Astăzi este 30 Mar 2023, 20:43

Discutii.....aiurea!!!

ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse

NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Blocat
parpaneata

Mesaj de parpaneata » 07 Ian 2007, 14:15

Peti,daca trebuie ceva medicamente si nu le gasesti acolo,suna-ma! Insanatosire grabnica!
Mai am o intrebare si te rog sa-mi raspunzi cand ai timp,nu acum.
Ce legatura are poza,cu prietenia si cu...doua canistre de vin??? Se trag concluzii gresite de catre altii! :D

Mircea Ionescu
Membru fondator
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu » 07 Ian 2007, 20:35

Peti,
Ce mai face puiul tau???
Sper sa va reparati toti cat mai repede!!!
Sanatate multa!!

Mircea Ionescu
Membru fondator
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu » 07 Ian 2007, 21:49

Am trecut zilele astea pe Bd-ul 1 Decembrie si am vazut un parc de rulote (vre-o 10 cred ca erau adunate acolo) la vanzare... Nu m-am oprit sa vad preturi... dar erau de vanzare... Stie cineva ceva de ele?? Era acolo o gramada de loc si era asfaltat, numai bun de parcat rulotele...

Luidort Peti
Membru fondator

Mesaj de Luidort Peti » 08 Ian 2007, 18:38

:(
Ultima oară modificat 27 Oct 2007, 23:25 de către Luidort Peti, modificat 1 dată în total.

bebe944
Membru forum

Mesaj de bebe944 » 09 Ian 2007, 11:10

HAI NOROC SI BINE V-AM REGASIT !!! veni "mosul" retur si tare dureroasa e intoarcerea , tare murdari santem ca popor se vede din prima parcare de dupa Arad;sa ma fi vazut la Sulzemoos cu caruciorul plin de acareturi ziceati ca ies de la Metro , am golit raftul acolo la hirtia de toaleta <ce or fi zis nemtii, ca in Romania se anunta vremuri cacacioase la cata hirtie aveam eu in cos>, se uitau toti si nu intelegeau ce fac eu cu atitea produse , imi pare rau ca nu am facut o poza ; in ceea ce priveste capitalele europene Budapesta si Wiena slab impodobite de sarbatoare , le dam clasa cu Bd.Magheru , nu tu culoare nu prea multe lumini , doar pe alb clasic , ce mai , am fost dezamagit , in schimb preturile mai mici ca la noi si au oferte nu ca noi "reducem" o geaca amarita de fas de la 400roni la 200!!!<pai oricum nu o lua nimeni cu 400>ei reduc cojoacele de piele de la 260euro la 150 si vorbim de Mustang...etc ; ma uitam cate gasesti la ei in magazin la accesorii rulote ....vine omul isi cumpara de 10-20euro doar ce are nevoie atunci nu ca mine care luam pt 3-4 luni sa am ....; am parcat l;a Sulzemoos si se uitau la caravana mea ca la o piesa de muzeu , voi posta niste poze de la Bogdan poate ca eu nu am reusit sa vedeti ce namile de caravane aveau ei cu remorcuta atasata pe care se odihnea un Smart care avea pe el montat si un suport de biciclete , ce mai , am pocnit de invidie ! oare3 ne vom permite si noi vreodata asa ceva ? apropo dobinda la ei era la rate de 5.5% !!! GATA SA FIM VESELI SI MANDRI CA SINTEM ROMANI !!!
@ILIESCU - ti-am cumparat dopul de la "buda" ce l-ai pierdut la Cheia <suma este derizorie in raport cu importanta lui>; pt ceilalt am adus cataloage si ce ati comandat fiecare , vorbim la tel @SERGIULE- sa ma linistesc un pic si iti trimit : scara , dusul ,etc dar am nevoie de adresa <call me> ; Sa stiti ca zapada nu era nici in Alpi decat pe creste , iar soseaua era uscata , atmosfera de toamna ce mai...
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759

Bogdan

Mesaj de Bogdan » 09 Ian 2007, 13:28

:D :D :D Bine ai venit !!! Esti tare B 42 LMA ...

