant are dreptul sa voteze si ai dreptul sa o faci,eu inca nu doresc sa votez... intalnirile care le organizeaza asociatia nu sunt numai pentru membrii cotizanti sau chiar daca s-ar face trebuiesc anuntate ca sa nu ne mai bagam in seama...noi astia micii.
2.Sunt necotizant in urma situatiei precare in care ma aflu, am avut un accident auto in 2009 si eram conducator auto profesionist, in urma decesului unui pieton de atunci care s-a aruncat in fata masinii pe care o conduceam sunt somer, incerc si eu sa merg la intalnirile care mi se par mai scurte si mai ieftine.
3.Daca totusi prin absurd plateam cotizatia de a deveni membru asociat plangeam dupa banii dati si mi-i doream inapoi, in urma unor abuzuri vazute si semnalate, acestea nu sunt facute oficial pentru ca ar insemna conform regulamentului sa comentez decizia adminului sau a moderatorilor si riscam sa fiu banat, ele sunt stocate si vor fi prezentate de cei care le cunosc la un moment dat.
4. Sunt convins ca esti de buna credinta dar nu cred ca ai timpul necesar sa citesti tot forumul, inclusiv postarile sterse la un moment dat si care nu mai exista pe forum si nu esti la curent cu noutatile aici, daca ai avea cunostinta de acestea cred ca ti-ai fi schimbat si tu parerea...adevarul sau corectitudinea nu poate avea decat o varianta de raspuns...daca ziarul mi se pare scump, sa citesc forumul este gratis, daca nu am altceva de facut citesc forumul si zic eu, nu-mi scapa nimic...
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Elddis 2000
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978 telekom

Blocat