Astăzi este 30 Mar 2023, 20:58

Sesizari probleme tehnice - ADMINISTRATORI Forum

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Raspunde
Lupu Ciprian
Membru CD
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Sesizari probleme tehnice - ADMINISTRATORI Forum

Mesaj de Lupu Ciprian » 20 Iun 2012, 14:44

Permanent l-am sunat pe Stefan si i-am semnalat toate probemele exsistente cat si faptul ca lipsesc unele poze ( din pacate cam multe ) .
au fost momente in care vorbeam din 30 in 30 min ba cu Stefan , ba cu tatal sau , ba cu Sandu Toma , ba cu ceilalti colegi ....
fiecare a facut ce a putut sa ajute .... repet cu cunosc amanunte tehnice , coduri masina si altele .....
Costel Curelea avea butoane de admin dar nu FULL admin .. nu intru in amanunte ...
Atat s-a putut face ....... daca se vor recupera datele pierdute bine , pt ca asta e subiectul , daca nu ... sa vina cineva care stie mai bine , daca asta vreti de fapt !
Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com

Constantin Curelea
Membru fondator

Mesaj de Constantin Curelea » 20 Iun 2012, 14:49

Orice transfer de date, din cate s-au mai facut, a avut ca rezultat pierderea unor informatii.
,,Butoanele" s-au transferat cu greutate.
Refuz sa cred ca s-au facut intentionat stergeri de informatii.
Oricum, zeroul s-a produs, acuzele reciproce sunt tardive.
Va rog sa colaborati si nu sa acuzati.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !

Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu » 20 Iun 2012, 14:51

@ Sandu Toma
@ Catalin Mihailescu
Pentru ca discutia sa fie constructiva, va rog ca pana maine in jurul pranzului, sa treceti toate lucrurile care considerati ca trebuiesc facute pe partea de administrare.
Nu considerati acest termen ca unul cu alte conotatii, dar maine dupa amiaza ma intalnesc cu Administratorul si voi prezenta toate doleantele mentionate spre solutionare.
Multumiri anticipate !

Sandu Toma
Membru forum

Mesaj de Sandu Toma » 20 Iun 2012, 14:54

Pentru a recupera pozele si documentele pierdute, procedura tehnica este cea indicata de Catalin Mihailescu.
In cazul in care nu se dispune de o copie corecta a forumului, trebuie URGENT luata legatura cu Dan Iliescu, in speranta ca nu a sters din serverul lui forumul, sau poate a pastrat undeva o copie a forumului din momentul transferului.
Spun ca trebuie facuta urgent, pentru ca fiecare zi care trece este in defavoarea noastra, iar Dan de vineri pleaca in concediu !

Sincer mi-ar parea rau ca aceste informatii sa se duca pe apa sambetei din neglijenta si m-as gandi de doua ori daca sa mai muncesc la o postare care se poate pierde ...
Orice problema are o rezolvare practica

Rusu Mihail
Moderator
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail » 20 Iun 2012, 14:56

Sper ca ati observat cu totii, ca in ultimea mea postare -( 08 Feb 2012 12:25 )- din topicul : viewtopic.php?f=101&t=5579&start=15 - am atras atentia la sfirsit, in ultima fraza, ca :
...Nu uita sa te loghezi pe imageshake cu adresa de mail si parola, altefel, in timp, dispar. - Multi folosesc postarea pozelor direct din PC ul personal ce are si ceva inconveniente..
Folosind IMAGESHAKE pozele ramin , ex cele postate de mine in acelasi topic. Vad ca au ramas si toate cele din excusia " 3 luni in camper " fiind de fapt ca linkuri catre Imageshake.
Insa, o problema este ca folosind acest IMAGESHAKE, mai trebuie si platit o taxa anuala cind depasesti un numar de fotogafii..logic.. Daca se vor putea salva aceste poze vom vedea
Eu stiu ceva, ar exista o varianta salvatoare.. dar, deocamdata nu ma pot exprima, insa o sa o discut cu cine trebuie si sper sa ne dea o mina de ajutor, in final colegilor nevinovati.
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com

Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu » 20 Iun 2012, 15:04

Sandu Toma scrie: ... Sincer mi-ar parea rau ca aceste informatii sa se duca pe apa sambetei din neglijenta si m-as gandi de doua ori daca sa mai muncesc la o postare care se poate pierde ...
De acord cu tine, dar de ce Sandu esti in continuare rautacios ? De ce spui "din neglijenta" ? E foarte usor sa arunci vina asupra altora pe care nici nu-i cunosti.
Sa ne reamintim cate s-au pierdut pana la aceasta mutare de server ? A runcat cineva vina pe Dan ca ar fi fost neglijent ?
Hai incearca si tu sa revii la sentimente mai bune, iesi din postura lui Gica Contra. :)
Daca ai o experienta in materie, adu-o in folosul comunitatii !

Sandu Toma
Membru forum

Mesaj de Sandu Toma » 20 Iun 2012, 15:07

Spun din neglijenta fiindca daca imediat dupa transfer se facea o verificare a datelor transferate, nu era tarziu sa fie reparate !
Poate Dan, in acel moment mai avea o copie recenta. Daca intre timp a sters copia...totul este in zadar.
Eu cand salvez un document ...verific ce am salvat si abia dupa aia inchid originalul !
P.S. Pierderea cea mai mare am suferit-o cand Rusu a fost "numit" Admin si intr-o noapte a sters jumatate din forum...stie el mai bine , deci nu este un atac !
Orice problema are o rezolvare practica

Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu » 20 Iun 2012, 15:12

Sa vorbesc cu Stefan, poate are copia respectiva. Daca o are, nu i s-a dat peste nas degeaba ?
Hai sa vedem cum putem rezolva problema si dupa aia ne declaram multumirea sau nemultumirea.
Maine la ora 18:00 ma vad cu Stefan si voi sti mai multe lucruri de la sursa.

Catalin Mihailescu
Membru forum
Data nasterii: 25 Apr 1968

Mesaj de Catalin Mihailescu » 20 Iun 2012, 15:14

NUUUU. Pentru ca atunci cand faci ceva mai si verifici daca este OK si merge totul.
Sunt deja cateva zile de cand se tot ridica problema asta. Pana la urma clubul nu moare fara site, dar fara forum cam da :(

Rusu Mihail
Moderator
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail » 20 Iun 2012, 15:35

Sandule ai mai facut odata afirmatia asta, ca as fi stes o jumatate din forum...Oare asa pentru tine- (cind mergi asa pe strada linistit) - oare chiar nu ai remuscari referitor la aceste acuze ???
O jumatate din forum in o zi de Admin ? Chiar 1/2 sandule ? Da, raspund tuturor ca am sters de la cap la coada de unde se impute pestele, aia am sters mai ales toate magariile din ultimii 4 ani
Vroiai, sa le stochez si sa le scoti la iveala cind aveai chef numai pt a face scandal cum faci si acum ? Si acum daca as avea putere, v-as sterge magariile si calomniiile suportate in ultimul an...
Ok pozitia pe care o ai, jignirile - acuzele si comentariile de pe chat, etc, le vom discuta in prima sedinta CD. Prin pozitia ta din ultimul an, nu meriti a exista aici. Nu eu voi decide, ci lumea !

Pe campere.ro unde re-activati dinainte de a demisiona..si scrieti ce doriti ( nu inteleg de ce mai intrati si aici ) - acolo de ce nu am sters nimic ?? Am avut putere si totusi nu a disparut nimic.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com

Catalin Mihailescu
Membru forum
Data nasterii: 25 Apr 1968

Mesaj de Catalin Mihailescu » 20 Iun 2012, 15:48

@Nelu

Sa verifice si directorul FILES si acolo poate sa gaseasca pozele.
In principiu are de copiat doar 2 directoare FILES si IMAGES din radacina forumului.
Pana le urca pe server sa faca o salvare INTEGRALA a informatiei de pe server pe calculatorul lui si un back-up la forum. Asta daca se intampla ceva sa aibe de unde sa revina.

Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu » 20 Iun 2012, 15:51

Multumesc Catalin, asa ii voi spune sa procedeze. De fapt, va vedea ce ai postat aici !

Raspunde