Astăzi este 26 Mar 2023, 14:51

A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012,Propuneri locatii

Intalniri nationale si internationale

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Blocat
Maria Holom
Membru forum
Oras: PLOIESTI
Data nasterii: 11 Apr 1958

Re: A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012,Propuneri loca

Mesaj de Maria Holom » 02 Mar 2012, 13:05

Daca nici dupa aceste descrieri si oferta din partea d-lui Sturz nu se alege ca locatie Laguna Albastra, ci Pensiunea Rasnov, inseamna ca nu suntem tampiti... :!:
Camper HOBBY TOSKANA 650 FLC-Fiat Ducato 130 Multijet 2,3 D - 2008 tel. 0721280119

Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu » 02 Mar 2012, 13:09

Maria Holom scrie:Daca nici dupa aceste descrieri si oferta din partea d-lui Sturz nu se alege ca locatie Laguna Albastra, ci Pensiunea Rasnov, inseamna ca nu suntem tampiti... :!:
Doamna Maria, "inseamna cu nu suntem ..." sau ca suntem ... ?

Odenie Sergiu
Membru forum

Mesaj de Odenie Sergiu » 02 Mar 2012, 13:30

D-na Holom,nu cred ca ar trebui sa va exprimati in numele tuturor;daca spre ex. nu se accepta animale de companie/caini acolo,cei care avem si nu am putea astfel veni,din care categorie facem parte?(suntem tampiti,sau nu suntem tampiti :?: );chiar daca a starnit ilaritate intrebarea despre animalele de companie,este o problema reala,unii chiar nu avem cu cine lasa patrupedele acasa sau altii nu vor.Cel mai bine e sa asteptam detaliile promise in urma discutiei de dumineca.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul

Ninel Gavanescu
Membru forum
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu » 02 Mar 2012, 13:35

Langa Tokio traia un vestit razboinic Samurai, care a decis sa-i indrume pe cei tineri in budismul Zen. Se spune ca in ciuda varstei inaintate, el putea infrange orice adversar.
Intr-o dupa-amiaza, un luptator - cunoscut pentru lipsa lui de scrupule - a ajuns in localitatea unde traia batranul Samurai. Era cunoscut pentru tehnicile lui de a provoca la lupta, astepta pana cand adversarul facea prima miscare si apoi contraataca cu viteza.
Tanarul luptator nu pierduse inca nici o lupta. Auzind de reputatia Samuraiului, a decis sa-l invinga pentru a-si mari faima.
Toti studentii erau impotriva luptei, dar batranul Samurai a acceptat provocarea. S-au adunat toti in piata din centrul orasului, iar tanarul a inceput sa-l insulte pe Samurai. A aruncat cateva pietre in directia lui, l-a scuipat in fata, i-a aruncat toate insultele ce exista sub soare, i-a insultat pana si pe stramosii sai.
Timp de cateva ore, a facut totul pentru a-l provoca pe maestru, dar batranul ramanea impasibil. La sfarsitul dupa-amiezii, simtindu-se obosit si umilit, razboinicul a abandonat si a plecat.
Deceptionati de faptul ca maestrul primise atat de multe insulte si provocari, studentii l-au intrebat:
- Cum ai putut rabda atat de multa umilinta? De ce nu ti-ai folosit spada, chiar daca stiai ca ai fi pierdut, in loc sa-ti expui lasitatea in fata tuturor?
- Daca cineva vine la tine cu un dar si tu nu il primesti, cui apartine darul? intreba Samuraiul.
-Celui care ti l-a oferit, replica unul dintre discipoli.
- La fel si cu orice manie, insulta sau invidie, spuse maestrul. Cand nu sunt acceptate, continua sa apartina celui care le-a purtat.
In viata de zi cu zi sunt nenumarate situatiile in care ne trezim prinsi fara sa vrem in tot felul de situatii nedorite.
Fiecare clipa isi are darul ei. Unele daruri ne sunt de folos, altele ne incurca. Totul depinde de noi. Putem alege sa acceptam orice dar si sa ne lasam atrasi in jocul altora, sau sa fim selectivi si sa acceptam doar acele daruri care ne ajuta in viata noastra.
:wink:
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero

Maria Holom
Membru forum
Oras: PLOIESTI
Data nasterii: 11 Apr 1958

Mesaj de Maria Holom » 02 Mar 2012, 13:57

Doamna Maria, "inseamna cu nu suntem ..." sau ca suntem ... ?[/quote]
Inseamna ca NU suntem, ci ca sunt alte interese la mijloc...?!

