Astăzi este 26 Mar 2023, 14:31

Discutii.....aiurea!!!

ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse

NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Blocat
parpaneata

Mesaj de parpaneata » 20 Dec 2006, 00:07

Fa-i o poza ! Poate merge la mine. :)

bebe944
Membru forum

Mesaj de bebe944 » 20 Dec 2006, 08:37

SERGIULE esti nou in club , asteapta sa cunosti oamenii mai bine si te pronunti mai bine la urma ; nu conteaza cati ani de facultate ai , daca nu ai cei sapte ani de acasa <nu bat nici un apropo la tine , ma refer in general> eu am angajati cu 10 clase care fac seralul si sint mult peste altii cu studii superioare care au venit la angajare si nu stiau sa compuna o cerere simpla !nu are rost sa umpleti forumul de venin aici este un loc unde schimbam pareri constructive ; totodata nu e musai sa iesim cu totii dar aici vei gasi mai usor persoane cu pasiuni comune iar timpul le va aseza pe toate , vor iesi impreuna cei care se vor agrea reciproc nu iti face probleme !intrarea in club este libera la fel si parasirea lui !
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759

teodor97

Mesaj de teodor97 » 20 Dec 2006, 08:38

Sergiule intra pe site la www.exis.ro - accesorii!!! gasesti acolo tot felul de baterii cu si fara dus si multe alte "porcarioare" de care musai o sa ai nevoie mai devreme sau mai tarziu :lol: :lol:

PS: Bebe944 are dreptate!!!

bebe944
Membru forum

Mesaj de bebe944 » 20 Dec 2006, 08:42

multumim...multumim Vli pt "sustinere" !!! :wink:
Marcel Gheorghe

bebe944
Membru forum

Mesaj de bebe944 » 20 Dec 2006, 08:43

scuze am gresit VALI nu vli <imi era foame! :D >
Marcel Gheorghe

teodor97

Mesaj de teodor97 » 20 Dec 2006, 08:44

@ bebe944 : te prind eu de Revelion!!!!

:lol: :lol:

bebe944
Membru forum

Mesaj de bebe944 » 20 Dec 2006, 16:33

la mesajul "mai Sergiule " era de fapt vorba de Serghei "suparatul";scuze Sergiu !
Marcel Gheorghe

bebe944
Membru forum

Mesaj de bebe944 » 20 Dec 2006, 16:34

la mesajul "mai Sergiule " era de fapt vorba de Serghei "suparatul";scuze Sergiu !@vali abia astept !!!@Sergiu:ce face godacul l-ai pus la slabit?o sa va dea colesterolul peste cap !!! :lol:
Marcel Gheorghe

SERGHEI

Mesaj de SERGHEI » 20 Dec 2006, 22:49

bebe944 scrie:SERGIULE esti nou in club , asteapta sa cunosti oamenii mai bine si te pronunti mai bine la urma ; nu conteaza cati ani de facultate ai , daca nu ai cei sapte ani de acasa <nu bat nici un apropo la tine , ma refer in general> eu am angajati cu 10 clase care fac seralul si sint mult peste altii cu studii superioare care au venit la angajare si nu stiau sa compuna o cerere simpla !nu are rost sa umpleti forumul de venin aici este un loc unde schimbam pareri constructive ; totodata nu e musai sa iesim cu totii dar aici vei gasi mai usor persoane cu pasiuni comune iar timpul le va aseza pe toate , vor iesi impreuna cei care se vor agrea reciproc nu iti face probleme !intrarea in club este libera la fel si parasirea lui !

bebe: Nu fac parte din club deci nu am ce sa parasesc,daca am nevoie de un sfat il cer pe forum .Obtin un raspuns ,bine ,nu obtin caut in alta parte.Daca pot sa ajut ajut cu placere.
Oamenii mai fac greseli la nervi sau oboseala,lucru pardonabil,cu totii avem si zile foarte proaste.
Nu umplem forumul cu venin si nici de studii nu este vorba ,iar cei sapte ani pot deveni sase daca ai fost harnic la gradinitza ,este vorba doar de respect.
Ai dreptate,nu este musai sa iesim cu totii si sigur pot respecta si ma pot intelege cu 99,99% din membrii forumului in cazul unei intalniri.

