Astăzi este 25 Mar 2023, 03:10
A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012,Propuneri locatii
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
- Gabi Peterca
- Membru forum
Re: A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012,Propuneri loca
Propun unui moderator sa mute toate postarile off topic, sa se faca curatenie prin topic, sa ramana doar chestiile strict legate de locatii, corturi, piscine, foisoare, dusuri, facilitati, preturi, etc.
Cine doreste continuarea discutiilor legate de preluarea “fortata†a locatiei concurentilor si a altor "chestiuni", isi poate exprima dreptul la replica in alta sectiune a forumului.
In ritmul acesta se ajunge la “ Cascadorii rasuluiâ€.
Cine doreste continuarea discutiilor legate de preluarea “fortata†a locatiei concurentilor si a altor "chestiuni", isi poate exprima dreptul la replica in alta sectiune a forumului.
In ritmul acesta se ajunge la “ Cascadorii rasuluiâ€.
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro
www.prietenipescari.ro
Cam asta cred ca dorim toti, sa se aleaga in cunostinta de cauza.Gabi Peterca scrie:...Postati clar care sunt facilitatiile locatiilor propuse si toate costurile aferente...
Eu legat de Laguna, cred ca mi-am facut datoria.
Gigi, vazand aceasta afirmatie si stiu ca nu este formala, nu crezi ca ar fi bine sa faci o invitatie la o intalnire nationala comuna colegilor de la ACCCR ?Catalin Gigi scrie: ...Votez Laguna Albastra DAR numai alaturi de ACCCR ...
Si sa stii ca vorbesc foarte serios, poate putem intelege ca fiecare asociatie are drumul ei, dar cateodata acesta se mai poate intersecta.
Am vazut si la ei o propunere pentru "nationala" tot la Laguna, in aceeasi perioada.
Eu cred ca locatia de la Ovidiu este suficient de incapatoare.
Zic ca mai ales in actualul context in care ambele asociatii participa la anumite demersuri comune, poate ar merita o astfel de incercare.
- Bratu Dragos
- Membru forum
- Oras: ploiesti
- Data nasterii: 21 Noi 1976
De la inceput doresc sa-mi cer scuze daca interventia mea va ''afecta'' pe cineva.Nu sunt un rulotist cu foarte vechi state, dar pot sa spun ca cei 3 ani de cand colind cu al meu Kip au fost cei mai frumosi din viata mea.Pasiunea pentru rulotism, oamenii alaturi de care am petrecut lucruri minunate,placerile ''provocate'' de acest fenomen sunt poate singurele lucruri care ma mai determina sa cred ca societatea in care traim nu este fara de speranta.
Si acum ce constat? Ca si in grupul acesta minunat s-au strecurat orgolii, acuzatii nefondate (doar de dregul polemicii),interese personale care iertati-ma....nu au nimic in comun cu rulotismul.Domnilor si doamnelor va rog din suflet sa nu dezamagim.Am multe cunostinte care sunt fascinate de ceea ce inseamna rulotismul si valorile sale.De ce sa le tradam? In acest topic am regasit parca o ''scena politica'' de prost gust, cu replici nepotrivite statutului pe care il avem.Nu il cunosc personal pe domnul Predonu dar sincer il admir pentru faptul ca se implica.De ce nu putem fi mai concilianti ? De ce criticile nu pot fi constructive si pe un ton amical ? De ce daca nu suntem de acord cu ceva sarim ca arsi si vedem imediat in initiativa cuiva o incercare de a ''manipula'' ? Oare asta este atitudinea care ar trebui sa ne caracterizeze? De ce nu putem ''inghiti'' prima replica, chiar daca nu suntem de acord cu un lucru?
Mi-as dori ca acest forum sa trezesca doar sentimentele pe care le traiesc citind seara de seara cele ''3 luni in camper'' ale domnului Rusu, adica admiratie, relaxare si gandul ca intr-o zi o voi face si eu.
