Astăzi este 30 Mar 2023, 13:39

CLUBRV-RO

Amintiri din trecut ....

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Constantin Curelea
Membru fondator

Mesaj de Constantin Curelea » 19 Feb 2007, 12:26

E bine ca va aprindeti dar putintica rabdare ca..... armata e lunga.
O sa setez moderatorii dupa dorinta d-voastra .

Azi pleaca spre Dej, la lpeti, mailul cu tabelele de semnat.
Atentie !
Circuitul este urmatorul:

1 Dej Luidort Petru
2.Craiova Piriu Nicolae
3.Cheia Rusu Mihail
4.Constanta Hrituleac Maricel
5.Galati Bogdan Marius
6.Bucuresti Curelea Constantin

Peti va face 5 tabele pe care va rog sa semnati cu pix albastru.
Adresele le gasiti in tabel
Incercam ,daca se poate, ca plata la posta rapida sa o fac eu la sfarsit.
Daca nu, il rog pe Peti sa plateasca , pentru a primi banii de la mine.

In plic va rog sa puneti si o copie xerox a CI pentru a se vedea bine.
Prin fax copia Ci nu este foarte lizibila.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !

parpaneata

Mesaj de parpaneata » 19 Feb 2007, 12:52

Mircea...m-ai bagat cel mai bine!!! :D :D :D O sa cumpar,sa repar,sa ma cazez,sa...toate alea cel mai scump!!! Asta ptr ca o sa fiu cenzorul lor,probabil. Lasand gluma la o parte,moderatorii trebuie acceptati de toti membri Asociatiei ClubRv.Prin vot aici si fara suparari.Incerc sa fac rost de indatoririle moderatorului de forum si sa le postez aici.Vor fi discutii mari ptr ca moderatorul poate sterge si muta topicuri.In principiu trebuie sa fie....foarte calm cand ia decizii.Vor disparea multe topicuri,anunturi si alte postari fara raspuns sau pur si simplu idioate.
Sunt binevenite cat mai multe propuneri!!! Si vot neaparat!

Mircea Ionescu
Membru fondator
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu » 19 Feb 2007, 12:58

@ Marius
Bineinteles ca adminul ramane admin si deasupra moderatorilor, isi pastreaza capacitatea de a interveni in discutii si a modifica, sterge, interpela... inclusiv pe moderator... Sa fim 2 pe o felie ar fi si mai bine dar nu cred ca se prea inghesuie lumea...
Referitor la Cluburi RV in lume, este evident ca dl Rusu are are o experienta mult mai vasta decat mine si n-am nici o problema ca dansul sa administreze si acest topic insa am incercat sa propun cate 3 la fiecare, eu de la dansul as putea lua doar ne chinuie talentul pt ca la celelalte nu ma compar dpdv al experientei...
Mai e un aspect, eu as putea coresponda lesne pe limba lor cu eventualele campinguri (cluburi) in cazul unor iesiri organizate, sau daca ar fi solicitari din partea membrilor clubului pt rezervari, sau ale lor pt noi samd

@Dragos
Ai dreptate Dragos, e frustrant tu sa te agiti si sa vina altcineva sa zica ba nu faci nimic... e f. nasol dar sper sa te razgandesti cu ULTIMA DATA...

@ Dl. Curelea
Multumesc !!

Marius Bogdan
Membru fondator

Mesaj de Marius Bogdan » 19 Feb 2007, 13:04

Pai ar trebui pentru cei din provincie sa stabilim o perioada de doua-trei zile in care sa depunem cererile pentru eliberarea cazierelor fiscale si sa se coreleze si cu cei din Bucuresti!
Propuneri?

Mircea Ionescu
Membru fondator

Mesaj de Mircea Ionescu » 19 Feb 2007, 13:07

PRP Las-o frate cu votul ca democratia asta ne omoara iar incepem discutii si sa ne invartim pe dupa plop si umplem forumul de prostii... Propun un interimat de 3 luni sa facem curat... In timpul asta pe pagina fiecarui moderator sa existe un topic in care sa se sesizeze nemultumirile fata de acesta, eventual sa primeasca puncte de amenda... :D :D, si cand se aduna 14 (sau 3,5... cate vreti) puncte (intemeiate) de amenda sa fie propus altul...
V-am propus pe tine si pe Bogdan ca sunteti dobermani !!!

Constantin Curelea
Membru fondator

Cazier fiscal

Mesaj de Constantin Curelea » 19 Feb 2007, 13:22

Cat dureaza scoaterea cazierelor fiscale?
Sunt valbile 15 zile.
Constantin Curelea
Bucuresti
0723 206 708

Constantin Curelea
Membru fondator

Mesaj de Constantin Curelea » 19 Feb 2007, 16:20

Am desemnat moderatorii dupa indicatiile primite.
Acum astept opiniile voastre.
Constantin Curelea
Bucuresti
0723 206 708

Mircea Ionescu
Membru fondator

Mesaj de Mircea Ionescu » 19 Feb 2007, 16:40

Avem moderatori UUURRRAAAAA!!!

Multumesc.
Ma gandesc la un regulament pe care sa-l pun sticky la inceputul topicurilor mele !!!

parpaneata

Mesaj de parpaneata » 19 Feb 2007, 20:13

Pe "Forum" e putin un singur moderator. Acolo trebuie facuta curatenie. Pana va reusi Mircea singur sa citeasca toate alea....ehe!!! Trebuie cel putin 4 moderatori acolo,ptr ca se ating cam toate domeniile si discutiile divagheaza mult.Multe topicuri trebuiesc mutate.Iar in unele cazuri sunt pusi moderatori pe topicuri moarte sau aproape moarte. Aici de exemplu nu cred ca ar trebui moderator.Ce sa modereze sau sa stearga? Ptr ca suntem numai membrii Asociatiei aici.

Luidort Peti
Membru fondator

Mesaj de Luidort Peti » 19 Feb 2007, 23:13

moderatori... au sterg ce scrii tu ,tu strgi ce scriu eu,... pai sintem max 20 de membri care scriem aicea prostii la gramada,e ocazie buna pentru suparari,cum spune coupe,fiecare sa inceapa sa searga propria ,daca in continut nu are ceva folositor,util pentru ceilalti,si trebuie facute rubrici mai clare

Vali Mocanu

Mesaj de Vali Mocanu » 20 Feb 2007, 01:07

Sincer va spun ca pt "Forum" este foarte putin un singur moderator!!!
Vad ca nu este numai parerea mea. Propun un nr minim de 3 moderatori acolo, dat fiind faptul ca sunt foarte multe subiecte (de multe ori destul de "aprinse") si este mult de munca. Realmente nu stiu daca va face fata Mircea. Trebuie sa ne gandim si la faptul ca mai avem si alte "activitati" de baza in afara acestui Forum.
Aici este destul un singur moderator (nici nu stiu daca este cazul??).

@D-ul Curelea
Multumesc!

Mircea Ionescu
Membru fondator

Mesaj de Mircea Ionescu » 20 Feb 2007, 07:46

Va multumesc pentru sustinere dar cred ca ma descurc. Am facut o strategie si daca merge netul cum trebuie pana la sf saptamanii termin de facut curat si de centralizat datele (am sters deja aprox 40 de subiecte)...

Intrebare: Ce fac cu subiectele legate de sigla clubului, le pastram sau le stergem? Eu le-as sterge ca sunt depasite dar sunt o gramada de discutii acolo...

Raspunde