Astăzi este 30 Mar 2023, 16:43
Delta Dunarii 1-8 septembrie
Moderator: Moderatori
- Sandu Toma
- Membru forum
Re: Delta Dunarii 1-8 septembrie
Super poze ! Mai vrem...daca mai ai...sau poate le pastrezi pentru Leaota ! :D
Orice problema are o rezolvare practica
- Bratulescu Ionut
- Membru forum
:wink:

"acasa"...

...

Drumul de acces al turistilor catre plaja din Sf. Gheorghe...

...

Foisor de observare pe bratul Sulina (lacul Cazanel)

"acasa"...

...

Drumul de acces al turistilor catre plaja din Sf. Gheorghe...

...

Foisor de observare pe bratul Sulina (lacul Cazanel)

Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
- Rusu Mihail
- Moderator
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 22 Iun 1956
Super Ionut ! Felicitari si pt postatul pozelor, mai ales spre final. Bravo, asa Delta DA ! Unde ati plantat in final rulota ? Pina unde se poate intra linistit cu camperul ?
PS: Te rog frumos, cind poti, trimite-mi aceasta poza pe mail la marimea pe care o ai salvata in aparat. Cred ca o perioada va sta pe Desktop..E de belea ! Multani !

.
PS: Te rog frumos, cind poti, trimite-mi aceasta poza pe mail la marimea pe care o ai salvata in aparat. Cred ca o perioada va sta pe Desktop..E de belea ! Multani !

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
- Bratulescu Ionut
- Membru forum
Am "plantat-o" la Diadema !...se poate intra si cu camperul foarte linistit ,dar nu la fel de linistit veti fi ,daca vine o ploaie scurta de 3-4 zile :mrgreen:
Din pacate, pozele, au fost facute cu doua "sapuniere" ,si de aceea sunt doua calitati ale pozelor ...
PS : si mie mi-a placut cum i-i flutura mustatile catelului in curentul pe care il facea barca !!!!

Din pacate, pozele, au fost facute cu doua "sapuniere" ,si de aceea sunt doua calitati ale pozelor ...
PS : si mie mi-a placut cum i-i flutura mustatile catelului in curentul pe care il facea barca !!!!

Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)