Dincolo de asta credeti ca are importanta Laguna sau Rasnov? Pentru mine, un membru de rand si neimportant al acestui forum, nu are. Cel mai impotant ar fi sa ne intalnim cat mai multi, sa ne cunoastem, sa ne bucuram, indiferent daca stam in ploaie sau in vant, ca platim 20 de lai mai mult sau nu.
Cu scuzele de rigoare daca am suparat pe cineva, va doresc o seara buna.
Si acum ce constat? Ca si in grupul acesta minunat s-au strecurat orgolii, acuzatii nefondate (doar de dregul polemicii),interese personale care iertati-ma....nu au nimic in comun cu rulotismul.Domnilor si doamnelor va rog din suflet sa nu dezamagim.Am multe cunostinte care sunt fascinate de ceea ce inseamna rulotismul si valorile sale.De ce sa le tradam? In acest topic am regasit parca o ''scena politica'' de prost gust, cu replici nepotrivite statutului pe care il avem.Nu il cunosc personal pe domnul Predonu dar sincer il admir pentru faptul ca se implica.De ce nu putem fi mai concilianti ? De ce criticile nu pot fi constructive si pe un ton amical ? De ce daca nu suntem de acord cu ceva sarim ca arsi si vedem imediat in initiativa cuiva o incercare de a ''manipula'' ? Oare asta este atitudinea care ar trebui sa ne caracterizeze? De ce nu putem ''inghiti'' prima replica, chiar daca nu suntem de acord cu un lucru?
Mi-as dori ca acest forum sa trezesca doar sentimentele pe care le traiesc citind seara de seara cele ''3 luni in camper'' ale domnului Rusu, adica admiratie, relaxare si gandul ca intr-o zi o voi face si eu.
Dincolo de asta credeti ca are importanta Laguna sau Rasnov? Pentru mine, un membru de rand si neimportant al acestui forum, nu are. Cel mai impotant ar fi sa ne intalnim cat mai multi, sa ne cunoastem, sa ne bucuram, indiferent daca stam in ploaie sau in vant, ca platim 20 de lai mai mult sau nu.
Cu scuzele de rigoare daca am suparat pe cineva, va doresc o seara buna.
vw sharan 1.9 tdi -Kip de Luxe 34 EK
Domnule Dragos, va multumesc si cred ca sunt in asentimentul multora, pentru cuvintele frumoase spuse la adresa rulotismului.
Stiu, de multe ori si eu mai dau cu batu-n balta si colegi de-ai mei, dar sa stiti ca in mare majoritate suntem amici, cand ne intalnim ne respectam si avem de discutat suficiente subiecte comune.
Va dau un exemplu: Eu si Cristi Irimescu. Am avut multe opinii divergente aici pe forum, dar acum o saptamana cand intamplarea ne-a adus fata-n fata, ne-am respectat si chiar ne-am bucurat de acele momente. Chiar cateva postari mai sus, mi-a mai dat doua la fund, dar poate daca s-a convins ca ne mai putem insela cateodata, nu a ezitat sa-mi dea un "multumesc" la postarea mea anterioara. Deci, nu suntem oameni chiar asa cum se vede pe forum. Oricum, modul in care va doriti sa fie aceasta lume m-a impresionat, modestia si frica de a deranja sau tulbura pe cineva, deasemenea.
Astfel de postari sunt convins, ne vor bucura pe multi.
Stiu, de multe ori si eu mai dau cu batu-n balta si colegi de-ai mei, dar sa stiti ca in mare majoritate suntem amici, cand ne intalnim ne respectam si avem de discutat suficiente subiecte comune.
Va dau un exemplu: Eu si Cristi Irimescu. Am avut multe opinii divergente aici pe forum, dar acum o saptamana cand intamplarea ne-a adus fata-n fata, ne-am respectat si chiar ne-am bucurat de acele momente. Chiar cateva postari mai sus, mi-a mai dat doua la fund, dar poate daca s-a convins ca ne mai putem insela cateodata, nu a ezitat sa-mi dea un "multumesc" la postarea mea anterioara. Deci, nu suntem oameni chiar asa cum se vede pe forum. Oricum, modul in care va doriti sa fie aceasta lume m-a impresionat, modestia si frica de a deranja sau tulbura pe cineva, deasemenea.
