Astăzi este 25 Mar 2023, 03:58

A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012,Propuneri locatii

Intalniri nationale si internationale

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Blocat
Rusu Mihail
Moderator
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012,Propuneri locatii

Mesaj de Rusu Mihail » 29 Feb 2012, 12:04

Mai sint 3 luni pina Intilnirea Nationala , vineri 1 - luni 4 iunie. Timp este destul, iar referitor la implicari, ne vom implica, impreuna cu voluntarii cei mai vechi in club.
Deasemeni, tinem seama de ofertele celor tineri referitor la muzica, cazul L.Ciprian de ex. cit si de alte oferte. Importanta este " alegerea locatiei de catre majoritate "

Ne gindim la 3 locatii din centrale aflate la aprox 300 km fata de orice punct al tarii. Accesul este bun in toate cele 3 puncte. Ramine sa va dati o parere, unde v-ar place.
Am gindit centrul tarii, pentru a se putea veni bine din oricare parte. Dca o fixam in Moldova nu vin oltenii, daca e in Dobrogea, nu vin ardelenii si tot asa. E f. important.

- Plaiul Foii - Zarnesti - Locatie in prima parte a drumului, in apropierea unei cabane. avantaj locatie intinsa cu vedere super. Dezavantaj ca e off in proportie de 80%
- Poiana Marului - Zarnesti - Locatie linga o pensiune, cabana, retrasa fata de DN. Avantaj pajiste si liniste. Dezavantaj ca mai sus. Locatia urmeaza sa o identificam.
- Cabana Cascada Putnei - Lepsa -Avantaj curtea mare si posibilitatea alimentarii cu apa cit si a deversarilor. In zona se pot face excursii si cascada, care este unicat.

O locatie buna ramasa in studiu, ar fi la Cirtisoara pina la intrarea in zona pensiunilor. Mai sint destule locatii, dar unele nu au posibilitatea de spatiu. Toti dorim a sta lejer.

Asteptam si alte propuneri. Poate sint alte relatari a unor colegi, ce cunosc o locatie asemanatoare ( semi off campare ) unde sa incapa bine, aproximativ 50-60 de echipaje.

Imagine

EX: o intilnire reusita cu multa veselie si cu o prezenta record pt acea perioada (64 echipaje) a fost la Gura Riului. Totusi, s-a stat cam "apropiat", iar ultimii sositi au stat pe beton.
Cu toate astea, nu s-a suparat nimeni si a iesit f. f. bine, cu muzica si cu dans instant, cu excursii in zona, cu socializari la foc de tabara, etc. Pt. colegii mai noi clipul il gasiti aici:

* Link direct pe Youtube : http://www.youtube.com/watch?v=2yTx3A4LDnI

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com

Cristian Irimescu
Membru forum
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1972

A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012, ORGANIZARE !

Mesaj de Cristian Irimescu » 29 Feb 2012, 13:24

Din cate imi aduc aminte, ACCR a vrut anul trecut sa faca intalnirea la Gura Raului, dar cabanierul nu a fost interesat de asa ceva. Nelu Predonu poate da amanunte!!

Sandu Toma
Membru forum

Mesaj de Sandu Toma » 29 Feb 2012, 13:52

Felicitari Mihai pentru implicarea in organizarea acestui eveniment !
Vor trebui avute in vedere mai multe aspecte, pentru ca intalnirea sa fie o reusita :
- Numarul de participanti :
2006 = 17 Echipaje
2007 = 27 Echipaje
2008 = 55 Echipaje
2009 = Necunoscut
2010 = 56 Echipaje
2011 = 82 Echipaje
deci afirmatia lui Mihai Rusu "unde sa incapa bine, aproximativ 50-60 de echipaje" nu corespunde numarului real de participanti care este in crestere!
- Existenta unui minim de facilitati:(nu poti duce 4 zile niste oameni obisnuiti cu campingul intr-un loc fara conditii minime )
Alimentare cu apa potabila
Cabine de dus si WC (nu toti au rulotele dotate cu boiler, cadita de dus...sau chiar WC)
Loc amenajat pentru deversarea WC chimice
Alimentare cu curent electric (care sa suporte consumul total rulote + spatiu socializare)
Spatiu de sedinta/socializare/petrecere care sa cuprinda usor peste 150-200 de persoane (Sala, inchiriere cort, etc)
Conditii de cazare la cabana/pensiune in vecinatatea locatiei, pentru cei care nu pot veni cu rulota.
Acces auto fara probleme in caz de vreme nefavorabila
Existenta in zona a unor magazine pentru aprovizionare/mici cumparaturi
Atractii turistice in zona, in limita unei deplasari rezonabile.
- Organizarea de activitati specifice Zilei Copilului-1 Iunie
Avand in vedere suprapunera intalnirii cu ziua de 1 Iunie este de dorit ca tema principala a acestei intalniri sa fie Ziua Copilului, sau cel putin asa imi imaginez eu ca ar trebui sa fie
Orice problema are o rezolvare practica

Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu » 29 Feb 2012, 14:10

Cristian Irimescu scrie:Din cate imi aduc aminte, ACCCR a vrut anul trecut sa faca intalnirea la Gura Raului, dar cabanierul nu a fost interesat de asa ceva. Nelu Predonu poate da amanunte!!
Da, am discutat la acea vreme cu proprietarul cabanei Gura Raului, cu domnul Ovidiu.
Am solicitat doar spatiul de campare fara nici un fel de facilitati si am oferit 15 lei / echipaj / zi.
Din pacate, domnul Ovidiu a considerat ca il jignesc cu acea oferta.
Atunci, cu doar trei saptamani inainte de intalnire, m-am reorientat si am organizat, cu sprijinul primarului din Zarnesti, intalnirea offcamping cu pret de campare 0 lei / echipaj / zi. Daca vremea nu ar fi fost cum a fost, cred ca intanirea putea fi considerata o reusita din toate punctele de vedere.

