Astăzi este 25 Mar 2023, 03:20

Discutii.....aiurea!!!

ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse

NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Blocat
Marius Bogdan
Membru fondator

Mesaj de Marius Bogdan » 18 Dec 2006, 13:48

SERGHEI scrie:Cineva a spus odata ,,_Fiecare popor are conducatorul pe care-l merita ......".....este valabil si pt comunitati muuuult mai mici..O zi buna tuturor. La multi ani si sarbatori fericite ,,tuturor" ..."...Raman pe aici totusi,nu am de gand sa plec...:?

Aici totusi exagerezi,ca sa fiu mai indulgent in exprimare!!!
mig03

SERGHEI

Mesaj de SERGHEI » 18 Dec 2006, 14:02

De ce mig03 exagerez ? Tu consideri normal comportamentul lor?

Marius Bogdan
Membru fondator

Mesaj de Marius Bogdan » 18 Dec 2006, 14:13

si eu am avut ,spre exemplu, "contre" pe forum cu Coupe(Mircea) si chiar daca au fost minore,cate odata le mai pui la suflet!
Dar, pe 1 Decembrie ne-am cunoscut le Cheia si vreau sa-ti spun ca este un om deosebit (cum de altfel sunt si ceilalti!) si-i port o stima deosebita!
Asa ca nu degeaba se spune ca aparentele inseala.
mig03

SERGHEI

Mesaj de SERGHEI » 18 Dec 2006, 14:49

mig03 scrie:si eu am avut ,spre exemplu, "contre" pe forum cu Coupe(Mircea) si chiar daca au fost minore,cate odata le mai pui la suflet!
Dar, pe 1 Decembrie ne-am cunoscut le Cheia si vreau sa-ti spun ca este un om deosebit (cum de altfel sunt si ceilalti!) si-i port o stima deosebita!
Asa ca nu degeaba se spune ca aparentele inseala.

Una este sa ai ,,contre" alta este situatia mea.Cred ca ai citit mesajele trimice de cei doi mie.Cauta pe forum unde am postat eu mesaje care sa provoace asemenea reactii..Nu-l pune in aceeasi oala pe coupe...Cum spuneam ,sunt oameni si oameni.
Activez de ceva timp pe un forum auto unde datul in goarna este cafeaua de dimineata,dar......strict pe teme ,nu batai de campi....cand sar calul recunosc si imi cer scuze,iar cand celalalt greseste astept acelasi lucru.Si acolo sunt ,,oameni" si ,,oameni' dar macar pot spune ca am adversari super-pregatiti care au realizat ceva in viata pentru ei si pentru societate (un exemplu ;Bogdan Automobilia---retromobil, a facut pentru vehic. istorice din Romania lucruri mari,foarte mari...Nu pot sa-l sufar,ma iau de el cum am ocazia dar recunosc in fata tuturor ca este MARE ....alt exemplu viu:Lipoveanu cu care am avut ,,contre" pe alt forum dar de la care am avut ce invata...).
Deci prefer oamenii cu ,,sange in instalatie" pregatiti dtpdv,cu studii si vocabular finutz..afirmatiile referitoare la natura etnica ma irita rau,la fel si sfaturile impertinente de genul ..,,cere-te afara..nu mai scrie pe forum etc...Uit si iert foarte usor daca am ce...si daca omul este om..
Ultima oară modificat 18 Dec 2006, 15:53 de către SERGHEI, modificat 1 dată în total.

Sorin Dandes
Membru forum

Mesaj de Sorin Dandes » 18 Dec 2006, 14:51

Acum tot ce vreau este sa imi cer scuze.
Eu am cam fost "distrat" in ultimile 2 zile si nici tastele nu le vedeam bine.. da ce am scris :(.
Poate ca am suparat pe multi dar asta este mai greseste omul.
Acum rog colegii care au ceva de spus sa trimita un PM.
Va multumesc !!!
Ultima oară modificat 18 Dec 2006, 19:40 de către Sorin Dandes, modificat de 2 ori în total.
PASSAT 1.9 TDI +BEYERLAND 430-MD AN 1994

Bogdan

Mesaj de Bogdan » 18 Dec 2006, 15:33

Reamintesc membrilor Clubrv ca referitor la aceasta situatie mi-am cerut scuze pe forum....

SERGHEI

Mesaj de SERGHEI » 18 Dec 2006, 15:50

Bogdan scrie:Reamintesc membrilor Clubrv ca referitor la aceasta situatie mi-am cerut scuze pe forum....

Discutia era pt cei care au uitat greselie...

Recunosc, si Bogdan si eu ne-am cerut scuze unul altuia la momentul respectiv pentru o discutie care a fost mai mult o neintelegere de postari..nimic personal..lucru pentru care nu pot decat sa imi scot palaria..si promit sa imi editez postarile anterioare.

Marius Bogdan
Membru fondator

Mesaj de Marius Bogdan » 18 Dec 2006, 16:32

Si deci , Serghei?
Eu de felul meu sunt un idealist(trebuie sa intelegi ca sunt Varsator si asta este principala trasatura a Varsatorului!),dar si vizionar.
Nu crezi ca putem sa creeem ceva bun si unic in Romania (desi ma uit ,nu stiu ce cuvant sa pun, ca ne laudam cu niste sh-uri),care pentru noi sunt "bijuterii".
Dorinta mea este sa vad acest club dezvoltandu-se,crescand ca un copil bine crescut si ... SA AVEM UN CAMPING CLUB RV-RO ACREDITAT SI UNDE SA NE INTALNIM SI CU RESTUL EU.
mig03

SERGHEI

Mesaj de SERGHEI » 18 Dec 2006, 19:56

Asa este mig...si eu tot varsator sunt .Cred ca am mai spus asta ,chiar daca unii oameni de pe aici nu ma inghit sau daca eu nu inghit pe unii asta nu inseamna ca cei care fac treaba cu asociatia nu fac treaba buna s-au nu le respect realizarile.Patimile si mandriile nu isi au locul cand vrei sa demarezi un proiect de care poate se vor bucura multi pasionati .Club RV sau Asociatia nu au nici o legatura cu micile disensiuni de pe forum ..asa este peste tot. Si pe dtrn.ro in cursul saptamanii dam cu pietre iar Duminica iesim cu totii la gratar...Sper sa fie la fel si aici (din cate am vazut este )..asta este sarea si piperul atata timp cat nu se intrece masura...

BELIAL

SOLUTIE DE CURATAT

Mesaj de BELIAL » 19 Dec 2006, 16:48

...
Ultima oară modificat 07 Noi 2007, 18:05 de către BELIAL, modificat 1 dată în total.

Luidort Peti
Membru fondator

Mesaj de Luidort Peti » 19 Dec 2006, 22:46

:(
Ultima oară modificat 27 Oct 2007, 23:20 de către Luidort Peti, modificat 1 dată în total.

parpaneata

Mesaj de parpaneata » 19 Dec 2006, 23:18

Pai....normal ca tu esti de vina!!! De ce nu mai scri nimic???? :D :D :D Am glumit!!!
Nu e nici un topic cu ...robinete!!! Ptr o singura intrebare nu fac topic. La rulota mea am acelasi fel de robineti si la toaleta si la bucatarie. Partea cu tzeava se scoate afara.Acum...ptr baie asi intreba daca se gaseste tzeava aia cu extindere(prelungire) pentru dush? Sau daca a facut cineva vreo improvizatie mai reusita astfel incat sa-si faca montura de dush pe robinetul ala!?

Blocat