Astăzi este 25 Mar 2023, 03:03
Sesizari probleme tehnice - ADMINISTRATORI Forum
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Re: Sesizari probleme tehnice - ADMINISTRATORI Forum
M-am saturat ,ce trebuie facut sa terminam cu porcaria asta .Din momentul de fata eu nu mai postez nimic pe acest forum care este ca un blestem .
Am cunoscut si pe Sandu si pe Irimescu si pe Nelu Predonu si pe Nea Mihai Rusu ... toti sunt prietenii mei ,cum sa-i asez in balanta ,in functie de care e mai tare in jigniri . Ce dracu mai oameni buni ...
Vreau PACE ,pana atunci LA REVEDERE :?
PS.- ce aveti de zis ,ziceti la telefon ,ce nu aveti minute ?
Am cunoscut si pe Sandu si pe Irimescu si pe Nelu Predonu si pe Nea Mihai Rusu ... toti sunt prietenii mei ,cum sa-i asez in balanta ,in functie de care e mai tare in jigniri . Ce dracu mai oameni buni ...
Vreau PACE ,pana atunci LA REVEDERE :?
PS.- ce aveti de zis ,ziceti la telefon ,ce nu aveti minute ?
- Calin Lisovschi
- Membru forum
va propun un exercitiu: sa vedem cati dintre noi vor participa. si anume, sa infiintam rubrica permanenta "CE AM FACUT SI CE FAC IN CONTINUARE EU PT CLUBRV". nu intra in calcul cotizatia! fiecare va trebui sa scrie concret si concis, cu probe. gen "am vorbit la camping "X" si conform intelegerii SCRISE, membrii CLUBRV beneficiaza de urmatoarele reduceri. sau "am obtinut de la minister conform actului atasat ca taxa de mediu pt campere aduse din afara RO sa fie 0".
aceasta rubrica va trebui sa fie sticky si sa fie vazuta de toata lumea, indiferent daca este membru sau nu al forumului sau al clubului.
ce ziceti, va bagati?
acum, ca sa raspund celor dinaintea mea: atata timp cat unii dintre noi ne vom agata cu disperare de scaun si putere, ce se va intampla pe langa noi nu va mai conta sub nicio forma... poate cine se simte va intelege ce am de spus...
si in final, va spun cum as vedea eu conducerea club rv: consiliu de administratie cu presedinte de onoare (Costel Curelea o merita din plin, este cel care a pus suflet din 2004 incoace), format din membrii fondatori, care va gira si verifica PERMANENT activitatea CD, iar conducerea efectiva a clubului va fi asigurata de catre un director executiv desemnat de catre CA. trebuie inteles odata pt totdeauna ca acesta este UN CLUB. in strainatate prezenta intr-un club se face greu de tot, pe baza de recomandari (un numar mai mic sau mai mare de recomandari) sau pe baza de cotizatie care are valori diferite in functie de cate recomandari ai si mai ales cate recomandari ai de la fondatori!!!!!
aceasta rubrica va trebui sa fie sticky si sa fie vazuta de toata lumea, indiferent daca este membru sau nu al forumului sau al clubului.
ce ziceti, va bagati?
acum, ca sa raspund celor dinaintea mea: atata timp cat unii dintre noi ne vom agata cu disperare de scaun si putere, ce se va intampla pe langa noi nu va mai conta sub nicio forma... poate cine se simte va intelege ce am de spus...
si in final, va spun cum as vedea eu conducerea club rv: consiliu de administratie cu presedinte de onoare (Costel Curelea o merita din plin, este cel care a pus suflet din 2004 incoace), format din membrii fondatori, care va gira si verifica PERMANENT activitatea CD, iar conducerea efectiva a clubului va fi asigurata de catre un director executiv desemnat de catre CA. trebuie inteles odata pt totdeauna ca acesta este UN CLUB. in strainatate prezenta intr-un club se face greu de tot, pe baza de recomandari (un numar mai mic sau mai mare de recomandari) sau pe baza de cotizatie care are valori diferite in functie de cate recomandari ai si mai ales cate recomandari ai de la fondatori!!!!!
pe vremuri: FORD MONDEO (desigur...), acum JEEP GRAND CHEROKEE + DETHLEFFS CAMPER
@klinutzu
0727.19.19.39
@klinutzu
0727.19.19.39
- Marian m Serban
- Membru asociat
buna ziua
suntem o asociatie si trebuie sa functionam dupa un statut care deja exista,s-a discutat aceasta problema
la Laguna Albastra si a fost foarte bine expusa de domnul Predonu.
Marian Serban
suntem o asociatie si trebuie sa functionam dupa un statut care deja exista,s-a discutat aceasta problema
la Laguna Albastra si a fost foarte bine expusa de domnul Predonu.