Astfel de postari sunt convins, ne vor bucura pe multi.
-
- Membru forum
Poate va întrebati de ce am zis ca votez Laguna si in alta postare Rasnov? Pentru faptul ca pur si simplu nu-mi pasa, vreau doar sa fie acea întâlnire si gata. Sa o organizeze "bătrânii" ( nu stiu la care se gândește Mihai Rusu), sau tinerii, numai sa fie odată blestemata asta de întâlnire. La anul nu cred ca mai trebuie așa ceva, o vom numi doar simplu "ieseala", unul propune unde si toți buluc acolo, fara vot, fara piscine, fara .... A zis bine cineva ca nu ne trebuie asociatie, nu suntem pregătiți, ajunge forumul si gata. Începând cu anul viitor eu mă retrag din asociatie, vreau sa devin un simplu forumist si voi participa la întâlnirile la care pot, la care nu, nu. Nu mai am nevoie de legitimatie, am sa o predau si nici de acea blestemata de legitimatie FICC, care pe mine m-a scos din minti acordarea ei.
Se vorbește aici de interese, ce dracu interese pot fi când nu câștige nici un ban? Funcții, doar onorifice, pff! Unul e supărat ca nu mai e moderator, altul ca nu mai e președinte, altul ca de ce nu mai e funcția "Thank", altul ca nu-i multumeste lumea ca a făcut ceva pentru asociatie,...
Gata eu nu mai vreau in asociatie, vreau doar forumeala si ieseala pe cât posibil.
Maaare porcarie, oameni maturi cu ambitii puerile. Îmi sunt prieteni toți, Gigi, Mihai, Nelu, Sandu, Liviu, Vali, Irimescu,.... De ce sa-i înjur eu printre dinti sau in fata, nu-i mai bine sa beau o bere sau un sprit cu ei? Daca nu ar fi existat nenorocita asta de asociatie, atunci nu erau discuții.
Se vorbește aici de interese, ce dracu interese pot fi când nu câștige nici un ban? Funcții, doar onorifice, pff! Unul e supărat ca nu mai e moderator, altul ca nu mai e președinte, altul ca de ce nu mai e funcția "Thank", altul ca nu-i multumeste lumea ca a făcut ceva pentru asociatie,...
Gata eu nu mai vreau in asociatie, vreau doar forumeala si ieseala pe cât posibil.
Maaare porcarie, oameni maturi cu ambitii puerile. Îmi sunt prieteni toți, Gigi, Mihai, Nelu, Sandu, Liviu, Vali, Irimescu,.... De ce sa-i înjur eu printre dinti sau in fata, nu-i mai bine sa beau o bere sau un sprit cu ei? Daca nu ar fi existat nenorocita asta de asociatie, atunci nu erau discuții.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
- Traian Baltateanu
- Membru forum
- Oras: Rosiorii de Vede
- Data nasterii: 19 Mai 1954
http://www.lagunaalbastra.ro/laguna-alb ... eturi.html
Din aceasta pagina WEB a locatiei reies
preturi laguna albastra
In 2011, accesul in incinta Complexului de Agrement Laguna Albastra se va face achitand la intrare o taxa de:
• 20 lei / zi - adulti,
• 15 lei / zi - copii,
Pretul pentru camparea cu rulota este de 30 lei/zi/rulota, pret care include si accesul cu autovehiculul in incinta bazei de agrement, precum si accesul la energie electrica si alte utilitati.
Pretul pentru camparea cu cortul pretul este de 10 lei / persoana
Pentru pescuit intr-unul din cele 3 lacuri de agrement se percepe o taxa de 10 lei / zi
Oferta patronului trebuie detaliata cu refrire la toate serviciile pe care ni le ofera. Sa nu mai apara si taxe de persoana sau sa stim si preturile pentru copii daca nu se ia echipaj ci persoane. etc, etc.