[quote="Odenie Sergiu"]D-na Holom,nu cred ca ar trebui sa va exprimati in numele tuturor;daca spre ex. nu se accepta animale de companie/caini acolo,cei care avem si nu am putea astfel veni,din care categorie facem parte?(suntem tampiti,sau nu suntem tampiti :?: );chiar daca a starnit ilaritate intrebarea despre animalele de companie,este o problema reala,unii chiar nu avem cu cine lasa patrupedele acasa sau altii nu vor.Cel mai bine e sa asteptam detaliile promise in urma discutiei de dumineca.
Dupa cum am citit cele scrise de Nelu P., se accepta animale in zona de campare. Si eu am caine, iubesc animalele, dar nu il iau cu mine in restaurant la masa...
Nu prea mi-au reusit citatele, dar se subintelege ce am vrut sa exprim.
Camper HOBBY TOSKANA 650 FLC-Fiat Ducato 130 Multijet 2,3 D - 2008 tel. 0721280119

Rusu Mihail
Moderator
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail » 02 Mar 2012, 20:03

De trei ori am scris de ieri pina azi si tot de trei ori, am renuntat a posta. Asa cum a scris Nelu Predonu ce-mi simte prin telepatie sentimentele, am stat si am analizat.
Textele pregatite de ieri si azi sint salvate si le voi publica acolo unde vor trebui sa fie. Voi incerca sa raspund cit mai in scurt posibil, pt a nu creea subiecte de discutii.

Avind in vedre, locatia centrala, conditiile unice si pretul de necomentat, Laguna Albastra (care nu o cunosc) ramine cea mai buna locatie care sa corespunda cerintelor..
In acesti ultimi ani, nu am realizat ca se poate ajunge la asemenea pretentii. Inafara de Laguna, nu stiu nici cite campinguri din vest intrunesc aceste "conditiile minime"

Vali ai fost simpatic cu "momeala" Bine ca mai facem si glume din cind in cind ! Stiu de gluma si in plus te las sa-mi dezumfli rotile de Paste, ca oricum, tot cu voi il fac !
Marius Beldiman, sa nu te simti jenat, dar referitor la locatie, ai indicat-o perfect. E imposibil de discutat despre Risnov. Decembrie acolo, 1 Martie tot acolo, acum iar ?
Vei vedea, asa cum reiese din primele postari ale tutror membrilor, ca Laguna albastra va iesi sigur. In final unica decizie este a tutror membrilor prin vot si nu a altcuiva.

Ma justific voua faptul ca am deschis postarea acum. Sint 3 luni. Eu vedeam asa: In prima luna se alege locatia, in a doua se face lista si in a treia luna se stabilesc diverse
Este suficient timp, de a se stabili si organiza totul (repet ca in prima postare) Nu este cazul sa se intre in panica creeata artizanal, ca " membrii vor vota in ultimile 3 zile "

Atit timp cit de la inceput am scris : " Timp este destul, iar referitor la implicari, ne vom implica, impreuna cu voluntarii cei mai vechi in club " rog sa fim lasati a organiza
Tot asa rog ca cei ce-au organizat intilnirea din Risnov-Decembrie, sa nu se implice decit voluntar, cazul Ciprian cu muzica de exemplu. Ceilalti acum, sint decit " invitati "
Deci, daca organizeaza veteranii, ei sa sa organizeze. Pe timpurile noastre nu se punea atit accent pe "marea organizare" cu aplauze dupa, cum s-a practicat in ultimii ani.
Noi vedem in organizare, reusita intilnirii, printr-o locatie buna, cu conditii bune si cu veselie. Deasemeni, cred ca toti trebuie sa si stie din timp, cit ii si costa "distractia"

