Astăzi este 31 Mar 2023, 19:05

Folii de aluminiu izolante termic la -30 grade

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Raspunde
Marius Bogdan
Membru fondator

Folii de aluminiu izolante termic la -30 grade

Mesaj de Marius Bogdan » 05 Feb 2007, 13:50

Ce parere aveti (in special rulotistii care practica rulotismul de iarna) de aceste folii de izolare termica?
Sunt din catalogul pentru accesorii pentru rulote al "faimosului" supermarket de la Sulzemoos,pe care l-am primit de la Bebe944.Multumiri inca o data si pe aceasta cale lui Bebe pentru catalog!
P.S. poate cei care se descurca mai bine cu germana incearca o mica traducere la ce inseamna si la ce s-ar folosi:Thermofolie,Einfasband si Hapftsauger mit Ring!
Imagine

Luidort Peti
Membru fondator

Mesaj de Luidort Peti » 05 Feb 2007, 21:00

asa sint rollourile,nu stiu cum se spun,la mine,vara reflevteaza razele solare si nu se incalzeste asa de tare,iarna izoleaza

Bogdan

Mesaj de Bogdan » 05 Feb 2007, 23:06

Sunt bune si iarna si vara dar singurul inconvenient pe care il au este ca fac o bezna in rulota de trebuie sa stai cu lumina aprinsa permanent.Am avut la o rulota asa ceva la toate geamurile...

Raspunde