Marian Serban
- Lupu Ciprian
- Membru CD
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 06 Iun 1979
reamintesc colegilor titlul topic-ului :
Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian & Irina
- Catalin Mihailescu
- Membru forum
- Data nasterii: 25 Apr 1968
Noul admin sa mai puna pe server directorul de imagini.
Foarte multe dintre ele se vad naspa. Nu au fost transferate bine.
Sper ca a facut o salvare integrala a forumului (fisier cu fiser) pana sa faca mutarea pe noul host. Daca a facut doar backup-ul ce-l face phpbb-ul e nasol.
Uite aici un exemplu: viewtopic.php?f=146&p=78225#p78225
Foarte multe dintre ele se vad naspa. Nu au fost transferate bine.
Sper ca a facut o salvare integrala a forumului (fisier cu fiser) pana sa faca mutarea pe noul host. Daca a facut doar backup-ul ce-l face phpbb-ul e nasol.
Uite aici un exemplu: viewtopic.php?f=146&p=78225#p78225
Vin si eu cu propunerea de a inrola forumul CLUBRV in sistemul "TAPATALK". Pentru cei care nu cunosc acest lucru le spun ca este o aplicatie care se foloseste pe tablete si inlesneste accesul direct la forum!
http://tapatalk.com/activate_tapatalk.php
http://tapatalk.com/activate_tapatalk.php
-
- Membru forum
Sunt in asentimentul lui Vali
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
- Rusu Mihail
- Moderator
- Data nasterii: 22 Iun 1956
Pt Catalin Mihailescu :
Cataline, salut ! Am vazut si eu inconvenientul cit si ce ai scris atit aici cit si pe Chat si ai dreptate. Voi ruga eu diseara pe Stefan ca sa vada ce se poate face ( eu nu ma pricep dar o sa-i spun ce ai zis )
E singurul admin tehnic si sint sigur ca va incerca sa rezolve problema imaginilor ce nu se mai vad, e deranjant. Deci, sa nu crezi ca nu am citit ce ai postat, dar trebuie discutat cind poate face reparatii
Salut prezenta ta pe forum, chiar daca ai scris pe chat ca nu va fi de durata. Personal, doresc revenirea multor membrii vechi, ce au aratat ca se poate face "rulotism" in defavoarea altor " prostioare " :)
.
Cataline, salut ! Am vazut si eu inconvenientul cit si ce ai scris atit aici cit si pe Chat si ai dreptate. Voi ruga eu diseara pe Stefan ca sa vada ce se poate face ( eu nu ma pricep dar o sa-i spun ce ai zis )
E singurul admin tehnic si sint sigur ca va incerca sa rezolve problema imaginilor ce nu se mai vad, e deranjant. Deci, sa nu crezi ca nu am citit ce ai postat, dar trebuie discutat cind poate face reparatii
Salut prezenta ta pe forum, chiar daca ai scris pe chat ca nu va fi de durata. Personal, doresc revenirea multor membrii vechi, ce au aratat ca se poate face "rulotism" in defavoarea altor " prostioare " :)
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
- Catalin Mihailescu
- Membru forum
- Data nasterii: 25 Apr 1968
In momentul in care sa face transferul unui site, forum pe un alt host cel care face lucrul acesta trebuie sa-si ia unele masuri de prevedere. Adica salveaza tot ce exista pe vechiul host, face un back-up la forum, etc. In timpul transferului pot aparea probleme la anumite fisiere din foarte multe motive.
Sper ca cel care se ocupa de partea tehnica a facut o salvare totala a forumului. Daca nu e cam naspa pt ca fisierele corupte nu se mai pot recupera.
Este posibil sa lipseasca multe poze si la impresiile din calatorii ceea ce este pacat. Nu am stat sa iau forumul la puricat. De asta se pot ocupa moderatorii.
Daca a facut salvarea nu trebuie decat sa urce pe server imaginile din directorul IMAGES.
Am deschis de curiozitate viewtopic.php?f=101&t=5579 toate imaginile care au fost pe server nu mai exista :(
Se pare ca moderatorii au deja treaba sa vada pe unde mai sunt probleme. Daca cineva nu vede o poza de la un anunt de vanzare nu-i mare bai. Dar, atunci cand nu vezi imagini de la iesiri cred ca este deja o problema.
Sper ca cel care se ocupa de partea tehnica a facut o salvare totala a forumului. Daca nu e cam naspa pt ca fisierele corupte nu se mai pot recupera.
Este posibil sa lipseasca multe poze si la impresiile din calatorii ceea ce este pacat. Nu am stat sa iau forumul la puricat. De asta se pot ocupa moderatorii.
Daca a facut salvarea nu trebuie decat sa urce pe server imaginile din directorul IMAGES.
