Astăzi este 30 Mar 2023, 17:12
CUM NE VAD PROPRIETARII DE CAMPINGURI
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
- Doru Stoicescu
- Membru forum
CUM NE VAD PROPRIETARII DE CAMPINGURI
Imi permit sa va redau din corespondenta personala cu proprietarul campingului de la Bran, domnul Ciocianu si alte puncte de vedere de care ar trebui sa tinem seama.
Fara alte comentarii.
In schimb le asteptam pe ale dumneavoastra.
"d-le Stoicescu,
Interesanta munca de pionierat pe care club-rv o duce si la care dvs participati activ.Am studiat siteul cu interes si tin sa va felicit pentru frumusetea fotografiilor vare le-ati publicat. Ce am mai remarcat insa , este lipsa de informatii pe care rulotistii romani o au , mai ales in infrastructura romaneasca . Am atasat un link de pe siteul ANWB_ului olandez, in care membrii clubului pot sa observe ca sant si in Romania campinguri,care sant mai bine cotate decat cele occidentale.Spre exemplu Vampire Camping este cotat cu un 8, care in lumea turistica europeana (clasificari), inseamna enorm.
Dar sa trecem si la oile noastre , sa continuam discutia privind deschiderea campingului pe timp de iarna.Anul acesta santem prea tarziu , dar daca ne ajuta D-zeu sa reusim la iarna viitoare.Este foarte important ca oferta sa fie in concordanta cu cererea . Ma refer la cheltuielile de exploatare,care pe timp de iarna sant mult mai ridicate.
Probabil ca o sa incercam la anul sa-l tinem deschis pe perioada sarbatorilor de iarna +- 3 saptamani . Important este ca am retinut ca exista interes si din partea turistilor romani si nu putem decat sa facem tot posibilul sa le satisfacem dorinta. In sezonul trecut din 5700 de intrari avute, 65 au fost turisti romani…1,2% cam putin , dar …..oriunde exista un inceput.
Ca sa nu va dezamagesc de tot pe anul acesta..daca o sa mai fie zapada in martie ,promit sa-l deschid cu 10 zile inainte de 1 Aprilie(deschiderea oficiala).
Sper sa tinem legatura in continuare si va urez mult succes ,sperand ca si dvs ca club Rv sa aiba cat mai multi membri.
Salutari prietenesti
Constantin Ciocianu
VAMPIRE CAMPING
SOHODOL STREET 77C
BRAN
ROMANIA
For When The Sun Goes Down
Tel: +31 (0) 6 250 83 909
E-mail: info@vampirecamping.com
Visit our website: www.vampirecamping.com "
Fara alte comentarii.
In schimb le asteptam pe ale dumneavoastra.
"d-le Stoicescu,
Interesanta munca de pionierat pe care club-rv o duce si la care dvs participati activ.Am studiat siteul cu interes si tin sa va felicit pentru frumusetea fotografiilor vare le-ati publicat. Ce am mai remarcat insa , este lipsa de informatii pe care rulotistii romani o au , mai ales in infrastructura romaneasca . Am atasat un link de pe siteul ANWB_ului olandez, in care membrii clubului pot sa observe ca sant si in Romania campinguri,care sant mai bine cotate decat cele occidentale.Spre exemplu Vampire Camping este cotat cu un 8, care in lumea turistica europeana (clasificari), inseamna enorm.
Dar sa trecem si la oile noastre , sa continuam discutia privind deschiderea campingului pe timp de iarna.Anul acesta santem prea tarziu , dar daca ne ajuta D-zeu sa reusim la iarna viitoare.Este foarte important ca oferta sa fie in concordanta cu cererea . Ma refer la cheltuielile de exploatare,care pe timp de iarna sant mult mai ridicate.
Probabil ca o sa incercam la anul sa-l tinem deschis pe perioada sarbatorilor de iarna +- 3 saptamani . Important este ca am retinut ca exista interes si din partea turistilor romani si nu putem decat sa facem tot posibilul sa le satisfacem dorinta. In sezonul trecut din 5700 de intrari avute, 65 au fost turisti romani…1,2% cam putin , dar …..oriunde exista un inceput.
Ca sa nu va dezamagesc de tot pe anul acesta..daca o sa mai fie zapada in martie ,promit sa-l deschid cu 10 zile inainte de 1 Aprilie(deschiderea oficiala).
