Astăzi este 30 Mar 2023, 19:46

Discutii.....aiurea!!!

ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse

NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Blocat
Mircea Ionescu
Membru fondator
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu » 11 Feb 2007, 22:44

Ai dreptate Serghei, dracul nu e negru... e blond... dar eu tot n-am 30.000 E... as mai putea imprumuta dar si asa "gafai" cu rambursarile, ar insemna sa tai din portie rau de tot ca sa fac casuta si nu cred ca vreau asta acum... Nu stiu daca merita... Oricum nu m-as muta acolo acum... Am si eu un prieten care si-a facut o ditamai casa singur (ma rog, cu muncitori dar el coordona si ducea greul) si cand era la finisaje a cazut de pe o capra cu flexul in mana si... nu vrei sa stii continuarea... asa ca fi cu bagare de seama... Eu recunosc ca imi cam dau cu stangu-n-dreptu asa ca nu cred ca m-as apuca singur de o treaba din asta...
Ai toata stima mea pentru travaliul pe care il depui!!!

bebe944
Membru forum

Mesaj de bebe944 » 12 Feb 2007, 00:17

coupeule , daca iti iei mobilehome te muti in el? eu banuiesc ca pe teren to vei vrea sa faci o casa serioasa sa renunti cu timpul la bloc ; asa provizoriu nu e buna si rulota pe care o ai deja? pt 1 metru dif in latime cheltui 5000euro? mai bine folosesti rulota ta si faci intre timp o fundatie si pe urma mai vezi lemn sau caramida.... :wink:
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759

SERGHEI

Mesaj de SERGHEI » 12 Feb 2007, 09:17

Coupe,recunosc ,este a treia casa pe care o construiesc ,deci am ceva experienta.Dar prefer sa las oamenii sa faca treaba iar eu doar sa coordonez (aici se castiga timp si bani)..Si eu am patit-o asta vara,(este drept a fost parfum fata de alte accidente) am facut o ruptura musculara si cand era aproape de vindecare ,m-am dat jos din camionul cu caramida exact pe acelasi picior si...am rupt iar ...(3 saptamani la pat)...Partea proasta este ca omul vrea sa isi faca o casa intr-o vara ,lucru dureros dpdv financiar,iar ca sa te bagi dator pt o casa ,cand ai deja unde sa locuiesti este foarte nasol..Eu am facut prima casa in 3 ani:primul an fundatia=placa de pardoseala,anul doi ,prelungirea contractului si ridicarea parterului si a mansardei si anul trei finisarile +vanzare ca deja ma alerga banca . :lol: Cu cele pe care le fac acum sunt la nivel de zidarie mansarda si sper sa termin cu finisarile pana la toamna...Este greu,dar acolo voi locui si trebuie facuta sa tina o viatza.
Totul este sa ai curaj,pt ca odata intrat in joc nu mai ai ce face ,trebuie sa mergi pana la capat.La inceput nu stiam decat cum arata o caramida sau fierul beton....chestii elementare ,dar cu timpul te tzepuiesti atat de rau incat incepi sa te plimbi pe santiere cu sticla de votca si sa inveti de la muncitori cu ce se mananca constructiile... :lol: :lol:

Mircea Ionescu
Membru fondator

Mesaj de Mircea Ionescu » 12 Feb 2007, 10:44

Bebe... Nu ma mut in el dar ii pot trimite pe copii cu bunica sa stea acolo pe timpul verii... O sa-mi spui ca pot sta in rulota, m-am gandit si eu la asta dar am o retinere, cam ca a lui Serghei cu muncitorii... :D :D Stiu cat de stricaciosi sunt copii mei si in plus e cam stramt in rulota si sa gateasca acolo... Una peste alta cred ca e mai bine cu MH.

