Astăzi este 30 Mar 2023, 17:51
vara la balaton
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
- Luidort Peti
- Membru fondator
- Luidort Peti
- Membru fondator
nu dar dupa informatiile care detin este cu foarte multa stele si lux,unde eu nu prea ma simt bine,adica financiar nu suport nivelul de acolo si atuncea ma deranjeaza,nu sint felul de om care vrea sa se para si cheltuie intro saptamina bani pe doua luni,dupa care mininca mamaliga ,eu prefer sa-mi mininc sunca in fiecare zi ,in loc de caviar o data pe luna.cred ca se inteleg e http://www.heviz.hu/?subdomain=kempingcastrum
esti gresit informat eu am stat la o pensiune superba cu 50 euro pe noapte si preturile nu sint deloc mari , am fost de 3-4 ori acolo , e superb poate mergem cu rulotele la vara citeva azile ; e superb , intri in lac printre nuferi , lacul e termal , in crater de vulcan si apa te tine la suprafata nu trebuie sa fii mare innotator 

Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
- Luidort Peti
- Membru fondator
- Dan Iliescu
- Membru fondator
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 01 Iun 1967
- Marius Bogdan