Sper sa tinem legatura in continuare si va urez mult succes ,sperand ca si dvs ca club Rv sa aiba cat mai multi membri.
Salutari prietenesti
Constantin Ciocianu
VAMPIRE CAMPING
SOHODOL STREET 77C
BRAN
ROMANIA
For When The Sun Goes Down
Tel: +31 (0) 6 250 83 909
E-mail: info@vampirecamping.com
Visit our website: www.vampirecamping.com "
Doru Stoicescu
0721.18.05.16
0721.18.05.16
- Constantin Curelea
- Membru fondator
D-le Constantin CIOCIANU,
Va scriu aceste cateva randuri in numele membrilor CLUBRV-RO, via scrisoarea d-lui Doru S, pentru a va informa de disponibilitatea noastra de a va vizita campingul.
Scopul asociatiei noastre este si acela de a face legatura intre utilizatorii campingurilor si proprietarii acestora.
Evident daca conditiile oferite de d-voastra, raportul calitate-pret este convenabil, va garantam organizarea de caravane atat din tara cat si din strainatate.
In speranta unei bune colaborari,
Va scriu aceste cateva randuri in numele membrilor CLUBRV-RO, via scrisoarea d-lui Doru S, pentru a va informa de disponibilitatea noastra de a va vizita campingul.
Scopul asociatiei noastre este si acela de a face legatura intre utilizatorii campingurilor si proprietarii acestora.
Evident daca conditiile oferite de d-voastra, raportul calitate-pret este convenabil, va garantam organizarea de caravane atat din tara cat si din strainatate.
In speranta unei bune colaborari,
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Explicatie
Numarul foarte mic al turistilor romani este explicabil in respectivul ''Vampire Camping'' datorita pretului care este foarte mare. O rulota cu trei adulti sau doi adulti si doi copii avand si conectare la curent este in jur de 80 ron care cinstit sa fim este foarte mare. (aproximativ 25 Euro)
La banii astia gasesti si pe Coasta de Azur.
La banii astia gasesti si pe Coasta de Azur.
structura de pret..pt cei care inca nu stiu
preturile de receptie sant una,iar cele pentru grupuri,cluburi(RV),long-stay,CCI-Card,Camping-Cheque,clientii campingului,....etc,etc,inseamna cu totul altceva.
si nu uitati ca exista un sezon de varf...unde in Europa se plateste de la >30euro in sus.
si inca ceva....preturile la energie in Romania,sant peste cele ale unor tari comunitare.
si nu uitati ca exista un sezon de varf...unde in Europa se plateste de la >30euro in sus.
si inca ceva....preturile la energie in Romania,sant peste cele ale unor tari comunitare.
- Mircea Ionescu
- Membru fondator
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 29 Iun 1972
Da halatu,halatu... Cat e halatu???
Ideea e ca nu te obliga nimeni sa te duci acolo. Omu a investit, are tot dreptul sa-si faca pretul, asta e oferta, e bine ca e dispus sa negocieze, mai departe... jos palaria a facut ceva pt turismul rutier din RO. Eu unul daca ajung in zona ii fac o vizita...
Numai bine
Ideea e ca nu te obliga nimeni sa te duci acolo. Omu a investit, are tot dreptul sa-si faca pretul, asta e oferta, e bine ca e dispus sa negocieze, mai departe... jos palaria a facut ceva pt turismul rutier din RO. Eu unul daca ajung in zona ii fac o vizita...
Numai bine
"Ideea e ca nu te obliga nimeni sa te duci acolo. "
Asta era ideea???!!! Sau arunci doar vorbe?!
Eu spun ca nu trebuie sa ne comparam cu cei din vest la preturi ptr ca oricum nu avem conditiile de acolo si nici nivelul de trai de acolo.De ce oare ne-au depasit bulgarii la turism? De ce pleaca tot mai multi romani in concedii de orice fel in Bulgaria?E aproape aceeasi distanta ca pana la locatiile din Romania dar...e mai ieftin si serviciile mai bune.Asta cred ca era ideea.Tot timpul cand pretul mi se pare mare intreb de ce?Din poze...nu poti sa-ti faci o idee.Iar pozele de acolo nu sunt deloc reprezentative.Sau sunt,nu stiu.Imi spunea deunazi @costel ca la Herculane,de ex,are tarife de romani si tarife de straini.E normal sau nu,nu stiu.Dar eu cred ca e corect.Deocamdata.
