Astăzi este 25 Mar 2023, 04:20

VOT

topicuri legate de calitatea de membru FICC
propuneri facute in atentia FICC

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.

Sunteti de acord ca asociatia sa sustina , participarea unui echipaj, la Praga ,cu suma de 180 euro?

Chestionarul s-a închis pe data de 27 Mai 2011, 09:04

da
5
24%
nu
16
76%

Voturi totale: 21

Serpescu Gheorghe
Membru forum

Re: VOT

Mesaj de Serpescu Gheorghe » 20 Mai 2011, 15:15

E absurd si lipsit de respect fata de noi ( membrii cotizanti), ca dumneavoastra domnule Curelea sa propuneti asa ceva, in conditiile in care va plangeti ca e scump si vreti sa stati in alta locatie mai ieftina, dar noi sa sponsorizam pe cineva care sa stea acolo. Care e scopul? Sa va tina locul cald pana ajungeti dumneavoastra? Sa aveti unde sa trageti, sa fie o sageata? E jenant ce vreti sa faceti, daca vrea cineva si poate sa mearga, atunci sa mearga, asociatia va plati cheltuielile legate de promovare si ATAT. As mai vrea sa stiu care membrii au fost de acord la Iepuresti cu aceasta propunere? Si pentru ca tot sunt atat de contrariat de acest lucru, eu va anunt ca nu va sustin candidatura si votez de acum impotriva dumneavoastra. Asta nu e organizare cu discutii pe PM. Cred ca deja sunteti depasit de situatie.
P.S. Inca odata ma intreb: CUM VA GANDITI SA SPONSORIZAM PE CINEVA, ATATA TIMP CAT VA PLANGETI CA E SCUMP SI VRETI SA STATI IN ALTA PARTE, CUM A SPUS SI PETI, MAI BINE STATI ACASA. Cum ati ajuns la 180 de euro, de ce nu 180.5 euro?
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"

Serpescu Gheorghe
Membru forum

Mesaj de Serpescu Gheorghe » 20 Mai 2011, 15:42

Revin fara sa dau edit: ma surprinde ca lumea citeste dar nu voteaza.

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"

Catalin Gigi
Membru forum
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi » 20 Mai 2011, 15:58

Posibil foarte multi care au citit sa aștepte cateva lămuriri si răspunsuri la întrebările puse de colegii ,Mihail Rusu,Vali Panait ,Sandu Toma ....probabil cand se va răspunde la toate atunci restul colegilor o sa fie mai lamuriti de ce trebuie sa plătească concediul altuia .Atunci cand am vorbil la Iepurești despre treaba asta nu imi aduc aminte sa fi fost careva pro ....la răspunsuri ar trebuie sa revină domnul Curelea pt ca este inițiatorul topicului si a avut si aceasta idee....cred ca la ședința am putea vorbi mai pe larg aceste aspecte .
marian m serban scrie:la Umag nu mi amintesc sa fi fost discuții ref la banii pt petrecerea organizata de club RV.
Va poate confirma domnul Curelea despre disputa avuta cu Nitu Florentin ,chiar dacă a fost un caz particular sa auzit suficient strigatele celor 2.

Relu Deliu
Membru asociat

Mesaj de Relu Deliu » 20 Mai 2011, 20:41

Ma intreb, daca Presedintele ClubRV(sa nu mai vorbim de comitetul director ca nu functioneaza) nu este prezent intreaga perioada si vor sta altii sa faca figuratie, in ziua 2 spre exemplu vine cineva din staff pentru o problema si intreaba de presedinte, ce raspund cei prezenti? E la Viena in concediu, vine si el maine si pleaca raspoimaine.
Nu vreau sa fiu acid, dar cred ca presedintele este reprezentativ la astfel de intalniri.
Am votat NU, pentru ca n-a fost nimeni atat de cuminte sa merite sponsorizarea.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654

Serpescu Gheorghe
Membru forum

Mesaj de Serpescu Gheorghe » 20 Mai 2011, 20:49

Gigi Catalin scrie:Posibil foarte multi care au citit sa aștepte cateva lămuriri si răspunsuri la întrebările puse de colegii ,Mihail Rusu,Vali Panait ,Sandu Toma ....probabil cand se va răspunde la toate atunci restul colegilor o sa fie mai lamuriti de ce trebuie sa plătească concediul altuia .Atunci cand am vorbil la Iepurești despre treaba asta nu imi aduc aminte sa fi fost careva pro ....la răspunsuri ar trebuie sa revină domnul Curelea pt ca este inițiatorul topicului si a avut si aceasta idee....cred ca la ședința am putea vorbi mai pe larg aceste aspecte .
marian m serban scrie:la Umag nu mi amintesc sa fi fost discuții ref la banii pt petrecerea organizata de club RV.
Va poate confirma domnul Curelea despre disputa avuta cu Nitu Florentin ,chiar dacă a fost un caz particular sa auzit suficient strigatele celor 2.
Parerea mea e ca nu vom primi explicatii si daca da si alea vor fi ca la sedintele de la bloc.

