Astăzi este 26 Mar 2023, 15:42
A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012,Propuneri locatii
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
-
- Membru asociat
- Oras: Iasi
- Data nasterii: 06 Oct 1949
Re: A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012, ORGANIZARE !
Avand in vedere ca Dl.Predonu deja s-a implicat in aceasta organizare, discutand in principiu cu patronul de la Laguna Albastra, puteti da drumul la vot pentru a testa dorintele tuturor colegilor. Daca aici avem toate facilitatile la un pret avantajos nu cred ca este cazul ca asociatia sa plateasca bani pentru a inchiria toalete ecologice si a le monta la Pensiunea Rasnov. Locatia de la Rasnov este foarte frumoasa si va fi bine cotata de rulotisti daca dl.Soiu va aduce imbunatatiri referitoare la camparea rulotelor. Pana in prezent, cea mai frumoasa si bine organizata intrunire a fost cea de la 1 Decembrie 2011, de la Pensiunea Rasnov (cel putin la care eu am luat parte). Daca se va sti cu exactitate locatia se vor putea face (cum spune dl.Panait) propuneri de activitati pentru adulti si copii. Si cum timpul nu sta pe loc, sa-i dam drumul...
Cu stima,
Violeta Popa
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
-
- Membru forum
Si eu votez Laguna Albastra :mrgreen: .
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Observatii foarte pertinente ! Foarte corect ce spuneti doamna Maria.Maria Holom scrie: ...stabilirea locatiei tine tot de ORGANIZARE. Dupa data, este primul lucru cu care trebuie inceputa organizarea oricarui eveniment. Iar stabilirea locatiei se face in functie de dorintele majoritatii membrilor, nu ni se impune.
Ca sa se deschida lista participantilor, omul trebuie sa stie unde se tine evenimentul ca sa vada daca se inscrie sau nu.
...Pentru ordinea de zi, mai intai vine CD-ul cu o lista de propuneri care, apoi, va fi imbunatatita.
Revin cu cateva precizari legate de locatia Laguna Albastra:
Nu aduceam in discutie acest citat daca nu vedeam ca el a fost reluat si de Gigi Catalin intr-o postare.Irina Strimbeanu scrie:Laguna albastra e minunata dar ne poate oferi exclusivitate ?
Ar fi cam neplacut sa fim invadati de sute de amatori de balaceala...Daca nu avem intimitate n-am facut nimic ...daca locatia ar fi numai a noastra...ce cadou mai minunat de 1 iunie le putem oferi copiilor decat balaceala non stop ...
Sincer Irina si Gigi, nici nu as putea aduce in discutie asa ceva cu Ovidiu.
Dupa ce ca aceasta locatie ofera in premiera pana acum pentru noi si piscina, nu se poate pune problema unei exclusivitati la aceasta, mai ales la pretul de 2 lei pe care urmeaza sa-l achitam.
Eu zic ca facilitatile oferite in contul banilor oferiti sunt mult peste ceea ce speram. Asa cum amintea si Ciprian, numai accesul la piscina pentru doua persoane este de 40 lei / zi. Eu zic ca oferta lui Ovidiu nu ar mai trebui nici macar discutata sub acest aspect al accesului la piscina sau al exclusivitatii.
Trebuie sa avem in vedere ca in cele 4 zile aferente intalnirii vom avea macar 2 zile in care vom fi cam singuri in acea piscina, suficient timp pentru satisfacerea placerilor odraslelor noastre, a organizarii de diverse activitati ce fac deliciul copiilor intr-un asemenea mediu.
Insa nu trebuie sa uitam ca la fel de bine este posibil ca vremea sa nu permita scaldatul, ultimile intalniri nu prea s-au bucurat de vreme favorabila.
In aceasta situatie, nu vom mai fi nevoiti sa improvizam. Oferta facuta cuprinde desfasurarea activitatilor in conditii cel putin decente indiferent de vremea de afara.
