Astăzi este 01 Apr 2023, 13:57

Propunere de Regulament al forumului

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Raspunde
Mircea Ionescu
Membru fondator
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu » 21 Feb 2007, 11:42

Pot dar nu prea stiu... :D :D

parpaneata

Mesaj de parpaneata » 21 Feb 2007, 17:00

Mircea,sunt in Timisoara acum.Eu le-am sters si le-am si mutat la mine.Lasa ca te obisnuiesti.Costel....excelenta mutare.Nicu,exis si care mai e,au sau mai sunt inregistrati cu alte nume.De la exis de ex mai e roxanatijsen si gerard...alea,alea la membri.Exisul e deja trei!!! :D :D :D In principiu e bine cum zici mai ales pentru cei ce se ocupa cu rulotismul din toate punctele de vedere.Vanzari,campinguri,etc...tot.

parpaneata

Mesaj de parpaneata » 21 Feb 2007, 17:44

Mai am o propunere! Toata lumea o sa sara in sus!!! INCA UNU!!! Daca am scris in dezacord cam ce ar putea insemna? Il propun pe Peti moderator la "sa ne descretim fruntile". :D :D :D Dupa parerea mea e cel mai tare dintre toti la glume si alte chestii si,cred eu,nu se poate supara nimeni pe el ca spune ca n-a inteles bine sau nu s-a exprimat bine!!! :D :D :D O sa mutam topicul pe prima pagina ptr ca "da bine"!

Marius Bogdan
Membru fondator

Mesaj de Marius Bogdan » 21 Feb 2007, 18:01

Eu am alta propunere:sa ne unim cu totii (si sa dam deoparte ambitii sau orgolii) si sa-l readucem in mijlocul nostru pe DoruS.
Si sa ne gandim de doua ori inainte de a posta un mesaj cu doua intelesuri!
Inclusiv eu!

parpaneata

Mesaj de parpaneata » 21 Feb 2007, 18:08

Dupa cum am mai scris.....am uitat cu cine m-am certat.

Mircea Ionescu
Membru fondator

Mesaj de Mircea Ionescu » 21 Feb 2007, 19:02

PRP cred ca gandesti mult mai repede dacat scrii (ca sa fiu dragut si sa nu zic invers :D :D ) si n-am inteles nimic nici din pm-ul tau si nici din mesajul tau cu Timisoara...

Deci ii lasam pe exisi cu nickurile lor s-au ii rugam sa le schimbe ?

Eu am mai vazut si prin alte parti ca se practica chestia cu nickurile de firme...

Vezi ca topicul cu reclama e in aria ta de moderare asa ca tu tre sa iei taurul de coarne... Eu zic sa le faci acolo un topic si sa bagam acolo si bunele si relele despre ei...

PS Exisul are acces aici?

Luidort Peti
Membru fondator

Mesaj de Luidort Peti » 21 Feb 2007, 21:14

si eu am idei ! puneti x la mine sa-mi pot sterge ce am scris ! sa ma moderez multumesc pentru binevointa voastra,sau aceluia cine imi pune inapoi x ul

Luidort Peti
Membru fondator

Mesaj de Luidort Peti » 21 Feb 2007, 21:20

mai am idei,la o gramada de ..trebuie schimbat titlul,de ex doru modereaza ceva care se numeste ne chinuie talentul si asta este jignitor,este jignitor si chestia sa moderezi ceva unde nu scrie nimeni numai din bataie de joc,ma refer la femina ... mie sa-mi deschideti un topic cu numele de visurile amoroase a rulotistilor ca sa ma si eu ceva de moderat ...

parpaneata

Mesaj de parpaneata » 21 Feb 2007, 22:31

Mircea,eu stiu ca nu are(exis).(PM)Acolo unde ai raspuns cuiva care vroia rulota ai zis numai de exis.Erau toti pe topicul ala la care ti-am dat link.Atunci cand am scris eram in Timisoara cu ceva treaba.Acum sunt acasa.

Mircea Ionescu
Membru fondator

Mesaj de Mircea Ionescu » 22 Feb 2007, 10:53

Peti putina rabdare... In curand vei avea ce modera...

Mircea Ionescu
Membru fondator

Mesaj de Mircea Ionescu » 22 Feb 2007, 10:59

Propun sa stergem femina RV... Oricum tot noi scriem acolo si daca doamnele vor sa scrie alaturi de noi nu cred sa aiba vre-un complex sau vre-o jena...

Mircea Ionescu
Membru fondator

Mesaj de Mircea Ionescu » 22 Feb 2007, 11:12

Am facut modificarile finale la regulamentul forumului. Cum il postam? Ca anunt in fiecare categorie de discutii ca topic primul in categorie generala sau il trimitem pe mail fiecarui membru???

Raspunde