Astăzi este 30 Mar 2023, 17:53
Concediu 2006 Tarnita Belis Balea
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Concediu 2006 Tarnita Belis Balea
Salutare tuturor bine v-am gasit sunt din Baia Mare ,am si eu o rulota de 4 pers marca Beyerland din 1987 si un Ford Consul din 1972 o bijuterie de masina, sunt un pasionat al excursiilor a-mi place natura ,ancerc sa postez ceva poze din vara 2006 Tarnita,Belis.Balea lac, un adevarat concediu de 14 zile cu rulota,sper sa ma primiti si pe mine an clubul vostru poate facem o iesire an vara 2007 ampreuna ,adresa mea de email frandos_otilia@yahoo.com [/img]
Re: Concediu 2006 Tarnita Belis Balea
clubrv.ro scrie:Salutare tuturor bine v-am gasit sunt din Baia Mare ,am si eu o rulota de 4 pers marca Beyerland din 1987 si un Ford Consul din 1972 o bijuterie de masina, sunt un pasionat al excursiilor a-mi place natura ,ancerc sa postez ceva poze din vara 2006 Tarnita,Belis.Balea lac, un adevarat concediu de 14 zile cu rulota,sper sa ma primiti si pe mine an clubul vostru poate facem o iesire an vara 2007 ampreuna ,adresa mea de email frandos_otilia@yahoo.com [/img]
Re: Concediu 2006 Tarnita Belis Balea
[quote="clubrv.ro"]Salutare tuturor bine v-am gasit sunt din Baia Mare ,am si eu o rulota de 4 pers marca Beyerland din 1987 si un Ford Consul din 1972 o bijuterie de masina, sunt un pasionat al excursiilor a-mi place natura ,ancerc sa postez ceva poze din vara 2006 Tarnita,Belis.Balea lac, un adevarat concediu de 14 zile cu rulota,sper sa ma primiti si pe mine an clubul vostru poate facem o iesire an vara 2007 ampreuna ,adresa mea de email frandos_otilia@yahoo.com
- Mircea Ionescu
- Membru fondator
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 29 Iun 1972
Salut Frandos, bine ai venit !!!
Tragi cu Consulul rulota???
Am si eu un Capri din 78 si cand am inmatriculat-o nu mi-au scris nimic la remorcabila cu disp de franare iar cand i-am tras de maneca mi-au zis niste tampenii cum ca sasiul pe vremea aia nu era gandit sa traga... si altul mi-a zis ca la coupe-uri nu se poate atarna rulota
Niste tampiti. ce motor ai pe Consul? Poate pui si o poza cu masina daca iti reuseste procedura...
Numai bine,
Mircea
Tragi cu Consulul rulota???
Am si eu un Capri din 78 si cand am inmatriculat-o nu mi-au scris nimic la remorcabila cu disp de franare iar cand i-am tras de maneca mi-au zis niste tampenii cum ca sasiul pe vremea aia nu era gandit sa traga... si altul mi-a zis ca la coupe-uri nu se poate atarna rulota

Numai bine,
Mircea
da ai dreptate..
Antradevar an talon este 0 la rubrica disp de remorcare foarte ciudat si la vit max constructiva 120km/h cand pe ceas am 220km/h iar cartea tehnica spune 162km/h max la motorul de 1.7 hc v4 pe care al are,masina poate ai si vazuto pe tv klumea am facut un videoclip cu ea la formatia Atac .
- Mircea Ionescu
- Membru fondator
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 29 Iun 1972
N-am vazut nici un atac... Dar as vrea sa vad o poza cu masina...
Uite un link cu un forum ford: http://forum.club-ford.com/index.php
Nu stiu ce are ca momentan nu pot intra pe el dar s-a mai intamplat si si-a revenit in cateva zile...
Uite un link cu un forum ford: http://forum.club-ford.com/index.php
Nu stiu ce are ca momentan nu pot intra pe el dar s-a mai intamplat si si-a revenit in cateva zile...
- Luidort Peti
- Membru fondator