HAI NOROC SI BINE V-AM REGASIT !!! veni "mosul" retur si tare dureroasa e intoarcerea , tare murdari santem ca popor se vede din prima parcare de dupa Arad;sa ma fi vazut la Sulzemoos cu caruciorul plin de acareturi ziceati ca ies de la Metro , am golit raftul acolo la hirtia de toaleta <ce or fi zis nemtii, ca in Romania se anunta vremuri cacacioase la cata hirtie aveam eu in cos>, se uitau toti si nu intelegeau ce fac eu cu atitea produse , imi pare rau ca nu am facut o poza ; in ceea ce priveste capitalele europene Budapesta si Wiena slab impodobite de sarbatoare , le dam clasa cu Bd.Magheru , nu tu culoare nu prea multe lumini , doar pe alb clasic , ce mai , am fost dezamagit , in schimb preturile mai mici ca la noi si au oferte nu ca noi "reducem" o geaca amarita de fas de la 400roni la 200!!!<pai oricum nu o lua nimeni cu 400>ei reduc cojoacele de piele de la 260euro la 150 si vorbim de Mustang...etc ; ma uitam cate gasesti la ei in magazin la accesorii rulote ....vine omul isi cumpara de 10-20euro doar ce are nevoie atunci nu ca mine care luam pt 3-4 luni sa am ....; am parcat l;a Sulzemoos si se uitau la caravana mea ca la o piesa de muzeu , voi posta niste poze de la Bogdan poate ca eu nu am reusit sa vedeti ce namile de caravane aveau ei cu remorcuta atasata pe care se odihnea un Smart care avea pe el montat si un suport de biciclete , ce mai , am pocnit de invidie ! oare3 ne vom permite si noi vreodata asa ceva ? apropo dobinda la ei era la rate de 5.5% !!! GATA SA FIM VESELI SI MANDRI CA SINTEM ROMANI !!!
@ILIESCU - ti-am cumparat dopul de la "buda" ce l-ai pierdut la Cheia <suma este derizorie in raport cu importanta lui>; pt ceilalt am adus cataloage si ce ati comandat fiecare , vorbim la tel @SERGIULE- sa ma linistesc un pic si iti trimit : scara , dusul ,etc dar am nevoie de adresa <call me> ; Sa stiti ca zapada nu era nici in Alpi decat pe creste , iar soseaua era uscata , atmosfera de toamna ce mai...
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759