Astăzi este 30 Mar 2023, 16:28

Discutii.....aiurea!!!

ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse

NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Blocat
Popa Violeta
Membru asociat
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Re: Discutii.....aiurea!!!

Mesaj de Popa Violeta » 08 Mar 2012, 17:12

Ei, asa mai vii de acasa ! Daca v-ati hotarat sa nu ne parasiti si sa dati pe mai departe o mana de ajutor la unele demersuri care tin de activitatile clubului, si nu numai, Domnule Predonu sunt deja prietena dv.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928

Ninel Gavanescu
Membru forum
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu » 08 Mar 2012, 17:37

NOi , si-si tot fani Nelu Predonu ramanem , el si Sandu Toma sunt Yng si Yang al club-rv ului :wink:
Ultima oară modificat 08 Mar 2012, 17:40 de către Ninel Gavanescu, modificat 1 dată în total.
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero

Lupu Ciprian
Membru CD
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian » 08 Mar 2012, 17:39

Ninele,,,,,,,,,,,,daca nu faci si o poezie degeaba - nu esti off calumea cum esti tu de obicei ....
Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com

Ninel Gavanescu
Membru forum
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu » 08 Mar 2012, 19:16

Cand fulgi de zapada
Incep a se topi,
Natura inverzita
Spre noi va si pasi

Rulotele statute ,
Prin curti , langa cabane
Isi murmura in soapte
Patanii indurate ,

Asa si membri nostri
Se-ntrec ca niste ,,miei''
Disputa pareri multe
Si-au contre intre ei

Caci iarna a fost lunga
Cu forum incarcat
Unde la orice vorba
Sa si vociferat

Ca Gigi nu e Gigi
Ca Sandu e Samson
Ca Irimescu frate
Le sta la unison

Ca Rusu si cu Nelu
Incep a unelti
Ca sunt pusi de Curelea
Ei a se razvrati

La toate aste zvonuri
Ce le-am dat ascultare
Cred ca a venit vremea
Sa nu le dam ,,mancare"

In asta tara mare
Si inca neumblata
Propun ca rulotisti
Sa aiba alta soarta

Se zice ,,ce nu-ti place
La altul sa nu-i faci "
Rulota de tie draga
TREBUI SA FIM CA FRATI.
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero

Lupu Ciprian
Membru CD
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian » 08 Mar 2012, 20:01

e , vezi de asta-mi place mie sa am in jurul meu numai oameni ca tine , de asta te iubesc VErsulescu le ..... !
da' mi-ar fi placut sa zici ceva si de Vali Panait in " stihuri " ...de el ai uitat.... :mrgreen:
mai baga !
Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com

Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu » 08 Mar 2012, 20:18

Popa Violeta scrie: ...Daca v-ati hotarat sa nu ne parasiti si sa dati pe mai departe o mana de ajutor la unele demersuri care tin de activitatile clubului, si nu numai, Domnule Predonu sunt deja prietena dv...
Doamna Popa, decizia mea am precizat-o in acel topic inchis. Aceasta melodie am citat-o dintr-un PM primit in ideea de a-mi schimba decizia.
Am mai primit un telefon in care am fost intrebat daca mai sunt de acord sa mai particip la organizarea intalnirii de la Laguna, in situatia in care aceasta locatie va intruni sufragiile membrilor asociati. "Tu ne-ai agitat si acum te retragi ?" Daca as fi spus "NU", ar insemna sa dau de inteles ca am vorbit vorbe, picand de neserios si asta chiar nu mi-ar face placere, Am raspuns DA, voi participa la organizarea acelei intalniri in masura in care se va dori cu adevarat acest lucru, dar numai atat si nimic mai mult.

Prietenia dumneavoastra doamna Popa ca si a altor colegi, ma onoreaza, insa as dori sa cred ca aceast sentiment va fi si va ramane, indiferent de hotararile mele legate strict de asociatie.

