Astăzi este 30 Mar 2023, 14:46

ZVONERUL SI RASPANDACUL !!!

bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Luidort Peti
Membru fondator

Mesaj de Luidort Peti » 17 Mar 2007, 10:31

si eu traesc din comert,si la mine libertatea clientului este important,adica e liber sa cumpere de unde doreste,la mine eu fac regulile ne stimatul client eventual si un somer cu doua clase nespalat de o saptamina,libertatea insamni si alegere,si eu prefer ca doamna vinzatoare florea ca eu sa-mi aleg clienti ,pina cind esti amarit poate este un cistig pupatul undeva a clientului,dar si atuncia valoreaza mai mult respectul fata de tine ...discutii sterile

Mircea Ionescu
Membru fondator
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu » 17 Mar 2007, 14:04

Mi-e teama ca incepeti sa va certati si n-as vrea sa mai avem polemici pe forum cu atat mai putin sa mai angrenati si pe altii in ele asa ca va rog frumos sa va opriti cu replicile aici. Daca doriti neaparat puteti continua discutia pe privat...
Multumesc

Luidort Peti
Membru fondator

Mesaj de Luidort Peti » 17 Mar 2007, 23:55

bine coupe,din partea mea nu ne certam,doar ne spunem parerile

parpaneata

Mesaj de parpaneata » 09 Apr 2007, 10:39

Hai sa fac eu pe raspandacul! :D :D :D Am fost botezati de Paste!!! Nasi sunt Mihai si Mariana Rusu!!! Nume:www.AscociatiaClubRv.ro !!! Felicitarile,masa si dansul....vedem noi!!! :D :D :D

Sorin Dandes
Membru forum

Mesaj de Sorin Dandes » 09 Apr 2007, 14:46

Invitata toata lumea ,dar cu darul cum facem :).

Raspunde