Astăzi este 30 Mar 2023, 20:54

Noul CD

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Mihai Gheorghe

Noul CD

Mesaj de Mihai Gheorghe » 16 Iun 2011, 12:59

Pe pagina de site, de maine dimineata va aparea si "noul CD in format electronic" :D :wink: Daca cei vizati se simt lezati si au alte poze le astept. :D

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Ultima oară modificat 16 Iun 2011, 13:10 de către Mihai Gheorghe, modificat de 5 ori în total.

Sandu Toma
Membru forum

Re: Noul CD

Mesaj de Sandu Toma » 16 Iun 2011, 13:04

Pai sa vedem mai intai pozele aici ! Si incearca sa alegi si tu una mai avantajoasa pentru mine (eventual una de cand aveam 22 de ani) :lol:
P.S. Vad ca ai ales-o....dar nu stiu daca este cea mai reusita, oricum asta este facuta vineri cand nu eram in CD ! :mrgreen:
Orice problema are o rezolvare practica

Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe » 16 Iun 2011, 13:11

Daca nu erai in CD de ce faceai ostentativ semnul... :D Am uitat pe cineva?

Sandu Toma
Membru forum

Mesaj de Sandu Toma » 16 Iun 2011, 13:14

Nu era deloc ostentativ !!! Tocmai terminasem de montat cortul, cu un minut inainte de a reincepe ploaia... si cred ca stii ce inseamna sa-l montezi pe ploaie ! :mrgreen:
Orice problema are o rezolvare practica

Constantin Curelea
Membru fondator

Mesaj de Constantin Curelea » 16 Iun 2011, 13:19

Totusi nu ar trebui sa facem circ pe pagina de start a site-ului.
Pe forum este altceva.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !

Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe » 16 Iun 2011, 13:21

Cred ca putin umor nu strica si in plus, de poze cu cravata nu cred ca este cazul, ma rog...! D
Astept pozele pe care le doriti. :D
Ultima oară modificat 16 Iun 2011, 13:26 de către Mihai Gheorghe, modificat de 2 ori în total.

Panait Valentin
Membru asociat
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin » 16 Iun 2011, 13:22

Si eu cred la fel, voi cauta o poza mai serioasa si o voi posta aici !
Imagine
Cred ca asta se potriveste mai bine !

Imagine

Imi permit sa atasez o poza si cu prietenul Liviu, momentan el este ocupat cateva zile !
Ultima oară modificat 16 Iun 2011, 14:39 de către Panait Valentin, modificat de 3 ori în total.
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG

Constantin Curelea
Membru fondator

Mesaj de Constantin Curelea » 16 Iun 2011, 13:33

Te rog d-le Mihai Gheorghe ca inainte de a mai trimite la Sarmiza imagini, sa te mai consulti si cu cei implicati.
Ce s-a publicat deja, este o ofensa la adresa mea care, totusi la Umag, eram presedinte.
Respectiv, am o functie in CD si o pozitie in asociatie care mi-a fost recunoscuta.
Lasa meritele celor nou promovati sa fie dovedite in timp.
Scriu aceste lucruri la acest topic deschis de tine.
Constantin Curelea
Bucuresti
0723 206 708

Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe » 16 Iun 2011, 13:48

Imi pare rau, imaginile despre care vorbiti sunt si de la Umag si nu este nicio referire la fostul sau actualul presedinte. Totul tine de perceptie si interpretare, respectiv clipul ( la el va referiti} este o insiruire de imagini cu Gigi Catalin care a devenit intre timp presedinte, si nu se explica cine a organizat, participat sau cine era presedinte sau cine are merite mai mari. Ce-ati vazut este un spot cu un impact vizual direct fara sa fie ostentativ sau explicit rauvoitor. Daca asa se intelege cer scuze, n-a fost in intentia mea acest montaj. L-am revazut si consider ca nu va afecteaza imaginea in niciun fel. In ceea ce priveste pagina de site, cu siguranta ca nu pot aparea bazaconii, dar el trebuie animat si sa devina activ , nu mort cum a fost. Din cate stiti dvs-tra m-ati rugat sa ma ocup, si eu asa consider ca trebuie sa arate o pagina, si mai sunt cateva lucruri de pus la punct. Conceptul imi apartine si tin la el, daca se doreste altceva, rog pe cei care decid sa-mi transmita si daca-mi convine bine, daca nu, iara bine!
PS Asa se-ntampla uneori, suntem nevoiti sa asteptam vremuri favorabile. Prea mult elan nu-i bun, d'aia suntem unde suntem :idea: :!:
Ultima oară modificat 16 Iun 2011, 14:18 de către Mihai Gheorghe, modificat 1 dată în total.

Constantin Curelea
Membru fondator

Mesaj de Constantin Curelea » 16 Iun 2011, 14:18

Este adevarat ce spui, ca site-ul trebuie sa fie animat si atragator.
Am convenit sa te ocupi de aceasta problema, la Iepuresti, si impreuna cu Sarmiza Rosu din Norvegia sa faceti acest lucru benevol.
Recomandarea mea este ca, atunci cand apar pe pagina de site informatii si imagini personale, sa te consulti cu cei implicati.
Gigi m-a asigurat ca nu doreste o publicitate pe seama alegerii sale, respectiv nu cred ca este chiar o bucurie generala ca s-a ales un nou presedinte.
Lucrurile vor curge de la sine.
Nu trebuie fortata nota.
Constantin Curelea
Bucuresti
0723 206 708

Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe » 16 Iun 2011, 14:26

Vedeti, totul tine de perceptie si interpretare. :D Ce spuneti , vreti sa fie ca dvs-tra , dar nu este..., nu va fi :D Nu va mai suparati ,ca trece si asta, vor veni si altele, dar ceea ce este important, ar trebui sa fiti de acord..., pe dvs-tra va stim, stim ce-a fost, urmeaza sa aflam cum va fi . Mi se pare ca in statut nu exista limitare de mandate pentru presedinte, aveti sanse, viitorul poate suna bine, sau...nu! :D

Dan Iliescu
Membru fondator
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Iun 1967

Mesaj de Dan Iliescu » 16 Iun 2011, 14:29

Mihai, pe prima pagina a Clubului apare o fptagrafie cu participantii de la Boboci de anul asta. Te rog sa contactezi toti colegii care apar in acea poza si sa le ceri acordul. In ceea ce ma priveste te rog sa faci sa dispara camperul meu si sa apara unul care nu are legatura cu Clubul.

A fost o postare rautacioasa asemeni cu cea postata de Costel Curelea.....
Camper Knaus Traveller 685
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro

iliescu4751

Blocat