Astăzi este 31 Mar 2023, 19:22

Parada baloanelor 23-25 sept. Campu Cetatii

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Luidort Peti
Membru fondator

Re: Parada baloanelor 23-25 sept. Campu Cetatii

Mesaj de Luidort Peti » 26 Sep 2011, 10:46

trebuie facute cateva precizari !
(sper sa nu fie intoarse pe dos si interpretate tendentios...)
parada baloanelor este organizat de clubul ungar de baloane in colaborare cu satul campul cetatii si catva intreprinzatori.
este organizat ca si cum ar fi zilele satului...
la aceasta intilnire sunt invitati si posesori de balon din romania si si sponsori din romania.
fiind la camping mustang acuma de 4 ani cand a inceput prima intilnire,am hotarat cu memrii caravanclub si mustang camping sa organizam si intilnirea de rulotisti .
asa ne adunam de patru ani la acest eveniment,si profitam de conditiile ,programele oferite.
evident ca suntem in relatie si cu organizatorii de la clubul baloanelor anuntindune din timp data evenimentului.
deci noi organizam intilnirea rulotistilor,restul este facut de altcineva ! deci nu cred ca neaparat trebuie dat ca un exemplu conducerii club rv.pentru a asigura un tamtam asa de mare trebuie sa ai fonduri foarte mari,trebuie sa ai membri numarosi...
Atașamente
IMG_1066.JPG
IMG_1066.JPG (84.24 KiB) Vizualizat de 1475 ori
tel. 0722 509492
email - luidort.p@gmail.com

Rusu Mihail
Moderator
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail » 26 Sep 2011, 21:28

A fost frumoasa intilnirea pentru ca ne-am regasit cu colegi vechi si noi. Am preluat invitatia de la Peti si vom veni si in 2012. Totul a fost la inaltime :lol:
Evenimentul a trecut. Topicul se poate inchide, asa cum au sugerat multi colegi de aici. Am inceput descrierea la topicul Imagini si Impresii din excursii.
Multumiri organizatorilor. Cu aceasta ocazie am stabilit cu Atila nescris, dar e suficient, continuarea reducerii cu 10% pentru membrii ClubRV cu card FICC
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com

Sandu Toma
Membru forum

Mesaj de Sandu Toma » 26 Sep 2011, 21:53

Deoarece acesta a fost topicul de organizare, din acest moment, va invitam sa postati doar la Imagini si impresii
Orice problema are o rezolvare practica

Blocat