Imi pare rau, imaginile despre care vorbiti sunt si de la Umag si nu este nicio referire la fostul sau actualul presedinte. Totul tine de perceptie si interpretare, respectiv clipul ( la el va referiti} este o insiruire de imagini cu Gigi Catalin care a devenit intre timp presedinte, si nu se explica cine a organizat, participat sau cine era presedinte sau cine are merite mai mari. Ce-ati vazut este un spot cu un impact vizual direct fara sa fie ostentativ sau explicit rauvoitor. Daca asa se intelege cer scuze, n-a fost in intentia mea acest montaj. L-am revazut si consider ca nu va afecteaza imaginea in niciun fel. In ceea ce priveste pagina de site, cu siguranta ca nu pot aparea bazaconii, dar el trebuie animat si sa devina activ , nu mort cum a fost. Din cate stiti dvs-tra m-ati rugat sa ma ocup, si eu asa consider ca trebuie sa arate o pagina, si mai sunt cateva lucruri de pus la punct. Conceptul imi apartine si tin la el, daca se doreste altceva, rog pe cei care decid sa-mi transmita si daca-mi convine bine, daca nu, iara bine!
PS Asa se-ntampla uneori, suntem nevoiti sa asteptam vremuri favorabile. Prea mult elan nu-i bun, d'aia suntem unde suntem :idea: :!:
Ultima oară modificat 16 Iun 2011, 14:18 de către Mihai Gheorghe, modificat 1 dată în total.