Astăzi este 31 Mar 2023, 18:24

Cumpana - Vidraru

localizare, facilitati, preturi

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Raspunde
Avatar utilizator
Sandu Toma
Membru forum
Mesaje: 2711
Membru din: 29 Mai 2007, 08:42
Localitate: Bucuresti
Contact:

Cumpana - Vidraru

Mesaj de Sandu Toma » 29 Sep 2011, 19:54

Mesaje mutate de la :

Re: CE DORESC EU / TU DE LA CLUB RV ?

de Sorin.Sibiceanu » 27 Sep 2011, 12:34

Va salut , acum sint la Sibiu in delegatie , maine cand vin ma opresc la Cumpana unde am facut o parte din concediu . Acolo chiar la cabana Cumpana este si camping cu 20 ron /zi + curent , peisajul minunat pe marginea lacului de acumulare Vidraru . Vreau sa vorbesc cu responsabilul locatiei sa fim parteneri cu preturile de rigoare si utilitatile respective.
Cand am fost in concediu am avut ceva discutie cu responsabilul locatiei , si ar fii interesat de acest parteneriat dar din cate am inteles ar vrea sa facem publicitate si pentru cabana Cumpana , maine vorbesc mai multe despre aceasta problema sa vedem cum facem sa fie bine acest pentru clubul nostru .
Drumul de acces este destul de greu mai ales cand ploua sau ninge , se poate intra din 2 parti , prima intrare este la barajul Vidraru cum se ajunge la intrarea pe baraj nu se face dreapta pe baraj , se va merge inainte pe forestier 8 km pana la locatie , iar a2a se merge pe drumul spre cabana Capra cca 22 km unde se face intrare cu indicator Cabana Cumpana 16 km tot forestier .

Pana maine cand vin cu mai multe detalii va doresc multa sanatate .de Nelu Predonu » 27 Sep 2011, 13:26

Ciprian, nu sunt convins ca ar trebui mutat. Este o dovada a ceea ce poate face un membru pentru club.Sorin.Sibiceanu scrie:Va salut , acum sint la Sibiu in delegatie , maine cand vin ma opresc la Cumpana unde am facut o parte din concediu . Acolo chiar la cabana Cumpana este si camping cu 20 ron /zi + curent , peisajul minunat pe marginea lacului de acumulare Vidraru . Vreau sa vorbesc cu responsabilul locatiei sa fim parteneri cu preturile de rigoare si utilitatile respective...


Bravo Sorine!
Daca te intelegi cu el si ai la tine, lasa-i si cateva autocolante cu Clubrv de pus in geam la receptie. Asa trebuie practicat peste tot, sigla clubului sa isi faca si ea datoria. Ati vazut ca sunt cca.14.200 de RV-uri inmatriculate, va dati seama cati dintre proprietari habar nu au de existenta cluburilor de rulotisti ?
Ar fi bine daca membrii CD ar stabili de comun acord o propunere tip, scrisa, pentru astfel de colaborari in ideea de a axista o oferta cadru de colaborare.
Aceste propuneri scrise ar trebui sa existe la membrii ce incearca benevol astfel de demersuri.
Asta ma refer, pentru a evita avansarea unor oferte de catre cel ce face astfel de intreprindere, ce nu ar fi in total acord cu cele stabilite la nivelul conducerii clubului.
Nelu PredonuMembru asociat de lupu ciprian » 27 Sep 2011, 14:29

@Predonu , @ Sibiceanu
nu neaparat mutat , cat zic ca ar mai trebui facut un topic in care sa enumeram astfel de treburi care se vede cu ochiul liber ca sunt constructive , bune si pe care astept si de la GIGI C sa le negocieze in numele clubului sau cine se ocupa...
E bun si un topic referitor numai la asa ceva ., iar in unele locuri exsista chiar si gratis chiar daca nu s-au dus mai mult de 10 echipaje intr un an din cateva sute de forumisti. ma refer la un topic in care sa fie trecute si locuri care inca nu sunt implicate din punct de vedere contractual cu CLUB RV dar sunt dispuse , sa ne primeasca in conditii avantajoase .
Ma pot oferi in acest sens sa printez , benevol , pe hartie glossy autocolanta in prima faza 100 stickere pe care sa le propunem spre afisare unor astfel de locatii si sa facem si un topic separat pt asta cu lista , chiar daca acestia nu sunt neaparat parteneri club rv ,acum.
intentia mea nu a fost sa spun ca postarea lui Sorin nu are ce cauta aici - poate nu m am exprimat asa cum trebuie , vreau sa spun ca trebuie dezvoltata ideea separat - amplu- Eu salut ceea ce vrea el sa faca si invit si pe altii sa faca asta la fiecare iesire asa se ramifica ideile si actiunile noastre. !


