Astăzi este 26 Mar 2023, 14:58

A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012,Propuneri locatii

Intalniri nationale si internationale

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Blocat
Sorin Draghici
Membru forum

Re: A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012,Propuneri loca

Mesaj de Sorin Draghici » 01 Mar 2012, 19:52

Nelu nu e mai bine sa intrebi daca e permis cu animalele de companie in camping si sa fie un raspuns sigur sa nu mai vorbim cu "din cate stiu"? Din cauza caprioarelor stiu ca nu accepta cu animale de companie.
SOE.
0722.389.781
Autorulota Rimor Trimarano 5, an fabricatie 2011
B-918-SOE

soe21sorin

Popa Violeta
Membru asociat
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta » 01 Mar 2012, 19:59

D-le Sandu Toma cred ca si dv. faceti parte din randul seniorilor (sper ca nu va considerati inca junior in ale rulotismului). Asa ca, fara suparare, sa acceptam toate propunerile pentru locatie si sa incercam sa dam o mana de ajutor la organizarea acestei intalniri care speram sa fie o reusita. Nu trebuie sa stam deoparte iar la urma sa carcotim. Mi-as dori sa avem o adunare si o petrecere cel putin la fel de frumoase ca la 1 Decembrie.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928

Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu » 01 Mar 2012, 20:04

Pai Sorin, eu am participat la acest gen de intalniri la care au fost prezenti si caini de talie mai mare si nu au fost probleme deosebite. Din cauza asta am zis "ca stiu"
In mod sigur dupa cum aminteam anterior, voi avea o discutie cu Ovidiu legata de tot ce tine de aceasta intalnire.
Pe acest considerent am zis ca este bine sa fie si Gigi cu mine. In masura in care se mai doresc alte lucruri deosebite, vom stabili cu Ovidiu toate detaliile.
Problema cu cainii va fi si ea discutata.

Ii rog pe cei care mai au si alte lucruri de lamurit legat de Laguna Albastra, sa mentioneza care ar fi acestea.

PS. Deja am vorbit cu Ovidiu si ne asteapta sa discutam.

Odenie Sergiu
Membru forum

Mesaj de Odenie Sergiu » 01 Mar 2012, 20:05

Sunt si eu de parere ca ar trebui mentionat daca sunt acceptate animale de companie( de fapt despre caini ma intereseaza,cel putin pe mine)daca se impun anumite conditii vis a vis de acestea si daca se cere taxa suplimentara.Am vazut ca in unele locatii se plateste in plus daca esti insotit de un caine.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul

Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman » 01 Mar 2012, 20:45

Ma simt jenat ca disputa a inceput in urma propunerii mele! Ma gandeam ca este situata central, am si fost acolo si am vazut si ceva intalniri reusite ale ACCR acolo; mi-am exprimat si parerea vis a vis de cea de-a doua locatie(Pensiunea Rasnov) care pare o locatie pertinenta(daca se fac unele inbunatatiri); despre celelalte locatii enumerate de dl. Rusu nu pot sa ma pronunt pentru ca nu prea m-am rulotit off-camping. Oricum astept sa se propuna si sa se stabileasca o locatie la care doresc, cu mare drag sa vin!

Sa ne vedem sanatosi!

Ninel Gavanescu
Membru forum
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu » 01 Mar 2012, 20:46

Cat este concurenta ,
Si se impart idei :wink:
Castigul nostru ,, Cipi "
Il , avem noi nu << ei >>

Desrpe inecatu-n bere ,
Ce pot acum sa zic !
Te-astept draga amice
Sa ne-nbatam un pic

Cand toate aste ,, fumuri "
Vor disparea in zare ,
RESPECTUL dintere membri
Va fi cu mult mai mare .
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero

Serpescu Gheorghe
Membru forum

Mesaj de Serpescu Gheorghe » 01 Mar 2012, 22:21

Oare soacrele au voie? Stiti bine ca totdeuna eu am plecat la intalniri si cu soacra si nu sunt singurul; cred ca si Cristi Anghel e interesat. Am luat-o cu mine si la Capul Nord, ce sa mai zic de Laguna Albastra.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"

Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu » 01 Mar 2012, 23:26

Am retinut !
Gigi Serpescu si Cristi Anghel - acces soacre

PS. Gigi, de fapt voi ce va doriti ? Pot sa va pun o vorba buna la Ovidiu. :)
Astept PM !

Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei » 02 Mar 2012, 07:47

Cu amante este permis?.....intreb pt ca soacra si nevasta n-am....inca o cauta pe Elodia :D

Doru Bodeanu
Membru asociat
Oras: ploiesti
Data nasterii: 19 Dec 1960

Mesaj de Doru Bodeanu » 02 Mar 2012, 09:18

E OK ! Cred ca aceasta locatie merita toata atentia, in plus...mai facem o variatiune iar patronului de la Rasnov ii dam posibilitatea sa-si faca amenajarile propuse in tihna, pentru ca sigur il vom calca serios in aceasta vara.
Autorulota FORD- HOBBY
tel. 0731680320; 0767643680

Ioan.Sturz
Membru forum
Oras: Sibiu
Data nasterii: 13 Aug 1950

Mesaj de Ioan.Sturz » 02 Mar 2012, 12:42

Cunosc bine locatia "Laguna Albastra" si pot sa confirm ca intruneste toate cerintele pentru o intalnire anuala a rulotistilor.
Anul trecut am fost de mai multe ori in aceasta locatie si am platit 30 lei/rulota/zi si 20 lei/persoana/zi - intrarea la strand.
Se asigura curent electric, grup sanitar, dusuri cu apa calda, piscine pentru adulti si copii de toate varstele, restaurant, pizerie, terasa, sezlonguri, lac pentru pescuit. Exista spatii suficiente pentru sedinta, servitul mesei, alte activitati la care sa poata participa peste 200 persoane, indiferent de starea vremii.
Pana anul trecut nu erau finalizate toate instalatiile din zona destinata exclusiv rulotelor si camparea sa facut in incinta strandului astfel ca se percepea obligatoriu si plata biletului pentru strand. In acest an se vor finaliza lucrarile si cine nu doreste sa intre la strand va plati numai camparea. Locul de campare este despartit printr-un gard de strand.
Pentru cine nu cunoaste pozitionarea, "Laguna Albastra" se afla la o distanta de aprox. 2 km de municipiul Fagaras, pe partea dreapta a DN1, directia Fagaras - Brasov (aprox. in centrul tarii).
Daca apreciem ca aceasta este locatia potrivita pentru intalnirea anuala, eu pot sa spijin partea de organizare si negociere a conditiilor pe care dorim sa le punem si de pe pozitia pe care o am ca sef al departamentului juridic al operatorului care furnizeaza apa la complexul "Laguna Albastra".

Cu stima pentru toti rulotisti.
Ioan Sturz

Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu » 02 Mar 2012, 13:00

Ioan.Sturz scrie: ...eu pot sa spijin partea de organizare si negociere a conditiilor pe care dorim sa le punem si de pe pozitia pe care o am ca sef al departamentului juridic al operatorului care furnizeaza apa la complexul "Laguna Albastra"...
Domnule Sturz, tot respectul pentru sprijinirea acestei organizari !
Conditiile de campare discutate cu Ovidiu - patronul locatiei, le-am anuntat in acest topic, in postarea cu nr. 12
Orice sprijin in organizarea acestui eveniment este binevenit. Duminica probabil, vom avea o intalnire cu Ovidiu la Laguna Albastra si poate nu ar fi rau sa participati la aceasta intalnire alaturi de noi. Pentru mai multe detalii va las numarul meu de telefon: 0722.216.683.

Blocat