Astăzi este 30 Mar 2023, 21:36
Camping International Timisoara
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
-
- Membru forum
- Oras: Brasov
- Data nasterii: 11 Sep 1958
Camping International Timisoara
In iunie trebuie sa merg la Timisoara pentru cateva zile. Asa ca am hotarat sa merg cu rulota. Pe internet am gasit acest camping.
http://www.campinginternational.ro/
Dar nu stiu mai nimic despre el. Am luat legatura telefonic cu cineva de acolo, (asta dupa ce am trimis un mail cu intentiile mele la care nu am avut niciun raspuns) si am avut impresia ca l-am cam deranjat cu prea multe intrebari despre detaliile pe care le doream. Nu a auzit de ClubRv si nici de carduri FICC sau alte...
Poate un coleg din Timisoara sa ma lamureasca ce se intampla cu acest camping?
Sau alta sugestie pentru Timisoara?
ClubRV se implica sa contacteze acest camping? Sau deja a luat legatura cu administratia?
http://www.campinginternational.ro/
Dar nu stiu mai nimic despre el. Am luat legatura telefonic cu cineva de acolo, (asta dupa ce am trimis un mail cu intentiile mele la care nu am avut niciun raspuns) si am avut impresia ca l-am cam deranjat cu prea multe intrebari despre detaliile pe care le doream. Nu a auzit de ClubRv si nici de carduri FICC sau alte...
Poate un coleg din Timisoara sa ma lamureasca ce se intampla cu acest camping?
Sau alta sugestie pentru Timisoara?
ClubRV se implica sa contacteze acest camping? Sau deja a luat legatura cu administratia?
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
Re: Camping International Timisoara
Hmm,nu stiu ce sa zic ,poate mi se pare mie . Deci eu daca m-as duce cu cortul 3 persoane ,as plati pe noapte 90 de lei ( noi ). Mi se pare cam multisor . Daca dumneavoastra va duceti cu rulota ,domnule Pascu ,iesiti cam cat ar costa o casuta( combustibilul consumat in plus ,deoarece trageti " atelajul " ,stresul,etc) . :shock: Mentionez ca este doar o parere personala . Va salut cu respect si belsug !
-
- Membru forum
campingul e frumos si e situat in padurea din marginea orasului cu acces rapid la sosea si mijloacele de transport. am sa ma opresc intr-o zi sa intreb de conditii si chiar sa fac niste poze.
-
- Membru forum
Tocmai ca sa scap de stres merg cu rulota :Dgeorge chirila scrie:Hmm,nu stiu ce sa zic ,poate mi se pare mie . Deci eu daca m-as duce cu cortul 3 persoane ,as plati pe noapte 90 de lei ( noi ). Mi se pare cam multisor . Daca dumneavoastra va duceti cu rulota ,domnule Pascu ,iesiti cam cat ar costa o casuta( combustibilul consumat in plus ,deoarece trageti " atelajul " ,stresul,etc) . :shock: Mentionez ca este doar o parere personala . Va salut cu respect si belsug !
Trebuie inteles de toata lumea ca turismul cu rulota nu este mai ieftin decat cel hotelier.
@Rolandbiti
Multumesc anticipat pentru efort. :D astept impresiile
RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
-
- Membru forum
Domnilor, in acest topic eu doream cu totul altceva.
Va rog sa va rezumati la subiect daca aveti ceva de spus.
Cu multumiri celor care vor posta la tema topicului.
Va rog sa va rezumati la subiect daca aveti ceva de spus.
Cu multumiri celor care vor posta la tema topicului.
RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
- Tavi Dragotoiu
- Membru forum
- Oras: Timisoara
- Data nasterii: 02 Apr 1975
Nu am stat personal in camping cu rulota, dar mi-a placut atat de mult la prima vizita incat am organizat botezul fiicei mele la restaurantul campingului acum 3 ani, astfel restul copiilor s-au putut juca in voie, si o parte din musafiri i-am cazat la casutele campingului, care sunt mari si foarte bine aranjate. Campingul arata super, este dotat, curat, sunt locuri pentru rulote delimitate care au si conectare la apa (si daca nu ma insel si canalizare), sau simple, doar cu priza 220V. In schimb e un pic cam scump, si portarii sunt cam nepoliticosi, nu te lasa sa intri sa vezi campingul inaite de a campa, dar la indemnul PROPRIETAREI, am invatat sa spun ca merg la restaurant si pot intra de cate ori vreau fara probleme. Uneori merg cu copiii la joaca in camping. Restaurantul este foarte bun.
Per ansamblu numai de bine. Recomand.
Per ansamblu numai de bine. Recomand.
Tavi
RO +40745007103
RO +40745007103
-
- Membru forum
Multumesc D-le Dragotoiu.
Din prezentarea de pe site asa am intuit si eu. Dar am ramas surprins de "retinerea" de a da detalii a inerlocutorului de la telefon.
Din prezentarea de pe site asa am intuit si eu. Dar am ramas surprins de "retinerea" de a da detalii a inerlocutorului de la telefon.
RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
-
- Membru forum
Chiar in spatele campingului trece o calea ferata,nu m-am putut odihni deloc noaptea ,cand treceau trenurile.Angajatii cam nesimtiti,cand i-am rugat sa ma lase inca 3 ore peste "ziua hoteliera" ,trebuia sa astept alte echipaje,m-au pus sa platesc tot ,inca pe o zi.Pe Fabi l-au certat ca nu are tricoul pe el.Eu sigur o sa-i evit pe viitor.
