Astăzi este 30 Mar 2023, 14:41

Unde pun scuterul, in fata sau in spate ?

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Dragos-Iulian Dobrovat
Membru fondator

Mesaj de Dragos-Iulian Dobrovat » 12 Feb 2007, 14:15

La rulota nu am vazut asa ceva. Doar la campere.
Cu stima si deosebita consideratiune,
Dragos D

TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL

SERGHEI

Mesaj de SERGHEI » 12 Feb 2007, 14:17

Oricum ai da-o ,pe fata sau pe spate ,tot trebuie sa echilibrezi rulota...Daca pui suport pe spate se poate sa afecteze rulota prin vibratiile pricinuite de extensia ,,sasiului"(de peste o jumatate de metru cat va avea suportul pt moto care se monteaza pe capetele sasiunlui).Pe cand daca montezi in fata,orientezi bagajele mai pe spate si s-a rezolvat.In felul asta scapi de acea ,,prelungire" a rulotei care induce niste momente de incovoiere sasiului.Unde mai pui ca se va comporta ca o parghie ,in final dand batai de cap mult mai mari.

Peti...cu usile cam ai dreptate....scuterele astea au forme destul de umflate,si la ele nu este valabila chestia cu,,daca trece ghidonul trece si restul" pt ca am vazut ca sunt cam ,,late in fund"(scuterele)... :lol:

PS. era sa uit: Sa-l folosesti sanatos ...ca vezi tu cum il transporti pana la urma...

Dragos-Iulian Dobrovat
Membru fondator

Fisuri la sasiu

Mesaj de Dragos-Iulian Dobrovat » 12 Feb 2007, 14:31

Corect .
Peti ia in considerare si sarcina maxima a rulotei pentru ca in general pentru acea greutate este proiectat sasiul. Daca ai rula numai in Germania sau alte tari cu sosele asemanatoare ai putea depasi greutatea dar gandestete cum este drumul pe care l-ai facut recent intre camping Hercules si Orsova .Gandeste-te la ce sarcini ar fi supus sasiul.
Eu din cauza incarcarii mari a rulotei si a drumurilor proaste am niste fisuri in sasiu care le-am remediat imediat ce le-am descoperit dar stii cum este unde ai pus aparatul de sudura in cativa ani tot apare rugina.
Cu stima si deosebita consideratiune,
Dragos D

TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL

bebe944
Membru forum

Mesaj de bebe944 » 12 Feb 2007, 16:17

nu uitati utilul rulotei !!!
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759

Luidort Peti
Membru fondator

Mesaj de Luidort Peti » 12 Feb 2007, 16:43

:idea:
Ultima oară modificat 30 Oct 2007, 10:04 de către Luidort Peti, modificat 1 dată în total.

rulotistul cel istet

Mesaj de rulotistul cel istet » 12 Feb 2007, 21:31

Peti, daca vrei musai sa-l iei cu tine, cred ca e mai bine pe fata. Ii faci un suport pe protap. Asta daca nu depasesti greutatile, mai ales cea de pe carlig (150?!?! eu am doar 75!). Fa niste probe mai intai.

Bogdan

Mesaj de Bogdan » 13 Feb 2007, 00:27

Din cate stiu,pentru rulote nu exista suport pentru moto.Parca era chiar interzis ! Si oricum daca va ganditi ca structura rulotei este din lemn,atunci nu poate fi pus decat in fata pe sasiu. Pe afara nu am vazut niciodata scuter pe rulota...doar pe camper.

Raspunde