Dupa cum stiti sunt Rasnovean dar votez cu laguna.
Mie mi se pare intersanta optiunea intalnirii comune cu ACCCR, dar poate nu cunosc destule detalii.
Din aceasta pagina WEB a locatiei reies
preturi laguna albastra
In 2011, accesul in incinta Complexului de Agrement Laguna Albastra se va face achitand la intrare o taxa de:
• 20 lei / zi - adulti,
• 15 lei / zi - copii,
Pretul pentru camparea cu rulota este de 30 lei/zi/rulota, pret care include si accesul cu autovehiculul in incinta bazei de agrement, precum si accesul la energie electrica si alte utilitati.
Pretul pentru camparea cu cortul pretul este de 10 lei / persoana
Pentru pescuit intr-unul din cele 3 lacuri de agrement se percepe o taxa de 10 lei / zi
Oferta patronului trebuie detaliata cu refrire la toate serviciile pe care ni le ofera. Sa nu mai apara si taxe de persoana sau sa stim si preturile pentru copii daca nu se ia echipaj ci persoane. etc, etc.
Dupa cum stiti sunt Rasnovean dar votez cu laguna.
Mie mi se pare intersanta optiunea intalnirii comune cu ACCCR, dar poate nu cunosc destule detalii.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
-
- Membru forum
Daca înțeleg eu bine un echipaj format din 2 adulti si un copil, trebuie sa plătească 85 lei/zi?
Copii ce înseamnă, pana la ce vârsta?
Copii ce înseamnă, pana la ce vârsta?
- Niky Radu
- Membru forum
@Serpescu...linkul pus de d-nu Traian este pe site-ul oficial....d-nu Predonu a anuntat pretul negociat la Laguna mai sus in acest topic...cu riscul ca iar mi-o iau deoarece nu sunt membru cotizant si am facut postare imi cer scuze, dar am vrut sa te indrum sa afli raspuns la intrebarea ta.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Elddis 2000
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
0744670978 telekom
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Elddis 2000
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
0744670978 telekom
- Traian Baltateanu
- Membru forum
- Oras: Rosiorii de Vede
- Data nasterii: 19 Mai 1954
Atentie, eu am copiat din lincul Lagunei Albastre oferta normala de servicii cu preturi.
Am inteles insa ca in urma negocierilor s-a obtinut un pret de 25 de lei de "echipaj"
Vazand insa detalierea ofertei de pe situl lor am vrut sa vad ce anume s-a obtinut.
Cred ca ar fi buna o oferta speciala scrisa si detaliata pentru acel eveniment. Asta pentru ca dupa cum vad tot mai muti se orienteaza spre aceasta varianta. Numai daca incep sa apara ciudatenii in oferta incepem sa comparam cu celelalte locatii.
Oricum exista doua atuuri imbatabile.
1 Camping cu toate dotarile
2 Restaurant incapator
Am inteles insa ca in urma negocierilor s-a obtinut un pret de 25 de lei de "echipaj"
Vazand insa detalierea ofertei de pe situl lor am vrut sa vad ce anume s-a obtinut.
Cred ca ar fi buna o oferta speciala scrisa si detaliata pentru acel eveniment. Asta pentru ca dupa cum vad tot mai muti se orienteaza spre aceasta varianta. Numai daca incep sa apara ciudatenii in oferta incepem sa comparam cu celelalte locatii.
Oricum exista doua atuuri imbatabile.
1 Camping cu toate dotarile
2 Restaurant incapator
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
-
- Membru forum
Asta știam si eu, chiar azi am vorbit cu Nelu Predonu si mă miram, de cele puse de Traian.
- Isdraila Ioan
- Membru forum
- Oras: Arad
- Data nasterii: 14 Iun 1954
Un asa pret ma pune pe ginduri .Mi-as fi dorit ,dar pretul este mai mare ca la mare in plin sezon.Daca mai pun la socoteala si cheltuielile de transport de la Galati ,celelalte cheltuieli ....Beneficiind de reducerile cardului ,atunci pretul corect care ramine? :shock:
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.