de stoica cristian » 27 Sep 2011, 19:14

Cred ca Soe are dreptate.Facem ce facem si ne indepartam de subiect.Cred ca subiectul se adreseaza in special celor care nu sunt inca membri cotizanti si se asteapta niste raspunsuri de la acestia.Ce ar vrea ei sa vada ca face ClubRV pentru rulotisti sau pentru membrii sai(ai clubului) ca sa fie tentati sa devina membrii cotizanti,si daca ar deveni membri cu ce ar pute ei ajuta clubul ca sa se dezvolte? Cred ca pe marginea acestor idei ar trebui sa discutam.Cipriane gresesc cumva? Daca da corecteaza-ma daca nu sa-i dam bataie, spuneti toti ce aveti de zis(bineinteles la subiect )

de CICA OVIDIU » 29 Sep 2011, 18:47Sorin.Sibiceanu scrie:Va salut , acum sint la Sibiu in delegatie , maine cand vin ma opresc la Cumpana unde am facut o parte din concediu . Acolo chiar la cabana Cumpana este si camping cu 20 ron /zi + curent , peisajul minunat pe marginea lacului de acumulare Vidraru . Vreau sa vorbesc cu responsabilul locatiei sa fim parteneri cu preturile de rigoare si utilitatile respective.
Cand am fost in concediu am avut ceva discutie cu responsabilul locatiei , si ar fii interesat de acest parteneriat dar din cate am inteles ar vrea sa facem publicitate si pentru cabana Cumpana , maine vorbesc mai multe despre aceasta problema sa vedem cum facem sa fie bine acest pentru clubul nostru .
Drumul de acces este destul de greu mai ales cand ploua sau ninge , se poate intra din 2 parti , prima intrare este la barajul Vidraru cum se ajunge la intrarea pe baraj nu se face dreapta pe baraj , se va merge inainte pe forestier 8 km pana la locatie , iar a2a se merge pe drumul spre cabana Capra cca 22 km unde se face intrare cu indicator Cabana Cumpana 16 km tot forestier .

Pana maine cand vin cu mai multe detalii va doresc multa sanatate .

te salut Sorin!
o mica rectificare:pe drumul forestier care ajunge la Cumpana prin tunelul din stanga barajului sunt 15 km de la baraj
anul trecut am fost cu rulota pe acest drum
este suficient de tzopait drumul ,sa vrei si nu poti merge mai repede de 10-15km /h
avantaj:nu urci,nu cobori,urmaresti practic conturul lacului
poti campa la vreo 3-4 km langa cabana forestierilor exact la 3 m de lac :peisaje superbe,liniste,drumetii,pescuit

cat priveste campingul(din padure) din stanga cabanei Cumpana are un acces un pic mai mult in panta,este parasit,nu are curent si nici apa
eu am urcat pt liniste si am campat fara sa ma intrebe cineva de sanatateCICA OVIDIU Mesaje: 140Membru din: 22 Apr 2010, 10:48Locaţie: craiova
Orice problema are o rezolvare practica

Avatar utilizator
Sorin.Sibiceanu
Membru forum
Mesaje: 360
Membru din: 08 Feb 2009, 18:34
Oras: ora
Data nasterii: 21 Mar 1908
Localitate: Fiji
Contact:

Re: Cumpana - Vidraru

Mesaj de Sorin.Sibiceanu » 30 Sep 2011, 08:08

Salut Ovidiu , nu vorbesc de campingul inainte de cabana care este parasit si este offcamping dar frumoasa locatie , eu zic de campingul care este in fata cabanei cel care are si casute si o bariera la intrare .
Am trecut pe acolo si nu l-am gasit pe Marius baiatul care se ocupa de cabana , am vorbit la telefon cu el si ramane sa ma duc saptaman viitoare acolo sa vorbesc , pana atunci mi-a soptit cineva ca sa facut un camping nou pe drumul de Voineasa , vreau sa ma duc si acolo ..


Sanatate
Dacia Duster 4x4 + Fendt Karaat 470TF
Tel: 0766652014

Avatar utilizator
iliescu.m
Membru forum
Mesaje: 3
Membru din: 02 Apr 2010, 12:40
Oras: Strehaia
Data nasterii: 14 Ian 1959
Localitate: Strehaia

Re: Cumpana - Vidraru

Mesaj de iliescu.m » 30 Sep 2011, 21:41

Am fost in august cu rulota la cabana Cumpana, este deosebit de frumos si ieftin, dar drumul? ...dezastruuuuu . Drumul de la baraj prin tunel la cabana l-am facut cu ATV-ul si m-am ingrozit de cat de rau este, inpracticabil cu rulota. Drumul peste baraj spre cabana Capra, asfaltul groaznic, dupa ce se face in dreapta pe drumul forestier parca e mai bun, la 1 km de cabana s-a rupt cupla la rulota. Noroc cu doamna Roxana de la Exis, o super doamna, ca a venit si ne-a rezolvat problema. Sfatul meu e sa nu va aventurati pana nu se repara drumul.

Raspunde