mig03 scrie:si eu am avut ,spre exemplu, "contre" pe forum cu Coupe(Mircea) si chiar daca au fost minore,cate odata le mai pui la suflet!
Dar, pe 1 Decembrie ne-am cunoscut le Cheia si vreau sa-ti spun ca este un om deosebit (cum de altfel sunt si ceilalti!) si-i port o stima deosebita!
Asa ca nu degeaba se spune ca aparentele inseala.
Una este sa ai ,,contre" alta este situatia mea.Cred ca ai citit mesajele trimice de cei doi mie.Cauta pe forum unde am postat eu mesaje care sa provoace asemenea reactii..Nu-l pune in aceeasi oala pe coupe...Cum spuneam ,sunt oameni si oameni.
Activez de ceva timp pe un forum auto unde datul in goarna este cafeaua de dimineata,dar......strict pe teme ,nu batai de campi....cand sar calul recunosc si imi cer scuze,iar cand celalalt greseste astept acelasi lucru.Si acolo sunt ,,oameni" si ,,oameni' dar macar pot spune ca am adversari super-pregatiti care au realizat ceva in viata pentru ei si pentru societate (un exemplu ;Bogdan Automobilia---retromobil, a facut pentru vehic. istorice din Romania lucruri mari,foarte mari...Nu pot sa-l sufar,ma iau de el cum am ocazia dar recunosc in fata tuturor ca este MARE ....alt exemplu viu:Lipoveanu cu care am avut ,,contre" pe alt forum dar de la care am avut ce invata...).
Deci prefer oamenii cu ,,sange in instalatie" pregatiti dtpdv,cu studii si vocabular finutz..afirmatiile referitoare la natura etnica ma irita rau,la fel si sfaturile impertinente de genul ..,,cere-te afara..nu mai scrie pe forum etc...Uit si iert foarte usor daca am ce...si daca omul este om..