Am deschis de curiozitate viewtopic.php?f=101&t=5579 toate imaginile care au fost pe server nu mai exista :(
Se pare ca moderatorii au deja treaba sa vada pe unde mai sunt probleme. Daca cineva nu vede o poza de la un anunt de vanzare nu-i mare bai. Dar, atunci cand nu vezi imagini de la iesiri cred ca este deja o problema.
Ultima oară modificat 20 Iun 2012, 14:22 de către Catalin Mihailescu, modificat 1 dată în total.
- Sandu Toma
- Membru forum
Acum 10 zile postam in acest topic :
"Post Number:#40 by Sandu Toma » 11 Jun 2012, 09:25
Dupa transferarea forumului pe noul server constat cu ingrijorare ca o parte din date s-au pierdut sau continutul lor a fost alterat !
De exemplu tabelul cu cotizatiile la 30.05.2012 din viewtopic.php?f=114&t=5939
Ne poate raspunde cineva cum si cand vor fi recuperate aceste date ??? "
A doua zi am trimis Admin-ului un PM :
"Sent: 12 Jun 2012, 15:23
From: Sandu Toma
To: Lupu Ciprian
Avem mari probleme cu vizualizarea pozelor dupa transferarea forumului.
S-au pierdut (albe) nu apar sau sunt alterate o multime de poze, in special de la Imagini si impresii, dar si de pe alte arii ale forumului.
Ceva mai multa atentie la transfer nu ar fi stricat !!!
Pacat de munca tuturor membrilor si SIGUR vor fi foarte multi ofticati ca li s-a pierdut munca.
Unul dintre cei nemultumiti este Mona..."
De ce nu s-a facut NIMIC atata timp ? Si mai ales cat informatia proaspat transferata putea fi recuperata ?
"Post Number:#40 by Sandu Toma » 11 Jun 2012, 09:25
Dupa transferarea forumului pe noul server constat cu ingrijorare ca o parte din date s-au pierdut sau continutul lor a fost alterat !
De exemplu tabelul cu cotizatiile la 30.05.2012 din viewtopic.php?f=114&t=5939
Ne poate raspunde cineva cum si cand vor fi recuperate aceste date ??? "
A doua zi am trimis Admin-ului un PM :
"Sent: 12 Jun 2012, 15:23
From: Sandu Toma
To: Lupu Ciprian
Avem mari probleme cu vizualizarea pozelor dupa transferarea forumului.
S-au pierdut (albe) nu apar sau sunt alterate o multime de poze, in special de la Imagini si impresii, dar si de pe alte arii ale forumului.
Ceva mai multa atentie la transfer nu ar fi stricat !!!
Pacat de munca tuturor membrilor si SIGUR vor fi foarte multi ofticati ca li s-a pierdut munca.
Unul dintre cei nemultumiti este Mona..."
De ce nu s-a facut NIMIC atata timp ? Si mai ales cat informatia proaspat transferata putea fi recuperata ?
Orice problema are o rezolvare practica
- Lupu Ciprian
- Membru CD
- Data nasterii: 06 Iun 1979
de partea cu transferul nu m-am ocupat eu .. , s-a ocupat mai exact fiul lui Marian M Serban , adica Stefan .
eu am venit sa ma ocup de continutul forumului Sandu... si de panoul admin .
am spus de la inceput ca nu cunosc programare.
Sa nu incurcam lucrurile .
Mentionez ca ne-a fost f greu sa scoatem cu forta fostii admini pt ca nu ne-au fost date parolele .... din ce am inteles .. s-a tinut cu dintii de forum cat s-a putut nu s-a cooperat nu s-a colaborat, ....
eu am venit sa ma ocup de continutul forumului Sandu... si de panoul admin .
am spus de la inceput ca nu cunosc programare.
Sa nu incurcam lucrurile .
Mentionez ca ne-a fost f greu sa scoatem cu forta fostii admini pt ca nu ne-au fost date parolele .... din ce am inteles .. s-a tinut cu dintii de forum cat s-a putut nu s-a cooperat nu s-a colaborat, ....
Autorulota Ford
Lupu Ciprian & Irina
Lupu Ciprian & Irina
- Sandu Toma
- Membru forum
Cipriane nu cred ca era greu sa transmiteti Administratorului tehnic mesajele de pe forum care semnalau problemele tehnice.
Dar poate nu s-a dorit acest lucru.
Ultima ta afirmatie este cel putin falsa ...ca sa nu-i zic altfel. Aminteste-ti cu cine ai colaborat !
Plus de asta la data respectiva Costel Curelea avea deja "butoanele" de Admin !
Dar poate nu s-a dorit acest lucru.
Ultima ta afirmatie este cel putin falsa ...ca sa nu-i zic altfel. Aminteste-ti cu cine ai colaborat !
Plus de asta la data respectiva Costel Curelea avea deja "butoanele" de Admin !
Orice problema are o rezolvare practica