Cred ca nu mai trebuiesc deschise alte topicuri, pt. ca si asa forumul e varza de la atitea topicuri noi. Pe timpuri aveam: Evenimentul si apoi : Imagini de la Eveniment.
Acum sint "n" topicuri : propuneri, altul cu organizare, mai trebuie altul cu lista, apoi lipseste topicul "cine inoata". Cred ca-i bun acesta in care apar toate despre 1 iunie

Nu-s de acord cu schimbarea temei principale in "Ziua copilului", chiar daca am copii si iubesc copii. Ramine Ziua Rulotistilor. Pt copii se pot organiza multe surprize din timp

Si pt ca tot s-a subliniat ca sint departe, pina la revenirea noastra, rog pe Nelu, care e mai veteran decit multi veterani, sa se implice in continuare in locul meu, de eveniment
Faptul ca sint unde sint si nu-mi permit implicarea, nu inseamna sa fiu luat la misto prin atacuri indirecte...Nu-s chiar "cuc", sint ursul din avatar si nu pic asa usor in lupta :)
Deocamdata ma abtin si las la latitudinea colegilor sa judece daca e si corect cum se scrie la adresa mea. In final, va transmit salutari tuturor si sa ne vedem la a 7a Intilnire !

PS: Tin legatura permanenta cu Nelu P. Doresc si incerc sa re aducem la aceasta intilnire cit mai multi membrii vechi, ce nu prea au mai facut prezenta, inclusiv unii fondatori.
In sprijinul lui Nelu, daca va fi nevoie, vor fi altauri colegi vechi, cu care tinem legatura. Speram sa iasa o intilnire placuta si fara frustrari, ceva de genul "liber" (ca pe timpuri)

Sanatosi sa fim, ca in rest... toate se rezolva !
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com

Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu » 02 Mar 2012, 21:11

Mai oamnei buni, Mihai, Gigi, Sandu, Vali, Liviu, Costel, Irinel ...si toti cei care ar putea sa se implice, daca chiar respectati membrii acestui club, am o propunere.

Din experienta va spun, indiferent cine organizeaza aceasta intalnire, carcoteli tot vor fi, asa ca hai sa participam toti spre binele tuturor membrilor.
Sa ne propunem o perioada de armistitiu de 3 luni in care sa nu mai auzim nici un fel de apropouri. Punem toti osul la treaba !
Nu vreau sa mai vad ca nu stiu cine isi aroga nu stiu ce merite, dupa. Stiu, au fost vorbe spuse in anumite conjuncturi, mai mult sau mai putin justificate. Nu doresc sa mai existe asa ceva !
Daca suntem mai multi cu atat mai bine, vom imparti responsabilitatile si tuturor ne va veni mai usor.
Deci va propun sa incercam ca pana la sedinta sa dam o proba de rezistenta. Credeti ca este posibil ?
Cine doreste sa se implice la aceasta maniera, il rog sa posteze.

1. Gigi Serpescu - sponsorizare;
2. Nelu Predonu - organizare;
3.
Ultima oară modificat 02 Mar 2012, 21:40 de către Nelu Predonu, modificat 1 dată în total.

Serpescu Gheorghe
Membru forum

Mesaj de Serpescu Gheorghe » 02 Mar 2012, 21:36

Cu toate ca nu fac parte din "sfatul batranilor", oriunde se va organiza aceasta intalnire eu voi sponsoriza cu apa minerala si bauturi racoritoare Perla Harghitei. Asa ca pe mine sa nu contati :P.
Eu votez Laguna Albastra, dar vreau sa stiu daca sunt primit cu soacra si imi permit sa intreb si in locul lui Cristi.
P.S mie sa nu-mi desumflati rotile, doar sa-mi reparati portbagajul la Insignia ca nu se mai deschide, a dracu' masina noua!
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"

Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu » 02 Mar 2012, 21:48

Serpescu Gheorghe scrie:Cu toate ca nu fac parte din "sfatul batranilor", oriunde se va organiza aceasta intalnire eu voi sponsoriza cu apa minerala si bauturi racoritoare Perla Harghitei...
Gigi, batrani, tineri, soacre ...trecem la treaba !
Si multumim pentru anuntul cu sponsorizarea. Parca vad ca-l "readuci la viata" pe Doru S. cu apa minerala.