In general imi plac provocarile, lucrurile care pentru altii reprezinta himere, de neatins, dar din pacate lupta mea, energia, ambitiile si dorintele de a fi facut niste lucruri bune, in loc sa le consum cu cei ce i-au decizii care ne afecteaza, am constat ca in ultimul timp s-au consumat in zadar in niste lupte interne purtate, culmea, cu unii din beneficiarii unor posibile realizari.
In loc sa-ncerc sa-mi fac strategii de a realiza lucruri benefice noua, am ajuns sa-mi fac astfel de strategii pentru a dovedi niste lucruri lesne de inteles, atac anumite persoane care imi stau in fata unor obiective propuse pentru noi toti. Am ajuns la concluzia ca nu este nici corect, nici productiv sa mai fac asa ceva.

Asta ma impinge spre acea optiune luata in topicul inchis, sa incerc sa raman cu amintirile ce au tinut strict de rulotit si de socializare.

Continui sa postez aici la "Discutii ...aiurea", chiar daca ce spun nu cred ca inseamna asa ceva, insa oriunde altundeva as face aceste precizari ele vor fi catalogate ...off si probabil voi fi avertizat, fiind al doilea - automat banat, cum mi s-a mai atras atentia nu odata.

PS. Legat de Laguna Albastra mai aveam de facut niste precizari.
Din pacate, tot aici le fac, neexistand un topic dedicat. Cel de organizare a fost inchis, iar cel de votarea locatiei nu permite asa ceva.
Azi am vorbit cu Ovidiu, patronul locatiei, i-am transmis clipul pus pe forum, facut cu ocazia vizitei de duminica. Totodata i-am mentionat ca spre binele nostru si al dansului ar mai trebui facute cateva mici amenajari la locul de campare. A fost de acord si m-a invitat ca inainte de intalnire cu timp suficient sa ne vedem si sa punem la punct ce mai trebuie facut. Sigur, asta in situatia in care locatia Laguna Albastra va fi cea aleasa in urma votului.

Cristian Irimescu
Membru forum
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu » 08 Mar 2012, 20:28

Nelu Predonu scrie:Azi am vorbit cu Ovidiu, patronul locatiei, i-am transmis clipul pus pe forum, facut cu ocazia vizitei de duminica. Totodata i-am mentionat ca spre binele nostru si al dansului ar mai trebui facute cateva mici amenajari la locul de campare. A fost de acord si m-a invitat ca inainte de intalnire cu timp suficient sa ne intalnim si sa punem la punct ce mai trebuie facut. Sigur, asta in situatia in care locatia Laguna Albastra va fi cea aleasa in urma votului.
Daca va fi sa ramana Laguna, eu personal, sunt dispus sa suport 25 % din cheltuiala de deplasare in locatie... Daca mai sunt si altii, astept propuneri, daca nu... ramane asa.
Ultima oară modificat 08 Mar 2012, 20:38 de către Cristian Irimescu, modificat de 4 ori în total.

Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu » 08 Mar 2012, 20:32

Nu stiu Cristi ...la ce cheltuiala de deplasare te referi ?

Cristian Irimescu
Membru forum

Mesaj de Cristian Irimescu » 08 Mar 2012, 20:37

Nelu Predonu scrie: A fost de acord si m-a invitat ca inainte de intalnire cu timp suficient sa ne intalnim si sa punem la punct ce mai trebuie facut.
Pai... la asta??

Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu » 08 Mar 2012, 20:44

Cristian Irimescu scrie:
Nelu Predonu scrie: ...A fost de acord si m-a invitat ca inainte de intalnire cu timp suficient sa ne intalnim si sa punem la punct ce mai trebuie facut...
Daca va fi sa ramana Laguna, eu personal, sunt dispus sa suport 25 % din cheltuiala de deplasare in locatie...
De acord, daca mergi si tu sa discutam

Cristian Irimescu
Membru forum

Mesaj de Cristian Irimescu » 08 Mar 2012, 20:46

ok, daca o sa ne delege cineva...si daca programul o sa-mi permita!!! de ce nu??

Catalin Gigi
Membru forum
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi » 08 Mar 2012, 20:47

Sunteti offf topic ...aici sunt discutii aiurea ....iar voi vorbiti serios :mrgreen:

Haideti pe chat !!!

Blocat