Constantin Curelea
Membru fondator

Mesaj de Constantin Curelea » 21 Mai 2011, 09:09

Se pare ca acest subiect ridica probleme mult mai adanci.

1. Daca urmariti tarifele solicitate de organizatori, valoarea de 180 euro este pentru 1 echipaj de 2 persoane pentru tot intervalul de 10 zile.
2. Votul supus d-voastra se refera la rezervarea acestui loc asociatiei si nu anume cuiva.
3. La Iepuresti am lansat ideea dar nu a mai fost reluata pana acum, una din propuneri fiind chiar de a sustine 2 sau 3 echipaje.
4. Am deshis acest topic, pentru a lamuri in public, cati sunt efectiv interesati sa mearga la Praga, in tabara, cu loc rezervat, si nu ca la Umag, alipiti ulterior grupului cazati in camping..

Diferenta maxima dintre Umag si Praga este ca in Croatia era camping deschis tuturor iar in capitala Cehiei este o tabara ad-hoc.

Varianta de a ne caza in alt loc a fost lansata de cei care merg in vara in Europa.
Deci nu aruncati cu acuze la adresa mea in acest sens, care, am zis si sustin in continuare, ca nu am timp suficient pentru a sta toata perioada la Praga.

Sustinerea mea la presedintia clubului va face obiectul altei discutii.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !

Vali Mocanu

Mesaj de Vali Mocanu » 21 Mai 2011, 21:47

Buna seara,
Din mai multe considerente, am votat "NU".

Popa Violeta
Membru asociat
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta » 22 Mai 2011, 10:05

Votat - nu
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928

Irina Strimbeanu
Membru forum

Mesaj de Irina Strimbeanu » 22 Mai 2011, 18:59

Pentru anul acesta,votez NU.Pentru anul urmator sper sa gasim o modalitate de selectare a echipajului sponsorizat.
Irina, Mircea,piticii si Raya

Dan Iliescu
Membru fondator
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Iun 1967

Mesaj de Dan Iliescu » 23 Mai 2011, 10:07

Votat - NU. Daca este nevoie de reprezentare, atunci voi merge eu - PE BANII MEI.
Camper Knaus Traveller 685
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro

iliescu4751

Constantin Curelea
Membru fondator

Mesaj de Constantin Curelea » 25 Mai 2011, 09:37

Rectificare

Involuntar, am facut o combinatie intre tarifele de la Umag/2010 si cele de la Praga/2011.
Umag/2010 pentru 7 zile echipaj 2 persoane 2x70+20 curent=160 euro
Praga/2011 pentru 10 zile echipaj 2persoane 2x120+40 curent=280 euro
Am observat acest lucru cand am revazut oferta de la Praga.
http://www.ficc2011.cz/

Multumesc celor care m-au atentionat!

Sondajul ramane neschimbat pana pe 27.05.2011
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !

Panait Valentin
Membru asociat
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin » 25 Mai 2011, 10:32

Sa inteleg ca intentia de sponsorizare se ridica la 280 eur. ?
Astept / asteptam inca un raspuns la intrebarile puse :
Panait Valentin scrie:
Rusu Mihail scrie:Intrebari : Dupa ce criterii se orienteaza Clubul in oferirea acestui premiu ? Pentru cine va fi oferit ? Pt "cel mai ce" echipaj ? Pt ce dorim a premia ? Si daca nu poate participa ? :roll:
Sandu Toma scrie:Vom decide prin vot daca sustinem sau nu aceasta participare.
Problema este : cum vom hotara care echipaj este reprezentativ ?
Nu cumva, inscrierile sunt nominale si ar trebui hotarat inainte de 31 Mai ?
Echipajul ales va fi sau nu "disponibil" sa faca deplasarea la Praga ?

Acesti bani (desi putini)pot fi folositi pentru organizarea Zilei Romaniei la Praga, sau pentru a cumpara materiale de reprezentare (mici cadouri).
Deocamdata ma abtin sa votez pana nu se da un raspuns clar la intrebarile puse mai sus !
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG

Raspunde