Serpescu Gheorghe
Membru forum

Mesaj de Serpescu Gheorghe » 02 Mar 2012, 21:54

Pai treceti la treaba, eu am zis pe mine sa nu contati si am mai zis sa-l lasati pe Nelu sa-si faca treaba. Omului asta chiar ii place sa faca treaba pe gratis, mie nu :D.
Nelu eu te sustin.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"

Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu » 02 Mar 2012, 21:58

Serpescu Gheorghe scrie: ...lasati pe Nelu sa-si faca treaba. Omului asta chiar ii place sa faca treaba pe gratis, mie nu :D ...
Nici eu nu o fac gratis, dar am ajuns la o varsta la care multumirea sufleteasca face mai mult decat cea materiala.

Rusu Mihail
Moderator
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail » 02 Mar 2012, 23:17

Hadeti sa judecam cu totii repede si sa ziceti daca e ok. Simplu si popular sa intelegem toti, despre asa zisa Organizare si Implicare de care tot se face caz

NELU:
Deci: 1- Tu si eu ( tu in locul meu adica - datoria o platesc cind vin - gluma ) deci tu vorbesti cu Ovidiu. Nu ? Da, ..deci stabilesti cu el detaliile de campare.

A- Colegii voteaza locatia ( nu e obligatoriu un vot extra-special ) B- Se scrie frumos aici ca pe timpri cine participa - si la C - Doleante diverse ale membrilor

Bun. Apoi ce mai stabilim ? Ce Mai organizam ? Eu , tu si altii mai albiti , vom vorbi cu cei mai vechi, sa vina si ei la intrunire... E problema noastra... Bun.

2-Gigi aduce apa si sucul care il va imparti personal. Irina va face un program pentru copii, caci am vazut ca ea e cu copiii si e logic, e problema femina Club
3-Ciprian L care s-a oferit si cu Ionita Bogdan care de fel se ofera , ne va oferi programul muzical. Daca va fi nevoie il vom sprijini si noi , dar nu prea cred..
4-Diverse "surprize" pica tot in sarcina noastra, care nu le divulgam. Deocamdata nu stiu ce ar mai trebui, poate pt moment nu realizez eu altele, dar vorbim

Ce stiu eu, e ca trebuie e voie buna...De ce se face atita caz pe aceasta organizare ? Atit timp cit oamenii isi platesc serviciile ce vor fi anuntate, nu prea inteleg.
Tu crezi ca cineva, ca Vali saracu, va sta sa faca liste cu cine vrea copanele si cine sarmalute ? Departe gindul de asa ceva. E restaurant, ne comandam si platim...
Daca cineva nu vine cu rulota in vara - sau - vrea sa-si aduca soacra la camera, ( cei cu soacre.. ) isi rezerva ei f simplu o camera unde vor...
Cred ca m-ati inteles... Ma opresc aici

Daca credeti ca trebuie altceva inafara de voie buna , discutii cu glume-poante intre rulotisti la o afinata de Iasi, sau la un vin de Murfatlar...eu nu stiu ce sa zic
O sa aplecam urechea la doleantele ce se vor exprima pe parcursul acestor 2-3 luni si in masura posibilitatilor, logic le vom satisface. Haideti sa fim degajati !

Din 2006 am zis ca rulotistii vor discutii de excursii , de povestiri cu patanii, insotite de risete si glume. In ultimul an, ne organizam mai mult decit sa petrecem.
Haideti sa petrecem atunci ! Toti sintem maturi si nu ne mai cramponam de mici neajunsuri, ce sint imposibil de ocolit. Circotelile, le admit, daca-s si fondate..

PS : Daca in organizarea asta, se implica si cei ce s-au mai implicat, eu zic ca nu e bine, pt. ca va trebui sa impartim aplauzele, asa ca imi mentin parerea... :)

Nelu, macar daca nu-s prezent acum alaturi de tine, poti sa ma treci si la sponsorizare copii.
Daca am gresit undeva, corectati-ma ...

.
Ultima oară modificat 02 Mar 2012, 23:46 de către Rusu Mihail, modificat de 9 ori în total.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com

Blocat