Astăzi este 26 Mar 2023, 14:19
Discutii.....aiurea!!!
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
- Constantin Curelea
- Membru fondator
-
- Membru forum
Totul este frumos cand se termina cu bine!!!Bun sfat cu lanturile,eu am lanturi si ma ajuta enorm.
Ultima oară modificat 10 Ian 2007, 00:30 de către Sorin Dandes, modificat de 2 ori în total.
PASSAT 1.9 TDI +BEYERLAND 430-MD AN 1994
- Mircea Ionescu
- Membru fondator
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 29 Iun 1972
- Luidort Peti
- Membru fondator
- Ionita Bogdan
- Membru forum
roxana cred ca exagerezi un pic ; eu nu zic ...romanul e snob dar nu toti care isi permit o masina mai scumpa <apropo Peti vorbesti de parca tu ai conduce Dacia 1310
> eu cred ca dupa ce ti-ai asigurat o locuinta ca lumea merita sa te rasfeti si cu o masina mai buna , ar fi culmea sa ai o afacere profitabila si sa te tirasti cu cine stie ce rabla " sa nu bata la ochi" , astea sint idei comuniste cind nu luai masina mai scumpa ca a lu' sefu' ca te da afara ; fiecare dupa posibilitati , dar trebuie sa ne traim fiacare viata caci anii inapoi nu mai vin si degeaba mai iti faci placerile la 70 ani nu mai au acelasi farmec , dar repet dupa ce ti-ai asigurat o afacere si o locuinta , altfel risti sa devii avar , nu crezi? arata-mi tu un strain cu o afacere pe picioare care conduce o masina mai veche de 5ani
romanii au si suferit mult timp , cand doar puteau admira.

Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
- Florin Dumitrescu
- Membru fondator
Salutare tuturor rulotistilor! Revin cu cateva poze de "rulotism de iarna" made in Romania . Postez aici ptr ca Vali a descris ceva-ceva din intamplarile noastre de dupa Revelion

Gata ! Renunt! Stau o ora sa pun o poza cu toate ca am conexiune buna acum pe net, problema e ca nu am timp la dispozitie. Nu pot sa sufar imageshake -ul asta !

Gata ! Renunt! Stau o ora sa pun o poza cu toate ca am conexiune buna acum pe net, problema e ca nu am timp la dispozitie. Nu pot sa sufar imageshake -ul asta !

Claudia & Florin Dumitrescu
Fendt 496Q & VW Passat
0722 354 219
Membru fondator ClubRV
Ei rad de mine si spun ca sunt diferit. Eu rad de ei ca sunt toti la fel.
Fendt 496Q & VW Passat
0722 354 219
Membru fondator ClubRV
Ei rad de mine si spun ca sunt diferit. Eu rad de ei ca sunt toti la fel.