Astăzi este 30 Mar 2023, 14:55

RULOTISTII VESELI

bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Raspunde
Sorin.Sibiceanu
Membru forum
Oras: ora
Data nasterii: 21 Mar 1908

Re: RULOTISTII VESELI

Mesaj de Sorin.Sibiceanu » 07 Ian 2012, 10:55

Dragomir Gabriel scrie:
Sorin.Sibiceanu scrie: Mai vreau propuneri de locatii unde se poate face intalnirea in conditii omenesti (tineti cont ca este totusi luna MARTIE este frig noaptea )
Aceasta ar fi fost propunerea mea pentru 1 dec. Dar deja se hotarase locatia deci, prezint aici o posibila zona de campare. Aflata la doar 5 km de pensiunea Rasnov, o suprafata de 10 ha, 3 pensiuni in incinta locatiei, iaz si apa curgatoare pentru amatorii de pescuit, proprietarul amator de grupuri, sala de mese imensa, foisor de aprox. 15/30m, punct de plecare spre Bucegi si Piatra Craiului, etc...

Posibil loc de campare... In departare se vede partea nordica a muntilor Bucegi, o panorama de vis...

Sorine, daca ajungi in zona, poti face o vizita, vorbim pe PM...
Salutare rulotistilor , azi incerc sa ajung la locatie dar sa vad cum zapada are 1 metru aici , foarte tare ninge puternic . Ok , azi ma duc sa negociez pretul la pensiunea amintita de tine ,pana una alta raman in picioare locatia Cabana Cheiile . Am vazut undeva mai sus zicea Gigi ca sa vorbim la cabana unde a fost intalnirea de 1 dec. , sincer nu-mi face placere atata timp cat am vrut sa merg la el in perioada asta si nici nu a vrut sa ma primeasca in cabana sa beau o cafea sau sa ma uit la TV , pentru ce platesc 35 ron doar pentru o galeata de apa si putin curent , asta sa o creada el ..

Numai bine
Dacia Duster 4x4 + Fendt Karaat 470TF
Tel: 0766652014

Lupu Ciprian
Membru CD
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian » 07 Ian 2012, 12:02

Sorin.Sibiceanu scrie:Buna ziua , deschid acest topic pentru ca ma consider unul dintre rulotisti veseli . La ce ma refer cand zic vesel , adica la omul care vrea multa muzica (nu are importanta de care ) , multa veselie , placere si voie buna , beutura , gratare , libertate . Toate acestea in limita bunului simt , adica sa avem program si sa respectam si pe ceilalti din jurul nostru , cand sintem in "Off-Camping" este treaba fiecaruia ce vrea sa faca , dar cand sintem in "In-Camping" , este normal sa respectam programul de liniste . Tot odata doresc si propun sa se faca si topicul cu :
Rulotististul bucatar
Rulotistul tehnic
Rulotistil sportiv
si lista poate continua , cred ca este corect sa vedem ce ai place fiecarea dintre noi , poate eu nu vreau sa merg cu X ca face numai mancare sau cu Y ca bea mai mult si face scandal etc.
Daca credeti ca este bine venita aceasta initiativa rog sa continuam discutia , daca nu este bine venita rog un moderator sa stearga acest topic fara urme de prezenta pe forum . Nu doresc discutii Off , nu vreau jigniri , nu vreau atac la persoana , vreau doar o discutie normala de oameni maturi .

Pe aceasta cale rog un moderator sa urmareasca indeaproape acest topic si la prima abatere de la reguli sa fie inchis ,,

Multumesc
cand ai inceput aest topic Sorin ai vrut altceva !
Acum ca moderator , cum ai vrut tu sa urmaresc....indeaproape ..si prieten al tau te rog sa revii pe linia pe care ai plecat !
NU are rost sa facem discutii inutile, nu ne convine , nu mergem si gata...
Te rog sa propui ceva la activitati 2012 daca vrei sa organizezi , daca , nu ,,,, eu zic sa pastram acest topic asa cum l-ai creat tu de RULOTISTI VEseli . sa nu ne atragem antipatia facand la cafenea din acest topic unul de critici , te rog .

Rog si pe ceilalti , nu mai scrieti off topic - acest topic fiind de rulotisti veseli , neavand intr-adevar o tinta fixa , a fost creat in prima faza pt ca cei ce vor mai multa distractie decat ceilalti , si nu doar odihna la intalniri ....sa poata sa se intalneasca pe viitor impreuna , separat de alte intalniri pt. a nu deranja ,cu galagia sau altele ...... NU pt a se separa de restul rulotistilor , totusi daca se organizeaza o intalnire aceasta va fi facuta intr un topic special la propuneri pt 2012 , subliniez...
Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com

Sorin.Sibiceanu
Membru forum
Oras: ora
Data nasterii: 21 Mar 1908

Mesaj de Sorin.Sibiceanu » 13 Ian 2012, 08:32

Neata , eu inca mai astept propuneri pentru intalnirea Rulotistior Veseli sincer mie mi-au sarit ideeile pentru locatii bine organizate . Cine doreste sa ma ajute la organizare il astept cu PM cu propuneri de activitati , locatie , perioada etc.

Multumesc
Dacia Duster 4x4 + Fendt Karaat 470TF
Tel: 0766652014

Niky Radu
Membru forum

Mesaj de Niky Radu » 13 Ian 2012, 11:36

Salut Sorine, deschide un topic la intalniri pentru perioada in care se doreste a se face intalnirea precum si locatia gasita de tine si ce ai negociat
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Elddis 2000
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978 telekom

Raspunde