Asta era ideea???!!! Sau arunci doar vorbe?!
Eu spun ca nu trebuie sa ne comparam cu cei din vest la preturi ptr ca oricum nu avem conditiile de acolo si nici nivelul de trai de acolo.De ce oare ne-au depasit bulgarii la turism? De ce pleaca tot mai multi romani in concedii de orice fel in Bulgaria?E aproape aceeasi distanta ca pana la locatiile din Romania dar...e mai ieftin si serviciile mai bune.Asta cred ca era ideea.Tot timpul cand pretul mi se pare mare intreb de ce?Din poze...nu poti sa-ti faci o idee.Iar pozele de acolo nu sunt deloc reprezentative.Sau sunt,nu stiu.Imi spunea deunazi @costel ca la Herculane,de ex,are tarife de romani si tarife de straini.E normal sau nu,nu stiu.Dar eu cred ca e corect.Deocamdata.
- Luidort Peti
- Membru fondator
pe mine nu ma intereseaza pretul daca gasesc ceva ce-mi place,ma simt bine,simt ca sint bine venit... asta este avantajul pietei libere totusi ca poti alege,pe rafturile magazinelor gasesti bere de la 1 leu la 1o,cumperi acela la care ai bani da cel mai mult ma irita daca vad doua preturi,simt jignitor ,nu e de ajuns ca in afara tarii arata cu gegetul est european si in tara mea trebuie sa ma atentioneze ca nu sintem de acelasi rang?
Peti , te cam contrazici cu ce ai scris pe topicul despre Balaton , la nici 30 km distanta de Bran - VAMPIRE , este campingul PANORAMA aflat pe o superba coasta , cu o deosebita priveliste , pe care cei de la Vampire nu o au , unde 2 pers + auto costa 35.00 roni ; iesirea din Dambovicioara si intrarea in Rucar , nemaipunind la socoteala traseele pe care le poti face de acolo la Pestera Dambovicioara , Barajul de la Satic , etc
-singurul inconvenient fiind diferenta de nici 30 km dar cu serpentine
-singurul inconvenient fiind diferenta de nici 30 km dar cu serpentine
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
Carcotas cum sunt pot spune urmatoarele:
-camping Vampire nu imi inspira nimic...Scump si altceva?Sa asteptam totusi preturile preferentiale...pentru ClubRv...
-daca tot mergem pana acolo sau pana unde spune Bebe, mai avem un pic si ajungem la Valea Zanelor unde...no comment! Preturi bune,peisaje,liniste,etc. Si e prima noastra,,dragoste" .Ce ziceti?
-camping Vampire nu imi inspira nimic...Scump si altceva?Sa asteptam totusi preturile preferentiale...pentru ClubRv...
-daca tot mergem pana acolo sau pana unde spune Bebe, mai avem un pic si ajungem la Valea Zanelor unde...no comment! Preturi bune,peisaje,liniste,etc. Si e prima noastra,,dragoste" .Ce ziceti?
- Dragos-Iulian Dobrovat
- Membru fondator
- Mircea Ionescu
- Membru fondator
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 29 Iun 1972
Terminati cu zanele !!!! De la Brasov la zane hodoronca tronca hodoronca tronca cale de 7 poste... La zane curent era dar trebuia sa te asezi startegic si sa ai ditamai cablul. Apa era departe, carai la bidoane de iti iesea pe nas, WC ca si inexistent, apa calda nici nu se pune problema, de vazut in impejurimi mai nimic, carciuma ca si inexistenta... Bine am exagerat putin cu hodoronca tronca (m-a marcat excursia aia) dar in rest e cum spuneam... si nici n-am vazut vreo zana... Eu nu vreau la zane... Mai ales ca am fost acolo, vreau sa vad ceva nou...
Mai bine intr-un camping ca lumea (ca cel de la Herculane)... Poate ne spune bebe mai multe...
Mai bine intr-un camping ca lumea (ca cel de la Herculane)... Poate ne spune bebe mai multe...
Ultima oară modificat 08 Feb 2007, 17:05 de către Mircea Ionescu, modificat 1 dată în total.