Astăzi este 30 Mar 2023, 15:23
01.02-01.03.2007 Definitivare infiintare CLUBRV-RO
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
- Constantin Curelea
- Membru fondator
01.02-01.03.2007 Definitivare infiintare CLUBRV-RO
Comentarii legate de statut, cotizatii etc.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
- Constantin Curelea
- Membru fondator
- Mircea Ionescu
- Membru fondator
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 29 Iun 1972
Mai PRP am trecut de faza cu discutii si adaugiri. Din pacate tu nu erai prezent, asta e.... Acuma e la forma finala si capata un aspect legal. Nu mai "o frecam" cu discutii ca terminam la pastele cailor... Daca peste un timp vrem sa mai adaugam ceva facem lista si le adaugam cand o fi nevoie. Poate mutam topicul cu discutiile de pana acum aici sau il stergem de tot ca acum o vom lua de la capat...
- Mircea Ionescu
- Membru fondator
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 29 Iun 1972
Pai nici n-am dezbatut pe forum. Am dezbatut la Cheia. Nu ne-ai vazut in poze inghetati ca niste rahati cu laptopul in brate dand din maini ??? Asta faceam dezbateam
Parca erai si tu p'acolo... dar cred ca ai ajuns dupa dezbatere. De fapt ai ajuns exact cand trebuia, la sarbatorirea adoptarii statutului...
Asa ca nu mai baga strambe ca iti spun eu ca daca o luam de la capat cu dezbaterea nu mai terminam niciodata. Lasa-l sa iasa o data si apoi il mai adaptam...

Aha!!! Pai la Cheia am ajuns pe la 4 dupaamiaza cand nu mai erau nici scaunele in "sala" de sedinte!!!
Iar de discutat,n-am discutat de asociatie ptr ca eram preocupati de alte alea.Palinca,vin si tuica fiarta,gratare,focuri,cantece...etc. Scriu toate aste ptr ca viitorii membri sa-si dea seama ca si la sedinte e bine sa te duci la noi in club!!
OK,deci! Il luam asa cum e! Cand citim forma finala?
PS: Nu pot baga strambe!!! N-am functie! Sunt membru de rand.Remember! In principiu,cand o mai iau razna,mai taiati-mi din 'aripi' ca nu ma supar! Asta tot in principiu!

OK,deci! Il luam asa cum e! Cand citim forma finala?
PS: Nu pot baga strambe!!! N-am functie! Sunt membru de rand.Remember! In principiu,cand o mai iau razna,mai taiati-mi din 'aripi' ca nu ma supar! Asta tot in principiu!

- Doru Stoicescu
- Membru forum
Intru-cat
zice domnul Parpaneata ;
- " N-am functie! Sunt membru de rand.Remember! In principiu,cand o mai iau razna,mai taiati-mi din 'aripi' ca nu ma supar! "
CEDEZ gratuit, "titlul" de "MEMBRU FONDATOR" Domnului Parpaneata.
Rog, domnul Curelea sa ia cunostinta de cele mai sus si sa le aplice.
Mi-a "frecat" si ne-a "frecat Menta" cu aceasta problema incat nu ma simt bine pana cand domnul Parpaneata nu-i membru fondator.
Domnule Parpaneata, va rog frumos sa nu ma treceti Oltul dupa cele declarate, caci nu ma mai spala apele acestui minunat fluviu nici intr-o 100 de ani.
Oricum scrisul ramane. Dumneavoastra ati declarat "cand o mai iau razna,mai ..."
Cu stima pentru energia debordanta.
Vorba cantecului: "cin' se iau cu mine rau...ii dau haina de pe mine"
zice domnul Parpaneata ;
- " N-am functie! Sunt membru de rand.Remember! In principiu,cand o mai iau razna,mai taiati-mi din 'aripi' ca nu ma supar! "
CEDEZ gratuit, "titlul" de "MEMBRU FONDATOR" Domnului Parpaneata.
Rog, domnul Curelea sa ia cunostinta de cele mai sus si sa le aplice.
Mi-a "frecat" si ne-a "frecat Menta" cu aceasta problema incat nu ma simt bine pana cand domnul Parpaneata nu-i membru fondator.
Domnule Parpaneata, va rog frumos sa nu ma treceti Oltul dupa cele declarate, caci nu ma mai spala apele acestui minunat fluviu nici intr-o 100 de ani.
Oricum scrisul ramane. Dumneavoastra ati declarat "cand o mai iau razna,mai ..."
Cu stima pentru energia debordanta.
Vorba cantecului: "cin' se iau cu mine rau...ii dau haina de pe mine"
Doru Stoicescu
0721.18.05.16
0721.18.05.16
- Marius Bogdan
- Membru fondator
Domnule DoruS,
cat de frumos le spuneti!
Eu cand am spus:
"Marioara de la Gorj/Pe la Cheia am fost stors"
a sarit un alt oltean sa-i ia partea dlui. Parpaneata!I-mi cer scuze dle. Piriu,dar cred ca Dl. Parpaneata,adica de ce nu-i spun Sergiu? ar trebui sa spuna ce inseamna!Fara suparare!Si chiar daca unii dintre noi nu am cantat!Corect,nu?
Si apoi am rabdat,pardon,am stat la Mioveni,la Dacia vreo trei ani printre olteni adevarati,de Craiova si nu cred ca am reprosuri de la ei.Salutari de la Bogdan Marius de la F6B(stiti voi foarte bine) daca citeste vreunul pe forumul asta!
Ideea era alta:cum adica domn' patron Parpaneata sa nu cotizeze pentru infiintarea clubului?Rusine!Nici eu nu am pretentia de membru fondator,dar am dat banii!Hoooua!Rusine,domnule membru marcant de seama!
Gata!M-am racorit.
Acum astept injuraturile!
cat de frumos le spuneti!
Eu cand am spus:
"Marioara de la Gorj/Pe la Cheia am fost stors"
a sarit un alt oltean sa-i ia partea dlui. Parpaneata!I-mi cer scuze dle. Piriu,dar cred ca Dl. Parpaneata,adica de ce nu-i spun Sergiu? ar trebui sa spuna ce inseamna!Fara suparare!Si chiar daca unii dintre noi nu am cantat!Corect,nu?
Si apoi am rabdat,pardon,am stat la Mioveni,la Dacia vreo trei ani printre olteni adevarati,de Craiova si nu cred ca am reprosuri de la ei.Salutari de la Bogdan Marius de la F6B(stiti voi foarte bine) daca citeste vreunul pe forumul asta!
Ideea era alta:cum adica domn' patron Parpaneata sa nu cotizeze pentru infiintarea clubului?Rusine!Nici eu nu am pretentia de membru fondator,dar am dat banii!Hoooua!Rusine,domnule membru marcant de seama!
Gata!M-am racorit.
Acum astept injuraturile!
mig03