Astăzi este 30 Mar 2023, 15:22
Camping Route Roemenie
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
- Constantin Curelea
- Membru fondator
Caming Route Roemenie a fost deschis oficial in mai 2006.Are circa 4000 mp. cu 18 locuri pentru caravane sau auto rulote si 10 locuri pentru corturi ( asa este autorizat) avand si prize de 16 A .Exista doua cladiri dintre care una renovata se foloseste pentru personal,receptie si la mansarda un apartament,iar cealalta e casa batraneasca folosita in vacante pentru copii institutionalizati (6).(De fapt campingul este administrat de fundatia noastra" Trandafir din Saron " iar fondurile se vor folosi pentru sustinerea financiara a Casei de copii tip familial.).Fiecare loc are intre 80-100mp.
.Parcarea ,de circa 900 mp., este ingradita si se asigura paza masinilor.Nu dispunem de restaurant ,dar puncte alimentare sunt foarte aproape(200m) Cei ce doresc .se pot folosi de gratarul destul de incapator din camping
La comanda pot fi aduse produse proaspete de cei de la supermarketul din comuna.Tot in comuna exista zona de agrement a lacului (3 km.)unde se poate face plaja ,inota sau se poate folosi barca si surfing.Lacul fiind de cca.500 pe 500 si adanc de 12-15 m. Pescarii au de lucru destul de mult fiind si exemplare de 20-30 Kg.
Pe mal si aproape de lac sunt mai multe restaurante ,baruri.disco pentru diferite buzunare.Bineinteles ca zona ofera, pentru doritori, tot felul de tipuri de vin de MInis.
O familie de voluntari simpatici din Olanda deserveste campingul inca de anul trecut.
.Parcarea ,de circa 900 mp., este ingradita si se asigura paza masinilor.Nu dispunem de restaurant ,dar puncte alimentare sunt foarte aproape(200m) Cei ce doresc .se pot folosi de gratarul destul de incapator din camping
La comanda pot fi aduse produse proaspete de cei de la supermarketul din comuna.Tot in comuna exista zona de agrement a lacului (3 km.)unde se poate face plaja ,inota sau se poate folosi barca si surfing.Lacul fiind de cca.500 pe 500 si adanc de 12-15 m. Pescarii au de lucru destul de mult fiind si exemplare de 20-30 Kg.
Pe mal si aproape de lac sunt mai multe restaurante ,baruri.disco pentru diferite buzunare.Bineinteles ca zona ofera, pentru doritori, tot felul de tipuri de vin de MInis.
O familie de voluntari simpatici din Olanda deserveste campingul inca de anul trecut.
- Mircea Ionescu
- Membru fondator
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 29 Iun 1972
Cand m-am intors din concediu am facut o vizita scurta la Camping Route Romenie si iata impresiile:
Plusuri:
+ Acces foarte facil si bine semnalizat. Drum de tara f. putin (max 500m) dar este bun cred ca nici pe ploaie nu sunt probleme.
+ Foarte bine asezat, f. aproape de Arad si implicit de granita, mi se pare un excelent camping de tranzit atat la dus cat si la intors...
I-am intrebat ce program au pt ca de obicei ajung acolo la ore imposibile si Dl. Cornel mi-a raspuns f. amabil ca daca le dam telefon inainte nu e nici o problema sa ne astepte la orice ora am ajunge.
+ Toaletele ff. curate cu apa calda, dus si tot ce trebuie.
+ Locurile de campare sunt delimitate si deci nu exista riscul de a te trezi cu un cort in usa...
+ La priza au suficienti amperi pt orice consum (AC sau aeroterme)
Minusuri:
- Restaurantul este la 3 km si desi face si serviciu de catering e cam greu
sa zici ca te trezesti mananci ceva repede (mic dejun, cafea etc) si pleci, eventual, mananci la masuta din fata rulotei ce ai prin frigider si pleci...
- Este f. mic (18 locuri) si masina nu prea mai incape langa rulota. Au o parcare la intrarea in camping unde ramane masina.
Va recomand sa le dati un telefon inainte.
Oricum una peste alta mie mi-a placut si il iau in calcul la concediul viitor.
Plusuri:
+ Acces foarte facil si bine semnalizat. Drum de tara f. putin (max 500m) dar este bun cred ca nici pe ploaie nu sunt probleme.
+ Foarte bine asezat, f. aproape de Arad si implicit de granita, mi se pare un excelent camping de tranzit atat la dus cat si la intors...
I-am intrebat ce program au pt ca de obicei ajung acolo la ore imposibile si Dl. Cornel mi-a raspuns f. amabil ca daca le dam telefon inainte nu e nici o problema sa ne astepte la orice ora am ajunge.
+ Toaletele ff. curate cu apa calda, dus si tot ce trebuie.
