Lupu Ciprian scrie: @NElu nu cred ca e ok acum te retragi,,,, acum ajuti , apoi iar pleci dupa care, revii.....- daca ne-ai "tras" dupa tine, ne implicam cu placere , dar joci pana la ultima carte , am rugamintea sa nu te mai superi sa abandonezi , Noi nu suntem in stare sa ne intelegem intre noi - dar sa mai colaboram si cu alt club.......
Ciprian, citeste-mi postarea 105 din topic si ai sa ma intelegi.
De cate ori pot fi luat de prost ? eu fac ce trebuie (ce zicea Sandu in acea postare) si ei fac ce fac. Aia e oferta ? Sa-ti mai zic ca Ovidiu ma astepta impreuna cu Gigi, presedintele clubului sa discutam si m-am dus singur. Am inteles, nu a putut sa vina, dar eu mi-am pus obrazul. Cat crezi ca mai suport dupa tot ceea ce fac ?
Sa stii ca si cei de dincolo nu credeau ca-mi voi da demisia, si acolo le tot spuneam ca o voi face acolo eram presedinte si responsabilitatea era mult mai mare, dar si acolo, am ajuns intr-un moment in care mi-am dat seama ca sunt luat de prost si nu am mai ezitat - mi-am dat demisia ! Aici, nu mai am aceeasi responsabilitate imi va fi mai usor. Daca fac cum zici tu, ca mai revin, sa stii ca o fac tocmai pentru acei simpli oameni care inca mai cred ca ce fac, fac bine.
Lupu Ciprian scrie: ...Noi nu suntem in stare sa ne intelegem intre noi - dar sa mai colaboram si cu alt club...
Mare adevar ai zis ! La noi 7 oameni nu au rezistat un an in echipa, dar ...