Serghei, la tine e clar, pe langa utilitate ai mai scos si un ban de pe urma hobby-ului asta al tau asa ca incep sa te inteleg. La mine lipseste deocamdata motivatia...

bebe944
Membru forum

Mesaj de bebe944 » 12 Feb 2007, 12:19

coupeule , o fundatie si o camera de inceput <bucataria de ex > le faci cu bani relativ putini , sa nu crezi ca in mibile home poti gati ca acasa , tot ca la rulota e doar ca ai un pic de loc sa te invirti ; stiu ca e simplu cu mh dar tu nu vei vrea sa te muti odat si odata acolo ? eu as face pt inceput fundatia si ... parterul cu placa iar de finisat finisezi doar bucataria , dar la anul ....doar continui ; oricum e bine si cu mh dar la anu tot la asta vei ajunge , asa rulota se distruge zici tu , dar poti acum mult lai usor sa aduci alta si mai si...in ceea ce priveste sportul cu construitul eu m-am apucat de casa acum 4-5 ani si mai am doar de mobilat corespunzator bucataria si de sch scara interioara eventual , dar nu imi mai vine sa fac nimic ; pe afara o sa mai fac mizerie o data la vara si o zugravesc si gata , dar alta de facut nu imi mai trebuie ca nu traim 100 ani tre sa ne mai traim si viata ca anii trec si nu se mai intorc;
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759

BELIAL

Mesaj de BELIAL » 14 Feb 2007, 21:46

...
Ultima oară modificat 07 Noi 2007, 21:11 de către BELIAL, modificat 1 dată în total.

parpaneata

Mesaj de parpaneata » 14 Feb 2007, 22:41

Continui aici discutia sau viitorul pariu cu @liviu pascu.Pun pariu pe masina mea!!! Facem testul cum trebuie pentru a testa abs-ul.Viteza,curba,frana in curba. Sa vedem care o opreste mai repede dar si care mai ia curba!!!Oricand! Poate la prima intalnire comuna! Facem si testul cu antibalans si fara daca vrei. La fel ca la ABS.Fara cupla facem cu rulota ta,nu a mea!!! :D :D :D

Pascu Liviu
Membru forum

Mesaj de Pascu Liviu » 14 Feb 2007, 23:15

ca sa ne dam seama bine facem o cobarire de la bilea pina la vidraru cu atelajele la spate si testam intregul asamblu eu am un nissan vanette din anul 1987 si o rulota knaus mustang 475 fara cupla anti balans nici masina nu are ABS si vedem cine da lada de bere .vad ca aveti o masina destul de noua si daia zic o cobarire ca sa mai echilibram din putere eu am doar 60cp .

Mircea Ionescu
Membru fondator

Mesaj de Mircea Ionescu » 14 Feb 2007, 23:43

Eu vin cu camera... Poate ajunge unul din voi pe net alaturi de ala cu Renault-ul 5... :D :D (Doamne fereste!!!)

Bogdan

Mesaj de Bogdan » 15 Feb 2007, 00:05

Numai S poate fi ala...Panda al lui seamana cu R 5-ul...

parpaneata

Mesaj de parpaneata » 15 Feb 2007, 00:55

:D :D :D @liviu tu de cand n-ai mai fost pe drumul ala??? Ce sa testam acolo? Telescoape?Arcuri? Ca mai mult de 40-50 pe ora nu prinzi.Intradevar la viteza aia merge si fara ABS!!! :D :D :D Eu unul dau o naveta de bere si renunt!!! :D :D :D Esti absurd!!! :D :D :D Totusi...cum vedeai cursa aia? Cine ajunge primul jos? :D :D :D In lac??? :D :D :D

Pascu Liviu
Membru forum

Mesaj de Pascu Liviu » 15 Feb 2007, 07:23

ai un SANTA FE NOU NOUT plin de electronicari si [sisteme de securitate]nu zic alfel sa nu para ca jignesc si te speri de o masina de 20 ani care a trecut pragul de 700000 km . iar drumul este relativ bunicel .
dar nu e nimic a iesit un lucru bun din discutia noastra RULOTISTI LA PRIMA INTILNIRE PE ANUL ASTA AVEM DE BAUT O LADA DE BERE, DACA EU NU AJUNG PARPANEATA TREBUIE SA O DEA SI MAI DAU SI EU UNA .
SI DACA TOT MERGE IL PROVOC SI PE CUPE LA O INTRECERE CA STIU CA NU II PLAC DRUMURILE ACCIDENTATE SI ASA AM MAI FACUT O LADA DE BERE . :lol:

Blocat