+ Locurile de campare sunt delimitate si deci nu exista riscul de a te trezi cu un cort in usa...
+ La priza au suficienti amperi pt orice consum (AC sau aeroterme)
Minusuri:
- Restaurantul este la 3 km si desi face si serviciu de catering e cam greu
sa zici ca te trezesti mananci ceva repede (mic dejun, cafea etc) si pleci, eventual, mananci la masuta din fata rulotei ce ai prin frigider si pleci...
- Este f. mic (18 locuri) si masina nu prea mai incape langa rulota. Au o parcare la intrarea in camping unde ramane masina.
Va recomand sa le dati un telefon inainte.
Oricum una peste alta mie mi-a placut si il iau in calcul la concediul viitor.
- Calin Lisovschi
- Membru forum
cand ne-am intors cu rulota cea noua (inceput de iunie), am poposit la ei; am nimerit destul de tarziu, cca 12 noaptea, dar AM FOST PRIMITI FFFFFFFFFFFFFFFFFFF BINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, desi i-am sunat ca venim tarziu... ne-am simtit excelent! inca o data, felicitari anna et cornel!
p.s. poate mai citesc si alti proprietari de campinguri despre cum se primesc clientii! nu de alta, dar la ora aceea tarzie in noapte, nu ne-au lasat pana nu am ciocnit un pahar cu ei!
p.s. poate mai citesc si alti proprietari de campinguri despre cum se primesc clientii! nu de alta, dar la ora aceea tarzie in noapte, nu ne-au lasat pana nu am ciocnit un pahar cu ei!
pe vremuri: FORD MONDEO (desigur...), acum JEEP GRAND CHEROKEE + DETHLEFFS CAMPER
@klinutzu
0727.19.19.39
@klinutzu
0727.19.19.39
- Dan Iliescu
- Membru fondator
- Data nasterii: 01 Iun 1967
Si eu il recomand, am fost acolo de doua ori si m-am simtit EXCELENT. Cornel si Anna ar trebui sa dea niste meditatii celorlalti proprietari de campinguri despre cum trebuie sa te comporti cu CLIENTUL.
Camper Knaus Traveller 685
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro
iliescu4751
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro
iliescu4751
- Oprisan Emil
- Membru forum
Re: Camping Route Roemenie
Am stat in camping Route Roemenie la intorcerea din concediul de anul trecut (2008). Prima impresie a fost teribila. In primul rand veneam de la Graz, de la un camping unde am lasat cam 40 euro pe cazare..piscina imensa....ma rog. Oricum, cautam un loc de odihna in tara si nu speram sa gasesc, dar semnele de camping Minis ma incurajeaza. Faptul ca nu l-am gasit imediat m-a facut sa ma indoiesc de existenta lui.
Tot ce am crezut pana atunci s-a daramat in clipa vand dl Cornel ne-a intampinat cu un zambet sincer si cu intrebarea "ce doriti?..ceai, cafea... copiii nu beau un suc?" ....ca si cum ne cunosteam de ani buni.
Toate acestea iti merg la suflet si te fac sa te simti traitor intr-o tara mult mai civilizata. Caldura si dragostea cu care am fost primiti ne-au facut sa nu uitam usor ospitalitatea de care au dat dovada si sa ii recomandam ca solutie minunata pentru popas.
Salutari cu aceasta ocazie...si ne vedem si anul acesta.
Tot ce am crezut pana atunci s-a daramat in clipa vand dl Cornel ne-a intampinat cu un zambet sincer si cu intrebarea "ce doriti?..ceai, cafea... copiii nu beau un suc?" ....ca si cum ne cunosteam de ani buni.
Toate acestea iti merg la suflet si te fac sa te simti traitor intr-o tara mult mai civilizata. Caldura si dragostea cu care am fost primiti ne-au facut sa nu uitam usor ospitalitatea de care au dat dovada si sa ii recomandam ca solutie minunata pentru popas.
Salutari cu aceasta ocazie...si ne vedem si anul acesta.
Suntem rezultatul deciziilor noastre...
- Dragos Marin
- Membru forum
- Oras: Ploiesti
- Data nasterii: 17 Noi 1979
Am gasit acest topic destul de vechi...insa nu am stiut de acest camping (culmea ca m-am tot uitat pe harta wiki), in vara chiar am vrut sa merg la un camping din Lipova, m-am plimbat pe niste stradute plinde de gropi de am rupt camperul si intr-un final nu l-am gasit si am renuntat..., am mers mai departe...insa din cate vad acest camping este perfect ca locatie, din zona Ploiesti-Bucuresti este ideal sa opresti pana in vama...sau cand vii dupa vama...
Stie cineva informatii mai recente despre el ? am vazut ca acum cativa ani toata lumea il lauda... cum o mai fi acum ? ClubRv are vreun parteneriat cu acest camping ?