VW Multivan 4Motion + Adria Altea 542Pk
- Constantin Curelea
- Membru fondator
Am campat in mai multe randuri in acest camping.
Avantaje:
-situat in padure (Padurea Verde)chiar la intrarea in Timisoara, dinspre Logoj.
-grupuri sanitare curate
-apa curenta si conectare la curent la fiecare din spatiile de campare delimitate prin gard viu
-este indicat pentru tranzit sau vizitarea orasului .
Dezavantaje:
-pretul destul de ridicat :100 lei/zi pentru 2persoane adulte+1 copil
-se aude, zgomotul soselei si al trenului, daca esti mai sensibil.
-personalul nu este impresionat de apartenenta sau nu la o asociatie a clientilor.
Avantaje:
-situat in padure (Padurea Verde)chiar la intrarea in Timisoara, dinspre Logoj.
-grupuri sanitare curate
-apa curenta si conectare la curent la fiecare din spatiile de campare delimitate prin gard viu
-este indicat pentru tranzit sau vizitarea orasului .
Dezavantaje:
-pretul destul de ridicat :100 lei/zi pentru 2persoane adulte+1 copil
-se aude, zgomotul soselei si al trenului, daca esti mai sensibil.
-personalul nu este impresionat de apartenenta sau nu la o asociatie a clientilor.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
-
- Membru forum
Deci la cele relatate de D-nul Curelea despre acest Camping,
trebuie evitat si facut o reclama mai putin favorabila ,si atunci
acel administrator de camping se v-a autosesiza si poate ....
cine stie v-a putea intra in gratiile ClubRv.
trebuie evitat si facut o reclama mai putin favorabila ,si atunci
acel administrator de camping se v-a autosesiza si poate ....
cine stie v-a putea intra in gratiile ClubRv.
Membru cotizant
VW Passat&Rulota KIP DE LUXE 40 EK
Tel.0721080383
VW Passat&Rulota KIP DE LUXE 40 EK
Tel.0721080383
-
- Membru forum
Am stat trei zile in acest camping. Cele spuse mai sus sunt valabile. La plecare, am stat de vorba si cu administratorul, care nu face reducere la pret pentru nici o forma de card (ClubRV, FICC, ACSI etc) chiat daca este afiliat la FICC, ACSI si la ADAC. Replica lui este ca se afla intravilan si are taxe etc. Nu este impresionat de niciun club, dar va raspunde unei scrisori oficiale de la orice club care-l contacteaza (aviz onor conducerii). Spunea ca a primit o adresa oficiala de la Ministerul Turismului cu privire la activitatea de camping, dar nu a intrat in detalii.
Cat despre conditii...grupurile sanitare sunt modeste, cu funituri invechite si semifunctionale, destul de curat, dar eu am preferat cele din rulota. Iarba era tunsa proaspat, restaurantul destul de confortabil, curatenie si ordine peste tot. Tot personalul cu amabilitatea angajatul, dar administratorul cu amabilitate "fortata". Se pare ce se bazeaza foarte mult pe tranzit. Cat am stat eu trei zile, in fiecare seara erau 3-4 clienti noi, dar peste zi, ramaneam singuri.
Preturile sunt 40 ron rulota+masina sau camper si 20ron/persoana. Energia electrica inclusa. Apa, m-am racordat direct la furtun. Wirelless la cerere, sau pe digiMobil etc etc. Trenul nu deranjeaza, caci zgomotul este estompat de padurea deasa si de ciripitul pasarelelor (in timpul zilei).
Intrarea acum este din str. Cala Lugojului, 100m de la statia de carburanti.
concluzie....pentru tranzit poate fi un cap de pod binevenit. Eu am stat trei zile, obligat fiind, caci nu am vrut sa merg la hotel.
Cat despre conditii...grupurile sanitare sunt modeste, cu funituri invechite si semifunctionale, destul de curat, dar eu am preferat cele din rulota. Iarba era tunsa proaspat, restaurantul destul de confortabil, curatenie si ordine peste tot. Tot personalul cu amabilitatea angajatul, dar administratorul cu amabilitate "fortata". Se pare ce se bazeaza foarte mult pe tranzit. Cat am stat eu trei zile, in fiecare seara erau 3-4 clienti noi, dar peste zi, ramaneam singuri.
Preturile sunt 40 ron rulota+masina sau camper si 20ron/persoana. Energia electrica inclusa. Apa, m-am racordat direct la furtun. Wirelless la cerere, sau pe digiMobil etc etc. Trenul nu deranjeaza, caci zgomotul este estompat de padurea deasa si de ciripitul pasarelelor (in timpul zilei).
Intrarea acum este din str. Cala Lugojului, 100m de la statia de carburanti.
concluzie....pentru tranzit poate fi un cap de pod binevenit. Eu am stat trei zile, obligat fiind, caci nu am vrut sa merg la hotel.
RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
-
- Membru forum
Multumim de informare, dar daca voi fi in tranzit pentru iesirea din tara, mai bine merg pana la unguri si dorm acolo si daca sunt foarte obosit, atunci dorm in parcare , decat sa-i dau ceva nesimtitului ala.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"