Astăzi este 26 Mar 2023, 15:14
A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012,Propuneri locatii
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
- Lupu Ciprian
- Membru CD
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 06 Iun 1979
Re: A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012, ORGANIZARE !
mi se pare o oferta f buna ! numai intrarea la strand ar fi 40 lei in mod normal 2 pers !!!!
Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
-
- Membru asociat
- Oras: Iasi
- Data nasterii: 06 Oct 1949
Noi nu am avut placerea de a vizita complexul "Laguna albastra" dar daca patronul acestuia ne asigura toate facilitatile la pretul de 25 lei/echipaj/zi cred ca este mai mult decat satisfacator. Si cred ca d-na Strambeanu are dreptate - copiii vor fi cei mai incantati de locatia aleasa. Daca imi aduc bine aminte, la adunarea de anul trecut de la Bran s-a platit 30 lei/zi/echipaj iar la Mustang 35 ron/zi/echipaj. Daca la "Laguna albastra" dispunem si de o sala unde sa putem tine adunarea (in caz de ploaie - care in ultimii doi ani nu ne-a ocolit) atunci este perfect. Daca are si un restaurant care na poate asigura faimoasa cina festiva atunci totul pare in ordine. Si la pensiunea Rasnov este frumos dar cred ca Lagura albastra merita toata atentia.
Cu stima,
Violeta Popa
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
- Maria Holom
- Membru forum
- Oras: PLOIESTI
- Data nasterii: 11 Apr 1958
Avand in vedere ca avem toate datele pentru cele doua locatii, pentru o adevarata democratie in randul membrilor, ar fi indicata initierea unui vot. Locatia castigatoare va gazdui intalnirea. Eu votez pentru Laguna Albastra.
Camper HOBBY TOSKANA 650 FLC-Fiat Ducato 130 Multijet 2,3 D - 2008 tel. 0721280119
Si EU sunt de acord cu Laguna Albastra.Din prezentare si ultima discutie ca si pret si conditii cred ca e cea mai buna alegere.Eu votez pentru acest loc. janOmvesel.
Am fost 2010 la Laguna Abastra dar cu cortul si a fost o locatie apreciata de toti prietenii cu care eram .Imi plac schimbarile deci sunt de acord cu aceasta locatie.
- Ionita Bogdan
- Membru forum
De acord cu Laguna albastra !
0722.296.538
bogdanionita_jean@yahoo.com
VW Caravelle + Tabbert Baronesse 620
bogdanionita_jean@yahoo.com
VW Caravelle + Tabbert Baronesse 620
de acord cu propunerea d-lui Predonu,mai ales ca este posibil sa avem si o intalnire de protocol,iar aceasta locatie ne ofera cadrul necesar unui astfel de eveniment.propun deschiderea listei
-
- Membru forum
- Oras: Mizil
- Data nasterii: 10 Mar 1971
Nu se voteaza nimic aici ...
titlul spune clar...ORGANIZARE.
Aici trebuie sa ne inghesuim sa venim cu ceva constructiv ca aceasta intrunire sa devina memorabila.
Gen , Irina Strambeanu ;
Deaceea nu am postat inca , ma gandesc cu ce as putea eu sa ajut .
Veniti cu ideei care sa le si sustineti nu numai cu directive.
titlul spune clar...ORGANIZARE.
Aici trebuie sa ne inghesuim sa venim cu ceva constructiv ca aceasta intrunire sa devina memorabila.
Gen , Irina Strambeanu ;
Haideti sa ne gandim la ce am putea sa facem in acele zile .Irina Strimbeanu scrie: In alta ordine de idei...daca locatia ar fi numai a noastra...ce cadou mai minunat de 1 iunie le putem oferi copiilor decat balaceala non stop si topogane si caprioare ? Deja ma gandesc la cateva concursuri...
Deaceea nu am postat inca , ma gandesc cu ce as putea eu sa ajut .
Veniti cu ideei care sa le si sustineti nu numai cu directive.
ok.propun,sustin si pot organiza un concurs de miss si mister,,MICUL RULOTIST,,pt copii nostri de ziua lor,1 iunie
- Panait Valentin
- Membru asociat
- Oras: Fetesti
- Data nasterii: 22 Dec 1969
Pentru ca o intalnire sa aiba loc trebuiesc urmati niste pasi premergatori :
- propuneri de locatii(exclus off-camping) ; argumente pro din partea celui ce propune inclusiv implicare !
- stabilirea acesteia in urma votului membrilor asociati
- organizarea intalnirii cu implicarea activa a celor ce propun anumite activitati
Observatie : titlul topicului contine un cuvant gresit, ''organizare'', trebuia sa fie ''Propuneri locatii''.(am modificat eu)
Propunere : sa se deschida de catre organizatori(nea' Mihai cu seniorii :D ) un topic cu Propuneri locatii intalnire nationala, dupa aceea continuati pasii enumerati mai sus, asta daca nu cumva exista alte modalitati in stabilirea si organizarea unei intalniri de acest fel.
- propuneri de locatii(exclus off-camping) ; argumente pro din partea celui ce propune inclusiv implicare !
- stabilirea acesteia in urma votului membrilor asociati
- organizarea intalnirii cu implicarea activa a celor ce propun anumite activitati
Observatie : titlul topicului contine un cuvant gresit, ''organizare'', trebuia sa fie ''Propuneri locatii''.(am modificat eu)
Propunere : sa se deschida de catre organizatori(nea' Mihai cu seniorii :D ) un topic cu Propuneri locatii intalnire nationala, dupa aceea continuati pasii enumerati mai sus, asta daca nu cumva exista alte modalitati in stabilirea si organizarea unei intalniri de acest fel.
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
- Maria Holom
- Membru forum
- Oras: PLOIESTI
- Data nasterii: 11 Apr 1958
Asa cum scrie si Vali, stabilirea locatiei tine tot de ORGANIZARE. Dupa data, este primul lucru cu care trebuie inceputa organizarea oricarui eveniment.
Iar stabilirea locatiei se face in functie de dorintele majoritatii membrilor, nu ni se impune.
Ca sa se deschida lista participantilor, omul trebuie sa stie unde se tine evenimentul ca sa vada daca se inscrie sau nu.
Asa cum s-a vazut si la intalnirile anterioare , ( care au fost reusite), voluntari vor fi pentru diversificarea programului.
Pentru ordinea de zi, mai intai vine CD-ul cu o lista de propuneri care, apoi, va fi imbunatatita.
Iar stabilirea locatiei se face in functie de dorintele majoritatii membrilor, nu ni se impune.
Ca sa se deschida lista participantilor, omul trebuie sa stie unde se tine evenimentul ca sa vada daca se inscrie sau nu.
Asa cum s-a vazut si la intalnirile anterioare , ( care au fost reusite), voluntari vor fi pentru diversificarea programului.
Pentru ordinea de zi, mai intai vine CD-ul cu o lista de propuneri care, apoi, va fi imbunatatita.
Camper HOBBY TOSKANA 650 FLC-Fiat Ducato 130 Multijet 2,3 D - 2008 tel. 0721280119
- Nedelcu Iulian
- Membru forum
De acord cu Laguna Albastra.