Astăzi este 30 Mar 2023, 17:27

Discutii.....aiurea!!!

ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse

NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Blocat
Marius Beldiman

Re: Discutii.....aiurea!!!

Mesaj de Marius Beldiman » 08 Dec 2011, 22:01

discutii...aiurea...
e mult mai usor sa tragi la raspundere si sa tii cont la altii, decat sa te implici!

cind au fost inundatiile la Dunare s-a implicat multa lume(cu bani, voluntariat,etc), iar beneficiarii stateau la crasma si ziceau:
mi-au adus caramida sa-mi fac casa? pai cine mi-o descarca?

imi pare rau sa vad ca v-ati simtit bine la o intalnire si apoi....si daca nu v-ati simtit bine, tot nu va inteleg! nu v-a obligat nimeni sa ramaneti!

vorbesc si eu aiurea...ca tot sintem la topicul asta!

sint uimit de un singur lucru: nu reusim sa respectam pe cei din jurul nostru fara sa comentam!raportam totul doar prin prin prisma noastra de placeri si pareri!

aiurea...viata toata e aiurea! eu unul incerc sa ma detasez si sa nu mai incerc sa o mai inteleg! o traiesc si...doar atat! fara sa deranjez pe cei din jurul meu.

PS: va iubesc pe toti!...pentru ca ganditi!

Catalin Gigi
Membru forum
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi » 08 Dec 2011, 23:25

Discutii aiurea ....azi am plecat de la Mizil dimineata....pe drum am sunat cativa zeci de colegi din club sa le cer adresele pt o corespondenta ....ajuns la Bucuresti am trecut pe la Dan Iliescu pe la munca sa iau ceva tot pt asociatie,ulterior am ajuns pe la Raluca sotia lui Liviu sa iau actele intocmite de avocat (pt asociatie) dupa care am plecat in Voluntari sa il iau pe Nelu Predonu sa mergem la judecatorie (pt asociatie) am ajuns in centru la judecatorie si am stat vro 3 ore ...in drum spre casa am trecut pe la niste colegi de asociatie sa iau niste biciclete pt proiectul umanitar ..
Acum ma gandesc aiurea.... poate reusesc sa fac dracului si calculele alea cu bani ca sigur sau strans mai multi si daca ii amestec cu ai mei .

Aveti dreptate am fost rautacios ...dar poate de la oboseala ...sau poate ca moare euro ...discutii aiurea .

Serpescu Gheorghe
Membru forum

Mesaj de Serpescu Gheorghe » 09 Dec 2011, 10:27

Tot pentru discutii aiurea am cerut si eu in topicul dedicat CD-ului, daca ar putea membrii sa ne faca si noua acum la sfarsit de an, o prezentare a implicarii si activitatii fiecaruia, dar deh, discutii aiurea.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"

Niky Radu
Membru forum

Mesaj de Niky Radu » 03 Feb 2012, 13:14

@Cica Ovidiu...te inteleg perfect ce ai vrut sa zici in postarile de la cumparari RV, toti sunt cunoscatori de rulote englezesti dar nici unul nu spune cati bani a cheltuit pe vizionari de englezoaice ca sa-si dea cu parerea,nu mi-as dori sa te pierd de pe forum pentru acel avertisment dar dupa cum vezi moderarile sunt agresive si se pare ca este mai usor sa zici "negrule de pe plantatie, esti ... si iti dau avertisment" decat sa fie mutate la off topic mesajele pe care le considera ei nescrise unde trebuie pentru ca e jale mare!!!
Atentie mare Niki , deciziile moderatorilor se comenteaza numai pe PM - citeste regulamentul, mai exact art 5 la litera L..........
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Elddis 2000
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978 telekom

Lupu Ciprian
Membru CD
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian » 03 Feb 2012, 13:43

Cred ca decat sa facem discutii aiurea , mai bine postam informatiile acolo unde-si au locul. Se poate face si un topic , daca nu considerati ca sunt " bune de scris in ele " unul din cele amintite de colegu' Panait V.
- discutii si sfaturi pe aceiasi tema : viewtopic.php?f=127&t=4805
- "afara" dupa rulota discutii aici : viewtopic.php?f=127&t=844
-despre englezoaice discutii aici : viewtopic.php?f=127&t=3133
- ( discutii din topic-ul la care faci referire )sunt luate de aici : viewforum.php?f=127

si alte info disponibile ....
-calculator ansamblu, masina +rulota : http://www.whattowcar.com/basic_index.php
-alt calculator http://www.towcar.eu

Pana la urma forumul e f . util in a ne informa ,si a oferi informatii ( acolo unde si au locul ) , haideti sa nu-l transformam intr-o lupta a orgoliilor . Va multumesc inca de pe acum pt viitoarele postari ...!
Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com