Stie cineva informatii mai recente despre el ? am vazut ca acum cativa ani toata lumea il lauda... cum o mai fi acum ? ClubRv are vreun parteneriat cu acest camping ?
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
- radumosanu
- Membru forum
- Oras: Voluntari
- Data nasterii: 12 Sep 1966
Am fost asta vara pe acolo la plecare si arata cam asa:viewtopic.php?f=102&t=7948.
E curat, intretinut bine doar ca utilitătile sunt într-un fel de sopron de tabla si sunt de alea ieftine.
E bun ca popas ca pana la Arad mai sunt cam 20km si 30 pana in vama.
E curat, intretinut bine doar ca utilitătile sunt într-un fel de sopron de tabla si sunt de alea ieftine.
E bun ca popas ca pana la Arad mai sunt cam 20km si 30 pana in vama.
Fendt Saphire 510 / MB GLK 350
Orice calatorie incepe cu un pas ...
Orice calatorie incepe cu un pas ...
- Dragos Marin
- Membru forum
- Oras: Ploiesti
- Data nasterii: 17 Noi 1979
Nu trebuiesc cine stie ce conditii, e vb de tranzit...strictul necesar sa fie...
E de retinut acest camping :wink:
E de retinut acest camping :wink:
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
- Lupu Ciprian
- Membru CD
- Data nasterii: 06 Iun 1979
Am ajuns in acest camping doar pt o seara in tranzit ... acum cateva zile revenind din Ungaria.
Pe aici au trecut inaintea noastra de curand colegi ca Dragomir Gabi ( PH ) sau Gheorghe Cristian (Buc ) , membrii asociati din Clubrv Romania . Aveau si harti ClubRv ...am mai lasat si eu ...
Dl. Paul este noul administrator , locuieste cu familia aici . Campingul este infiintat de tatal sau (casatorit cu o olandeza ) . I-au predat stafeta pt mai departe... acum dupa 10 ani .
A fost incantat de faptul ca i-am calcat pragul noi de la Clubrv si am venit sa vorbim despre colaborare si sa ne si campam la ei...
Tarif tranzit 16 eur.../zi /echipaj
tarif pt. cei care stau mai multe zile 12 eur./zi/echipaj.
Am discutat cu Paul despre Clubrv , harta colaborare... etc...
Ne-a luat 12 eur si asa o sa fie si pe viitor 55 ron . ( PT NOI ) Clubrv.
Am sunat la nr tel 0745 372 072 pt a anunta sosirea seara ...
http://routeroemenie.nl/ro
pt ca nr de tel de pe harta clubrv nu mai e valabil deci il vom schimba cu cel actual .
Toaletele sunt ok , este si loc de gratar cu un foisor in care incap cred 20 pers ...
Au acum 38 de locuri de RV.
Avem sigla Clubrv la parteneri pe prima pagina :)
Vreau sa ajung si vara aici pt ca s-au facut amenajari de divertisment pe lacul Ghioroc ...
Pe aici au trecut inaintea noastra de curand colegi ca Dragomir Gabi ( PH ) sau Gheorghe Cristian (Buc ) , membrii asociati din Clubrv Romania . Aveau si harti ClubRv ...am mai lasat si eu ...
Dl. Paul este noul administrator , locuieste cu familia aici . Campingul este infiintat de tatal sau (casatorit cu o olandeza ) . I-au predat stafeta pt mai departe... acum dupa 10 ani .
A fost incantat de faptul ca i-am calcat pragul noi de la Clubrv si am venit sa vorbim despre colaborare si sa ne si campam la ei...
Tarif tranzit 16 eur.../zi /echipaj
tarif pt. cei care stau mai multe zile 12 eur./zi/echipaj.
Am discutat cu Paul despre Clubrv , harta colaborare... etc...
Ne-a luat 12 eur si asa o sa fie si pe viitor 55 ron . ( PT NOI ) Clubrv.
Am sunat la nr tel 0745 372 072 pt a anunta sosirea seara ...
http://routeroemenie.nl/ro
pt ca nr de tel de pe harta clubrv nu mai e valabil deci il vom schimba cu cel actual .
Toaletele sunt ok , este si loc de gratar cu un foisor in care incap cred 20 pers ...
Au acum 38 de locuri de RV.
Avem sigla Clubrv la parteneri pe prima pagina :)
Vreau sa ajung si vara aici pt ca s-au facut amenajari de divertisment pe lacul Ghioroc ...
- Atașamente
-
- 20171016_092012.jpg
- (10.46 MiB) Descărcat de 39 ori
-
- 20171016_092015.jpg
- (10.79 MiB) Descărcat de 39 ori
-
- 20171016_092020.jpg
- (9.48 MiB) Descărcat de 39 ori
-
- 20171016_092042.jpg