Legat de locul de campare:
Pentru cei ce nu au mai fost la Laguna in ultimul timp, va mentionez ca, conditiile de campare sunt altele. Nu se mai campeaza in apropierea piscinei, acum exista spatiu special amenajat de cca. 2 ha, loc suficient de a crea orice intimitate ne dorim.
La acest sfarsit de saptamana sper sa dau o fuga la Laguna, sa mai vad odata locul de campare si sa mai discut cu Ovidiu ce ar mai fi de discutat, sper sa ma insoteasca si Gigi Catalin. Deasemenea voi face si poze la fata locului.
Inca odata va mentionez ca nu insist in mod deosebit pentru aceasta locatie, Marius a adus-o in discutie. Eu nu am facut decat sa incerc sa misc un pic mai repede lucrurile si sa-l abordez pe Ovidiu pe care-l cunosteam, in ideea obtinerii unui pret decent.
Daca pana la urma se constata ca aceasta locatie nu satisface, nu ofera suficienta intimitate, eu nu insist.
Oricine poate veni cu alta propunere. In aceasta idee nu i-am promis nimic lui Ovidiu, i-am mentionat ca nu mai sunt eu cel care decide.
As avea totusi rugamintea ca dupa ce voi posta, probabil luni, amanunte si imagini de la fata locului, cei indrituiti in a lua o decizie, sa o faca cat mai curand.
Ulterior stabilirii locatiei se va putea incepe intocmirea unei liste de participanti si vor fi suficiente alte lucruri de dezbatut legate de organizare si de stabilirea unui program agreat de cat mai multi participanti.
- Panait Valentin
- Membru asociat
- Oras: Fetesti
- Data nasterii: 22 Dec 1969
Re: A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012,Propuneri loca
In completare, cel tarziu marti trebuie deschis un vot cu prezentarea tuturor locatiilor propuse, in felul acesta majoritatea decide.Nelu Predonu scrie:...As avea totusi rugamintea ca dupa ce voi posta, probabil luni, amanunte si imagini de la fata locului, cei indrituiti in a lua o decizie, sa o faca cat mai curand.
Ulterior stabilirii locatiei se va putea incepe intocmirea unei liste de participanti si vor fi suficiente alte lucruri de dezbatut legate de organizare si de stabilirea unui program agreat de cat mai multi participanti.
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Corect ce spui Vali, dar asta implica ca pana marti, in cazul tuturor locatiilor propuse sa existe si un pret de campare care sa includa toate costurile aferente eventualelor alte amenajari (cort, toalete ecologice, containere de gunoi, curent electric, etc,etc.). Sigur, mai putin costurile ocazionate de anumite dorinte ce vor fi exprimate ulterior, masa festiva, foc de artificii sau orice alte lucruri dorite de organizatori sau de participanti.Panait Valentin scrie: ...In completare, cel tarziu marti trebuie deschis un vot cu prezentarea tuturor locatiilor propuse, in felul acesta majoritatea decide.
Asta ca sa nu vorbim vorbe sau sa votam de dragul votului. Corect este sa se voteze, dar numai in cunostinta de cauza, sa stim exact ce votam.
Ultima oară modificat 01 Mar 2012, 12:05 de către Nelu Predonu, modificat 1 dată în total.
- Panait Valentin
- Membru asociat
Da, cred ca m-am grabit cu ''marti'' :) atunci mai asteptam putin poate mai apar propuneri ''cu documentatie''.
VALI,
Nu stiu Vali daca e bine sa mai amanam, din experienta eu stiu ce inseamna "a amana" la noi, este foarte apropiat cu "a ingropa".
Daca eu dupa 2 ore de la propunerea facuta de Marius Beldiman cu Laguna Albastra am furnizat toate informatiile necesare intalnirii in acea locatie, nu vad ca 5 zile sa nu fie suficiente pentru obtinerea acelorasi date pentru alte locatii posibile.
Daca eu dupa 2 ore de la propunerea facuta de Marius Beldiman cu Laguna Albastra am furnizat toate informatiile necesare intalnirii in acea locatie, nu vad ca 5 zile sa nu fie suficiente pentru obtinerea acelorasi date pentru alte locatii posibile.