Odenie Sergiu
Membru forum

Mesaj de Odenie Sergiu » 03 Feb 2012, 14:03

As avea o intrebare pentru cunoscatorii de "englezoaice".Este o curiozitate a mea care ma macina demult,nu e o provocare,aluzie sau altceva(poate chiar cunoaste cineva).Am vazut in uz si la vanzare rulote europene din anii '70-'80.In stare buna sau foarte buna.Sunt si colegi care au(ex.Eryba Hymer cumparata de Cristi).Nu cunosc detinatori de "englezoaice" din acei ani;nu am vazut la vanzare(poate nu am cautat suficient).Nu am gasit pareri ale detinatorilor de "englezoaice" din acei ani.Unde sunt totusi,cunoaste cineva?Mai exista?Daca nu,de ce nu?
Am gasit chiar vanzatori care specificau ca aduc rulote englezesti incepand cu anul '95.Pentru mine este chiar un mister.Poate il elucidam...
L.E.Am vazut posteare colegului@Ciprian,dupa ce am scris.Acum nu stiu daca curiozitatea mea ar fi fost bine postata in locurile indicate.Poate ar fi starnit alte discutii si mi s-a parut mai potrivit aici,daca se considera ca nu e potrivit...eu n-o pot muta oricum.
Ultima oară modificat 03 Feb 2012, 14:07 de către Odenie Sergiu, modificat de 2 ori în total.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul

Adrian.Apreotesei
Membru forum
Oras: Bacau
Data nasterii: 10 Mai 1977

Mesaj de Adrian.Apreotesei » 03 Feb 2012, 14:05

Probabil nu erau atat de pasionati de rulote in acei ani si daca au fost facute, au fost putine. Cred.
Sau nu au reziztat pana acum. :D
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613

Gabi Peterca
Membru forum

Mesaj de Gabi Peterca » 03 Feb 2012, 14:16

Odenie Sergiu scrie:...Am vazut in uz si la vanzare rulote europene din anii '70-'80.In stare buna sau foarte buna....Nu cunosc detinatori de "englezoaice" din acei ani;nu am vazut la vanzare(poate nu am cautat suficient).Nu am gasit pareri ale detinatorilor de "englezoaice" din acei ani.Unde sunt totusi,cunoaste cineva?Mai exista?Daca nu,de ce nu?
....
Probabil raspunsul este legat de pretul lor. O rulota englezeasca din anii 70-80 costa dublu cat o europeana din aceeasi perioada.
O rulota europeana din anii 80 costa cat o rulota englezeasca din 90. Cred ca din acest motiv sunt preferete modele dupa 90'.
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro

Odenie Sergiu
Membru forum

Mesaj de Odenie Sergiu » 03 Feb 2012, 14:28

Sunt doar presupuneri,sau asa este?Daca e asa care este explicatia preturilor respective?De ce sunt mai scumpe cele vechi si mai ieftine cele noi?La europene e invers.Cunoasteti un link cu astfel de preturi ale rulotelor respective,ca sa vad comparatia?
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul

Gabi Peterca
Membru forum

Mesaj de Gabi Peterca » 03 Feb 2012, 14:37

Va recomand cautare cu gooagle pe tari si link-urile de la site-urile din forum :wink:
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro

Niky Radu
Membru forum

Mesaj de Niky Radu » 03 Feb 2012, 15:15

@Odenie Sergiu, o rulota veche are un pret mare in functie de cat de bine a fost intretinuta,in Olanda rulotele sunt pastrate in parcuri acoperite, este mare lucru ca pe rulota sa nu zaca zapada, sa nu ploua pe ea in timpul in care nu este folosita,daca faci o socoteala simpla ca in 30 de ani o rulota este folosita in medie de 30 de zile pe an iar restul timpului este parcata sub acoperis tocmai acest lucru o face valoroasa, se intretine bine si nu prezinta urme de uzura doar de folosinta incorecta si se observa vizibil pe ele cum arata...cele din Anglia probabil nu sunt stationate sub acoperisuri si tocmai acest lucru le dauneaza, o rulota buna englezeasca valoreaza aici peste 3000 de euro, sub 2000 de euro au probleme, daca 1000 de euro este pretul drumului si o rulota se vinde cu 1500, ea cat a costat acolo si care e profitul?...deci daca costa doar cate sute ele se vand pt piese acolo dar romanul le cumpara si le repara sau se multumesc cu problemele lor
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Elddis 2000
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978 telekom

Lupu Ciprian
Membru CD
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian » 03 Feb 2012, 15:33

continuarea discutiilor se va face pe acest topic unde v am si copiat discutiile pt a exsista un " fir epic " viewtopic.php?f=127&t=3133&p=72118#p72118
MUltumesc !

aici ramane inchis topic -ul 24 h pt a nu se posta "DIN GRESEALA " in 2 locuri ...pana ne obisnuim ..
Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com

Blocat