Pt o mai buna cunostere a situatiei 2011, vom incerca sa dam cit mai multe detalii despre pret, conditii, oferte, etc. In caz ca sint alte intrebari, postati si va raspundem.
Camping 2 Mai = Fata de alti ani nimic nou. Se pare ca e trasa canalizare noua ceea ce a distrus accesul de pe linga Dobrogeanu, dar sint sigur ca in scurt tip se va remedia
Am gasit destul de curat, chiar f bine fiind extrasezon. Marele avantaj al acestui camping in care venim de 20 de ani, e ca e situat liber, chiar pe malul marii, fara garduri.
De pe usa camperului, privim spre mare... Stam in vecinatatea drumului de incinta, ca de obicei. Combinatia de "iarba si nisip", iti da satisfactie cind iti montezi terasa... :)

Imagini de prinz - Locatie + Tarife pt 01 Mai-3 Mai au fost afisate semnate si stampilate :) A trecut si patronul pe aici - ne-am salutat dar nu am apucat discuta nimic pt 2011... :)

De curind au sosit doua exchipaje cu rulotele. Stau aproape de noi. Ne delectam privind la cum se munceste la vaporul din santierul alaturat Daewoo Mangalia. Este vint, dar e ok.

A fost o zi acceptabila . Miine intram un pic in Bulgaria. Sint curios cum arata cel mai apropiat camping. Mi-a fost descris ok, noi il stim de citiva ani , dar trebuie re-vazut. Va urma :)