- Panait Valentin
- Membru asociat
Nu toti se misca asa repede ca tine, ma gandesc ca initiatorul topicului este la 5000 km si prin deschiderea lui ne-a aruncat ''momeala'' :D , a si propus cateva locatii, astept si parerea lui vizavi de ce s-a discutat aici.
Mai asteptam propuneri documentate pentru a putea initia un vot.
Mai multe discutam maine cand ne vedem la Rasnov.
Mai asteptam propuneri documentate pentru a putea initia un vot.
Mai multe discutam maine cand ne vedem la Rasnov.
VALI,
Imi pare rau Vali, dar eu nu vad aruncarea unei "momeli" de catre Mihai prin deschiderea acestui topic.
Cred ca a dorit in primul rand sa aduca in atentie apropierea in timp de aceasta intalnire si stabilirea celor ce decurg din acest lucru, ba mai mult si-a oferit si disponibilitaea in organizarea intalnirii propunand chiar trei locatii. Nu vad nimic rau in acest lucru, ba din contra.
Pe noi ne intereseaza cine a deschis topicul sau ce este de facut in concordanta cu tema acestuia ?
Nu vad nici un impediment ca Mihai este la 5000 km departare de noi atata timp cat pe forum isi face simtita prezenta si nu oricum, topicul in care ne descrie vacanta sa, cei drept a depasit cifra de 5000, are peste 12.000. de vizualizari. Banuiesc ca nu incepe sa nasca invidii aceasta cifra.
Mihai (initiatorul topicului) cred ca vede ce se scrie aici si probabil cand va crede de cuviinta va interveni.
Eu totusi va trebui sa-i dau un raspuns lui Ovidiu - patronul de la Laguna, intr-un termen rezonabil, indiferent de cum va fi acest raspuns - pozitiv sau negativ.
Cred ca a dorit in primul rand sa aduca in atentie apropierea in timp de aceasta intalnire si stabilirea celor ce decurg din acest lucru, ba mai mult si-a oferit si disponibilitaea in organizarea intalnirii propunand chiar trei locatii. Nu vad nimic rau in acest lucru, ba din contra.
Pe noi ne intereseaza cine a deschis topicul sau ce este de facut in concordanta cu tema acestuia ?
Nu vad nici un impediment ca Mihai este la 5000 km departare de noi atata timp cat pe forum isi face simtita prezenta si nu oricum, topicul in care ne descrie vacanta sa, cei drept a depasit cifra de 5000, are peste 12.000. de vizualizari. Banuiesc ca nu incepe sa nasca invidii aceasta cifra.
Mihai (initiatorul topicului) cred ca vede ce se scrie aici si probabil cand va crede de cuviinta va interveni.
Vali, daca nu dai si un termen legat de aceste propuneri, vom ajunge la ce spuneam eu sau la aia cu ..."boala lunga ...moarte sigura".Panait Valentin scrie: ...Mai asteptam propuneri documentate pentru a putea initia un vot...
Eu totusi va trebui sa-i dau un raspuns lui Ovidiu - patronul de la Laguna, intr-un termen rezonabil, indiferent de cum va fi acest raspuns - pozitiv sau negativ.
- Sandu Toma
- Membru forum
Cand a spus acest lucru , Vali s-a gandit probabil :"ce frumos este sa fii <<organizatorul>> unei Intalniri Nationale , dar sa vii in tara cu mai putin de o luna inaintea intalnirii, ba mai mult, sa arunci postarea pe forum si sa lasi dezbaterea si organizarea in seama altora ! "Panait Valentin scrie:........ma gandesc ca initiatorul topicului este la 5000 km si prin deschiderea lui ne-a aruncat ''momeala'' :D , a si propus cateva locatii, astept si parerea lui vizavi de ce s-a discutat aici........
Nici Vali de 1 Decembrie si nici altii, cu alte ocazii "nationale" nu au avut norocul sa fie in postura cucului, care s-a ouat in cuib strain, iar puiul este crescut de altii !
