Salutare rulotistilor , azi incerc sa ajung la locatie dar sa vad cum zapada are 1 metru aici , foarte tare ninge puternic . Ok , azi ma duc sa negociez pretul la pensiunea amintita de tine ,pana una alta raman in picioare locatia Cabana Cheiile . Am vazut undeva mai sus zicea Gigi ca sa vorbim la cabana unde a fost intalnirea de 1 dec. , sincer nu-mi face placere atata timp cat am vrut sa merg la el in perioada asta si nici nu a vrut sa ma primeasca in cabana sa beau o cafea sau sa ma uit la TV , pentru ce platesc 35 ron doar pentru o galeata de apa si putin curent , asta sa o creada el ..Dragomir Gabriel scrie:Aceasta ar fi fost propunerea mea pentru 1 dec. Dar deja se hotarase locatia deci, prezint aici o posibila zona de campare. Aflata la doar 5 km de pensiunea Rasnov, o suprafata de 10 ha, 3 pensiuni in incinta locatiei, iaz si apa curgatoare pentru amatorii de pescuit, proprietarul amator de grupuri, sala de mese imensa, foisor de aprox. 15/30m, punct de plecare spre Bucegi si Piatra Craiului, etc...Sorin.Sibiceanu scrie: Mai vreau propuneri de locatii unde se poate face intalnirea in conditii omenesti (tineti cont ca este totusi luna MARTIE este frig noaptea )
Posibil loc de campare... In departare se vede partea nordica a muntilor Bucegi, o panorama de vis...
Sorine, daca ajungi in zona, poti face o vizita, vorbim pe PM...
Numai bine