@ Sandu
Poti sa indici si o locatie care sa satisfaca pretentiile amintite de tine ?

Marius Beldiman

Re: A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012, ORGANIZARE !

Mesaj de Marius Beldiman » 29 Feb 2012, 14:34

Propunere: Fagaras - Laguna Albastra
http://www.lagunaalbastra.ro/

Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu » 29 Feb 2012, 14:46

Da Marius, asta poate fi o locatie care sa satisfaca multe din necesitatile mentionate de Sandu.
Am vorbit acolo si maine voi primi un raspuns legat de aceasta posibilitate.
Noul spatiu de campare este de cca. 2 ha. loc suficient pentru peste o suta de RV-uri.
Am discutat si de posibilitatea organizarii unei mese festive intr-una din zilele de pe perioada intalnirii.
Maine primesc toate detaliile.
Consider aceasta locatie cam cea mai potrivita pentru eveniment si totodata cam singura care sa ofere tot ce este necesar.

Sandu Toma
Membru forum

Mesaj de Sandu Toma » 29 Feb 2012, 15:04

Alte propuneri de locatii in atentia organizatorilor :
-Pensiunea Rasnov, cu inchirierea de WC ecologice si cort suficient de mare
-Camping Mustang, cu spatiu de petrecere la caminul cultural sau inchiriere cort.
Inca un punct de avut in vedere este inchirierea EXCLUSIVA a locatiei, pentru a nu ne amesteca cu alti Turisti.

Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu » 29 Feb 2012, 15:14

Sandu poti sa te interesezi de costurile intalnirii in locatiile respective ?

Mustang, nici nu prea este in centrul tarii si din cate stiu a mai fost o intalnire acolo, cu caminul cultural din ce imi amintesc, in urma unor comentarii, au existat niste sincope legate de intalnirea in acel camin.

Daca te-ai gandit la Pensiunea Rasnov inseamna ca ai mai redus din pretentiile initiale.
Si acea pensiune a domnului Iancu poate face obiectul unei intalniri majore, insa pentru asta este un pic mai mult de treaba, legat de amenajarea locurilor de campare si a conditiilor pe care le mentionai initial.

Irina Strimbeanu
Membru forum

Mesaj de Irina Strimbeanu » 29 Feb 2012, 15:37

Laguna albastra e minunata dar ne poate oferi exclusivitate?Ar fi cam neplacut sa fim invadati de sute de amatori de balaceala.In we e mare aglomeratie si am fi incomodati.
Daca nu avem intimitate n-am facut nimic.
In alta ordine de idei...daca locatia ar fi numai a noastra...ce cadou mai minunat de 1 iunie le putem oferi copiilor decat balaceala non stop si topogane si caprioare ? Deja ma gandesc la cateva concursuri...
Irina, Mircea,piticii si Raya

Sandu Toma
Membru forum

Mesaj de Sandu Toma » 29 Feb 2012, 16:22

Nelu Predonu scrie: .....Daca te-ai gandit la Pensiunea Rasnov inseamna ca ai mai redus din pretentiile initiale....
In niciun caz nu reducem din pretentii, dar in cadrul parteneriatului cu Soiu, in vederea Intalnirii Nationale, poate construi cabine de dus si WC exterioare pensiunii, precum si spatiu de gatit si spalat vesela.
De asemeni trebuie facuta o retea de apa si distribuire a energiei electrice in zona de campare.
Aceste amanunte, precum si o oferta de pret vor fi discutate in acest Week-end .

Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman » 29 Feb 2012, 16:31

Sandu, cu amenajarile enumerate de tine Pensiunea Rasnov devine o locatie foarte atragatoare, mai ales ca este pozitionata mai cental pe harta tarii! In acelasi timp Intalnirea noastra ar veni si ca o sustinere a investitiei pe care o fac. Cred ca aici vom putea avea o intimitate mult mai mare decat la Laguna Albastra si poate, chiar exclusivitate( sau cel putin un spatiu separat unde sa ne desfasuram in voie activitatile).

Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu » 29 Feb 2012, 16:35

In urma cu cateva minute am fost contactat de domnul Ovidiu Popa, patronul locatiei Laguna Albastra.
Domnul Ovidiu mi-a comunicat urmatoarele:
Considera un moment important contactul Clubrv si o onoare de a fi gazda intalnirii nationale a clubului.
Va face din acest eveniment, unul unic, care sa ramana in memoria participantilor clubului.
In acest sens, pretul oferit pentru campare a fost de 25 lei / rulota / zi / echipaj, cu acces la toate utilitatile complexului - piscina, terenuri de sport, pescuit, etc.etc.
Zona de camping este nou construita si ofera toate facilitatile necesare - alimentare cu apa potabila, curent electric, acces la canalizare, acces de deversare a toaletelor chimice, acces la grupurile sanitare (apa calda permanent), din imediata apropiere a terenurilor de sport, toate in pretul comunicat.
Legat de o posibila masa festiva, ni se va pune la dispozitie restaurantul cu capacitate de 350 persoane, muzica si tot ce ne dorim. Preturile / persoana pentru aceasta seara festiva vor fi negociate la momentul respectiv.
Din experienta va spun ca acestea vor fi foarte atractive.
Pentru sedinte si alte intalniri de protocol, avem la dispozitie sala mare a restaurantului, fara costuri suplimentare.

Am incheiat discutia mentionandu-i ca in masura in care conducerea clubului va fi de acord cu aceasta oferta, ii voi comunica acceptul nostru definitiv.

Blocat