Astăzi este 30 Mar 2023, 13:29

ZVONERUL SI RASPANDACUL !!!

bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
parpaneata

Mesaj de parpaneata » 12 Feb 2007, 01:01

Se zvoneste de o intalnire.... Nu e hotarata locatia inca.... :roll:

bebe944
Membru forum

Mesaj de bebe944 » 12 Feb 2007, 01:16

hai pe mess parpa
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759

parpaneata

Mesaj de parpaneata » 18 Feb 2007, 19:46

Asta e un zvon super...nashpa!!! Sper sa nu se confirme. Asta se intampla daca avem viteza melcului!!! Nu mai comentez ptr ca nu sunt fondator si uite ca bine-am facut!!! Daca eram...cred ca plecam demult.In afaceri erau si sunt bune termenele alea de tip cincinal!!! Pana la data de......raspunde...cutare!!! Foarte bune!!!

Bogdan

Mesaj de Bogdan » 18 Feb 2007, 23:32

Comunistule ! pai nu suntem noi ca melcii cu ,,casa in spate''?

parpaneata

Mesaj de parpaneata » 19 Feb 2007, 13:40

Se misca treaba putin mai greu,intradevar,dar se misca.Are si Dragos D dreptatea lui.Problema,cred eu,ca e putina lipsa de comunicare.La toata chestia asta noi suntem chibiti!! Hai,hai si...atat!!! De aceea am zis prin postarile mele sa fie,totusi,intrebati cei care au si au fondat asemenea asociatii.Mihai si Peti.Ca,macar dadeau un sfat bun.Stiau mersul.Aveau know-how-ul.
Dar si cand se termina....cata sampanie bem??? :D :D :D
Si unde??? Va dati seama ca la sediu!!!! Si unde e sediul????
Costele....pregateste-te!!! :D :D :D

Constantin Curelea
Membru fondator

Mesaj de Constantin Curelea » 19 Feb 2007, 15:05

Multumesc,

Dupa ce avem semnaturile si cazierele fiscale, timpul se scurge la autoritati.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !

Constantin Curelea
Membru fondator

Mesaj de Constantin Curelea » 19 Feb 2007, 15:21

D-le Rusu, cum aveti la Asociatia Cheia rezolvata pb. contabilitatii si mai ales a cenzorului?
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !

parpaneata

Mesaj de parpaneata » 16 Mar 2007, 09:42

N-am auzit...dar am verificat si asa e! Exis Company,marele nostru ajutor in ale rulotelor ne-a scos link-ul de pe pagina lor!!!! Adica??? Nu ne mai vor ca si clienti? Pai atunci sa-i scoatem si noi de pe pagina principala de la parteneri!!! Iarasi am verificat si asa este,ca si-au sters postarile!!! Asta e cea mai aiurea chestie!!! Sincer!

popescu_c_v

Mesaj de popescu_c_v » 16 Mar 2007, 13:43

:oops: :cry:
Ultima oară modificat 26 Iun 2008, 00:27 de către popescu_c_v, modificat 1 dată în total.

Luidort Peti
Membru fondator

Mesaj de Luidort Peti » 16 Mar 2007, 22:03

te pot servi eventual cu hirtie wc ecologica de la exis,sinteti deja caraghiosi,dar mai ales de rea credinta fata de membri forumului care ar putea beneficia de ofertele de la exis,frustrarile se pot trata la psiholog,dar este deja deranjant sa tot aud comentarii despre niste oameni care pe mine m-au servit ,si am fost multumit de ce am primit,si nu parasesc forumul doar ca sa nu mai citesc aceste comentarii

popescu_c_v

Mesaj de popescu_c_v » 17 Mar 2007, 07:48

Si eu am cumparat cate ceva de la Exis si am fost multumit nu doar de produse ci si de amabilitatea, ajutorul si sfaturile lor. Nimeni nu este obligat sa cumpere iar daca cumpara si nu este multumit atunci ar fi bine sa-si rezolve problemele personal si nu prin intermediul forumului.

popescu_c_v

Mesaj de popescu_c_v » 17 Mar 2007, 09:09

Pe vremuri era o vorba : "Clientul nostru, stapanul nostru."
Faptul ca vrei si poti sa cumperi nu inseamna ca esti "sluga" :D ci poate chiar "stapan" :D .
Daca vrei poti sa deschizi un topic separat cu servicii sau firme care nu ti-au placut, un fel de inversul topicului cu "Un fel de reclame", adica "Antireclame" :P

Raspunde