Astăzi este 06 Iul 2022, 07:47

Asigurari tip RCA si nu numai pentru Clubrv

topicuri parteneriate incheiate
propuneri de noi parteneriate

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Blocat
Liviu Adrian
Membru forum
Mesaje: 415
Membru din: 21 Feb 2008, 17:16
Localitate: bucuresti

Asigurari tip RCA si nu numai pentru Clubrv

Mesaj de Liviu Adrian » 05 Aug 2011, 15:21

Incepand de astazi Asociatia CLUBRV-RO are contract de parteneriat si cu Societatea Best Broker S.A, in urma caruia membri Clubrv vor primi intotdeauna, la cerere, cea mai ieftina cotatie pentru politele de asigurare tip RCA.
Avand in vedere faptul ca RCA-ul la rulote este obligatoriu, dar in caz de accident se foloseste polita autovehicolului tragator, consideram ca se impune minimalizarea acestei cheltuieli cvasi inutile, iar in viitor chiar excluderea ei.
Asadar, prin bunavointa colegului nostru David Viorel, pe care-l puteti contacta telefonic 0728755790, 0724510877,pe mail dav.viorel@gmail.com, sau pe PM, veti primi, conform contractului incheiat cu SC Best Broker SA ( http://www.bestbroker.ro ), cele mai bune oferte de asigurare la momentul respectiv. Acesta va va prezenta, pe baza datelor furnizate de dvs.,varianta cea mai avantajoasa, urmand sa se ocupe de toate etapele necesare ajungerii politei in posesia solicitantului. Cheltuielile postale pentru trimiterea politelor la adresa solicitantului ,in cazul membrilor cotizanti vor fi suportate de catre David Viorel, iar pentru membrii simpatizanti costurile respecive vor trece in sarcina acestora.
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie

Blocat