In ceea ce priveste "termenul" de raspuns, initiatorul topicului spune :"Mai sint 3 luni pina Intilnirea Nationala , vineri 1 - luni 4 iunie. Timp este destul".
Eu spun ca fiind vorba de alegerea locatiei prin vot, nu se pot face presiuni asupra membrilor cotizanti sa voteze toti in doua-trei zile.
Orice problema are o rezolvare practica
- Irina Strimbeanu
- Membru forum
Nelu - noi am fost la Laguna acum vreo 3 ani si-am campat la marginea piscinelor.In timpul saptamanii a fost ok dar in we aveam oameni cu cearceafuri aproape si in rulota.De aceea vroiam exclusivitate .Daca spui ca locul de campare e acum in alta parte....se schimba situatia.
M-am gandit si eu ca nu are cum sa ofere asa ceva ca ar pierde enorm... :(
Asteptam pozele voastre ca de pe situl lor nu prea se intelege mare lucru.
M-am gandit si eu ca nu are cum sa ofere asa ceva ca ar pierde enorm... :(
Asteptam pozele voastre ca de pe situl lor nu prea se intelege mare lucru.
Irina, Mircea,piticii si Raya
Acum inteleg, e vorba de plata unor polite intre voi si Mihai. In aceasta situatie ma retrag din aceasta disputa.
Dupa cum anticipam, cred ca si acum am gresit facand un demers pe care uni nu meritau sa-l fac.
Succes in organizare !
Voi urmari ce se decide si-l voi anunta pe Ovidiu.
L-am rugat de Vali sa dea un termen limita pentru propuneri argumentate, nu pentru vot.
Legat de finalizarea alegerii unei locatii mentionam ca doresc sa-i dau lui Ovidiu un raspuns, intr-un termen rezonabil
Prin aceste mentiuni intelegi tu ca se fac "presiuni" asupra membrilor cotizanti, sa voteze in 2-3 zile ? Constat ca ai tras o concluzie caracteristica tie.
Am mai zis ca 5 zile ar fi suficiente pentru anuntarea locatiilor, nu pentru vot
Acum sper ca ai inteles si tu ce am scris.
Eu credeam ca vii cu ceva detalii legate de propunerile facute de tine: Risnov si Mustang.
@ Irina Strimbeanu
Da Irina, ai mare dreptate si eu am trecut prin ce spui, acum insa dupa cum spuneam lucrurile s-au schimbat, acolo acum exista si camping, nu se mai sta la gramada cu amatorii de scaldat.
Dupa cum anticipam, cred ca si acum am gresit facand un demers pe care uni nu meritau sa-l fac.
Succes in organizare !
Voi urmari ce se decide si-l voi anunta pe Ovidiu.
Mai citeste oadata ce am scris, incerc sa-ti traduc:Sandu Toma scrie: ... In ceea ce priveste "termenul" de raspuns ...Eu spun ca fiind vorba de alegerea locatiei prin vot, nu se pot face presiuni asupra membrilor cotizanti sa voteze toti in doua-trei zile.
L-am rugat de Vali sa dea un termen limita pentru propuneri argumentate, nu pentru vot.
Legat de finalizarea alegerii unei locatii mentionam ca doresc sa-i dau lui Ovidiu un raspuns, intr-un termen rezonabil
Prin aceste mentiuni intelegi tu ca se fac "presiuni" asupra membrilor cotizanti, sa voteze in 2-3 zile ? Constat ca ai tras o concluzie caracteristica tie.
Am mai zis ca 5 zile ar fi suficiente pentru anuntarea locatiilor, nu pentru vot
Acum sper ca ai inteles si tu ce am scris.
Eu credeam ca vii cu ceva detalii legate de propunerile facute de tine: Risnov si Mustang.
@ Irina Strimbeanu
Da Irina, ai mare dreptate si eu am trecut prin ce spui, acum insa dupa cum spuneam lucrurile s-au schimbat, acolo acum exista si camping, nu se mai sta la gramada cu amatorii de scaldat.