Nu sunt tocmai nou pe aici,ca dovada faptul ca atunci cand ai aparut tu eu deja eram satul de invective. Asta este ,ghinionul meu.

Spre deosebire de voi,eu cu spiritul Craciunului si cu iertarea mai putin (asta este traditia la mine ),nu tin dusmanie dar chestia cu sa uitam si sa iertam ca bla bla ... o las celor care pot.

Pentru Ipeti>>>lpeti
MesajTrimis: Mar Dec 19, 2006 11:46 pm Titlul subiectului:
sper ca nu eu am suparat iara pe cineva,ieri nici nu am spus un cuvint urit,nici aztazi...sau este chestia cu aro 10?

:lol: :lol: :lol: deja iti este teama sa postezi ca sa nu superi pe cineva..Asa se intampla cand esti minoritate (cunosc senzatia ..din pacate)..Da este vorba despre vechea problema cu ARO 10 (cea mai avortata...etc etc....)...Nu vad cum ai putea supara pe cineva pe aici ,te numeri printre oamenii cu mult bun simt de pe aici ( si sunt destui...99.99% ).

In fine ,daca nu mai dam unul de altul pe aici eu va urez de pe acum SARBATORI FERICITE si Noul An sa va aduca tot ce v-ati dorit. La multi ani!

Eu unul inchei aceasta discutie .Este deja prea multa polemica si se pare ca deja devine obositor pentru cei care nu sunt implicati. Multumesc.

parpaneata

Mesaj de parpaneata » 20 Dec 2006, 23:29

@bebe...vineri il imbat si-l tai!!! :D :D :D E o problema! La noi in judet s-a declarat pesta porcina si asta inseamna ca nu poti transporta animale vii!!! Trebuie sa-l "casapesc" acolo de unde l-am cumparat si sa fug repede cu el la socri la tara ca acolo-l "prepar". 55 km!Singura problema care mi-o fac e cu ridicatul si coboratul in si dintr-un papuc cu care o sa-l car!!! :D :D :D Mai zi-mi si mie odata cand preconizati voi sa ajungeti la Herculane si cand vreti sa plecati. La ce ore?
Si mai am una....ptr @serghei la chestia cu minoritatile! Nu e nimeni minoritar niciunde!!! Toti suntem oameni!!! Aia cu minoritatea maghiara,bulgara,sarba,evreiasca,rroma...n-am inteles-o niciodata! Politicienii sau cei cu gandire politicianista probabil o inteleg mai bine.Ptr ca asta e meseria lor! O meserie de ....rahat dealtfel! :D :D :D
Gata ca am luat-o razna.Cu scuzele de rigoare....va pup pe toti!!! :D

bebe944
Membru forum

Mesaj de bebe944 » 21 Dec 2006, 12:46

mai Sergiule , vezi sa il somezi regulamentar de 2 ori si a treia oara sa il torni pe gat , ca nu se stie ce european il monitorizeaza pe GHITA!!! :lol: :lol: :lol: ; in ceea ce priveste ridicatul lui nu crezi ca e mai bine pe parti componente ? oricum la fizicul tau nu cred ca stai in loc de citeva kg !! :lol: :lol: :lol:
Marcel Gheorghe

bebe944
Membru forum

Mesaj de bebe944 » 21 Dec 2006, 12:51

era sa uit , am inteles ca vom fi acolo de pe 30 seara pina pe 02 la prinz ; ti-am pregatit un ciomag electronic sa te fugareasca in jurul rulotei , iar ca minoritate cam esti oltene<apropo asoc meu e tot oltean >!!! :D :D :D
Marcel Gheorghe

Blocat