bebe944
Membru forum

Mesaj de bebe944 » 09 Ian 2007, 14:06

BINE TE GASII !!! tre sa ne vedem sa te imbolnavesc cu niscaiva poze de dincolo... :D
Marcel Gheorghe

bebe944
Membru forum

Mesaj de bebe944 » 09 Ian 2007, 18:02

am uitat sa va spun ca romanii au eclipsat Germania la capitolul automobile ; sa fi vazut pe 7 ianuarie ce masini treceau spre tara cu nr de RO mureati incet : ML , TOUAREG , Q7 , BMW , MERCEDES la greu jeepuri de div marci , numai limuzine de lux -sa vada nemtii ca nu toti romanii cauta prin gunoaie si cer de pomana !!!!
@sa fi vazut cum se uitau austriecii la ei din masini din anii 90 si alea niste amarite de coreene si japoneze care la ei le iei pe nimica toata :D adevarul e ca romanul e tare snob!face sacrificii uriase dar o masina ca lumea tot isi cumpara !nu am vazut in toata Germania Q7 cate am vazut in Bucuresti !!! :lol:
Marcel Gheorghe

Sorin Dandes
Membru forum

Mesaj de Sorin Dandes » 09 Ian 2007, 20:55

Ca veni vorba de romani...
http://youtube.com/watch?v=nWw5h7LO5xg
http://www.youtube.com/watch?v=nXXO5vUhZuk
Am vrut sa le pun in topicul pentru descretit fruntile dar ....
Ultima oară modificat 09 Ian 2007, 21:19 de către Sorin Dandes, modificat 1 dată în total.
PASSAT 1.9 TDI +BEYERLAND 430-MD AN 1994

parpaneata

Mesaj de parpaneata » 09 Ian 2007, 21:17

@roxana...daca romania avea regimul Austriei sau Germaniei eram cu 20 de ani inaintea lor!!!! Sunt si convins si sigur! Pe romani i-a indobitocit regimul de rahat comunist!!! Romanii care au emigrat oriunde in lume,ma refer la cei care le-a placut munca,s-au descurcat mai mult decat onorabil!Avem romani cu masini,cu case,cu domenii tari.Poate mai tari decat ale austriecilor,nemtilor,olandezilor,etc.E problema noastra nationala ca vrem sa fim poate mai libertini in ale expusului! Are rost sa vorbim despre faptul ca nu se cunosc vecinii intre ei,ca nu se saluta,ca nu merg la un gratar impreuna??? :D Sa nu amestecam borcanele. Sa vorbim peste vreo 10 ani!

teodor97

Mesaj de teodor97 » 09 Ian 2007, 21:29

Salutare tuturor si "La Multi Ani 2007"!!!!

Duminica ne-am intorsa din mini-vacanta de sarbatori si va pot spune ca a fost extraordinar.
De la Herculane am plecat catre Baia de Arama - Tg. Jiu - Rm. Valcea - Campulung - Fundata - Rucar - Bran, un traseu foarte frumos dar care s-a dovedit tare anevoios pe vreme urata (mai ales pe ruta Campulung - Bran). Am avut parte de toate precipitatiile posibile: de la burnita pana la ninsoare abundenta si viscol puternic... Normal ca am avut parte de peripetii, mai ales ca eram cu "casa" in spate!! s-au rupt lanturile de la roti dupa aprox 3-4 km de urcus pe serpentine (NU recomand nimanui sa plece la munte iarna fara lanturi si mai ales SINGURI, cand se anunta vreme urata!!) Norocul nostru ca am fost 2 fam cu masini destul de bune, ca altfel....... Cu ajutorul lui D-zeu am ajuns teferi la Bran in jurul orelor 2.00, dupa ore bune de viscol si efectiv : epuizati!
Au urmat 2 zile superbe cu multa zapada si sporturi de iarna, dupa care am plecat la Cheia la Fam. Rusu unde am petrecut inca 2 zile minunate de iarna autentica impreuna cu prietenii.
Vom reveni cu multe poze din aceasta mini-vacanta plina de surprize de tot felul....

Pana atunci va doresc toate cele bune!!
Ultima oară modificat 09 Ian 2007, 21:34 de către teodor97, modificat 1 dată în total.

parpaneata

Mesaj de parpaneata » 09 Ian 2007, 21:32

Voi ati innebunit la cap? Ati stat pana acum??? :D :D :D

Blocat