Astăzi este 29 Mar 2023, 13:09

1 DEC 2011 - organizare activitati copii

cu si despre copii nostri

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei » 12 Oct 2011, 14:52

Mi-am permis sa deschid acest topic in numele fetitelor mele,pt ca toti cei mici si adolescentii rulotisti care vor fi prezenti la aceasta sarbatoare,sa aiba parte nu numai de petrecerile adultilor,ci sa aibe si ei propria sarbatoare.
Pt ca aceasta sarbatoare a micului rulotist sa iasa cat mai bine,va rugam pe voi copii si adolescentii sa va exprimati ideiile cam cum ati vrea sa va distrati!!!
Bineinteles ca adultii sunt rugati sa vina cu idei care i-au facut fericiti in copilaria lor!
Trebui totusi sa ne gandim si la distractia lor,nu numai daca au mancat sau la cat se culca,motiv pt care ii astept pe toti cei care vor sa se implice in acest proiect.
Multumesc in numele copiilor!

Irina Strimbeanu
Membru forum

Mesaj de Irina Strimbeanu » 12 Oct 2011, 15:32

Sandu,salut initiativa ta si ma bucur sa-ti fiu alaturi in orice demers.
Ne gandim si comunicam.
Sper doar sa se implice lumea ,ca data trecuta n-am prea primit nici sfaturi ,nici idei ,nici sprijin.
Irina, Mircea,piticii si Raya

Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei » 12 Oct 2011, 16:17

Pt inceput propun ca initiativa sa se numeasca;IN LUMEA COPIILOR RULOTISTI!

1.(prima idee)dupa ce vom analiza toate ideiile,actiunile,(eventuale premii),etc,.......,le vom pune pe hartie frumos aranjate,cu ora,loc,specific si tot tacamul si le vom imparti tuturor echipajelor,acolo,pt a nu exista discutii ca nu au stiut sau sa mergem noi din rulota in rulota la fiecare activitate sa ii anuntam.Bineinteles ca tot programul,eventual recuzite,se vor pune cu o sapt cel putin inainte de intalnire in acest topic.
ASTEPTAM IMPLICARE DIN PARTEA A CAT MAI MULTI PARINTI SI NU NUMAI PT CA SI ACEASTA ACTIUNE SA IASA BINE!

MULTUMIRI DIN PARTEA COPIILOR!!!!!

Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei » 12 Oct 2011, 16:24

Spre rusinea mea,chiar cu asta trebuia sa incep......COPIII DIN PROIECTUL UMANITAR MUSAI SA FIE INVITATI!!!!nu cred ca au avut parte pana acum de vreo vacanta!

Ninel Gavanescu
Membru forum
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu » 12 Oct 2011, 17:14

Sincer cred ca ne pripim , poate ca eu gresesc dar intre mancare si ,,mancarime " trebuie facuta o diferenta !! repet poate gresesc dar nu stiu daca pica bine !?
ps. de invitat se invita usor dar implica mai multe actiuni care nu tin intotdeauna numai de financiar .
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero

Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei » 12 Oct 2011, 19:26

am citit de 10 ori mesajul tau si crede-ma ca nu reusesc sa inteleg ce vrei sa spui.(diferenta intre mancare-mancarime si implicarea de care vb)..........poate poti sa o spui mai pe sleau.

Ninel Gavanescu
Membru forum
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu » 12 Oct 2011, 19:50

Ne complicam prin aducerea copiilor din proiect !!
Nu -i cunosti , ai doar dorinta de a face bine dar acest lucru in situatia data cred ca ne complica , eu incerc sa rapesc cateva zile pentru mine si familia mea , a-i aduce si ...a-i trata la fara-frecventa mai mult ii debusolam asa cred eu :!:
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero

Serpescu Gheorghe
Membru forum

Mesaj de Serpescu Gheorghe » 12 Oct 2011, 19:59

Eu cred ca nu trebuie sa exageram.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"

Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei » 12 Oct 2011, 20:35

Daca Gigi va accepta ideea mea si ii va aduce,promit in fata clubuli ca asa cum sunt mama si tata pt printesele mele asa voi fi si fata de cei 5 copii si sper ca si ei sa simta ce simt copii mei.
Intradevar,poate fi greu apoi sa reintre in acea atmosfera familiara iar in timp sa aibe repercusiuni si dorinta de a isi parasi familiara aia infecta,dar poate fi si reversul medaliei si sa le infloreasca aceea doza de optimism,luptand pt ajunge si ei in lumea noastra prin studiu.....

Lupu Ciprian
Membru CD
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian » 13 Oct 2011, 12:58

nea' Sandu te ai gandit unde-i cazezi ?
Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com

Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei » 13 Oct 2011, 14:48

asa cum ti-am spus la telef,daca nu se inchiriaza din proiectul PUR,ii cazez in locul meu la cabana si vin cu rulota sau iau 2 cam.

Liviu Adrian
Membru forum

Mesaj de Liviu Adrian » 14 Oct 2011, 21:17

Din proiectul "PUR" s-a cheltuit cam de 2 ori decat s-a colectat, asa ca varianta asta cade.
Foarte frumoase intentii, dar eu propun sa nu amestecam sarbatorirea clubului cu o actiune umanitara.
Sunt convins ca multi dintre noi simtim ca ar trebui sa le facem acestor copii ( si poate nu numai)o bucurie, dar cred ca o putem gasi si alte modalitati.
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie

Blocat