Trebuie doar setat cum trebuie Mircea. Vizitatorul are dreptul doar sa citeasca.
@sorinrec,ai o problema!!! Am scris acolo ptr a curma discutiile vizitatorului.In sensul ca daca are ceva de spus s-o spuna pe fata nu anonim!!! Sunt super convins ca e unul dintre membri. Se poate verifica de catre @costel.Dupa IP. Si IP-ul ala va corespunde cu al unui membru care are de facut misto dar nu stie metoda eleganta!

EDIT
Si mai am o propunere....asta ca sa terminam toate discutiile legate de vanzari si alea,alea. Cei care posteaza pe forum,in mod constant si fac o afacere din chestia asta,rulote,accesorii,etc...ori sa ofere discounturi considerabile membrilor( si aici nu vorbesc de membri de o zi sau cei care s-au inscris doar si nu au postat macar....ceva,ca atunci s-ar pacali ei),ori,varianta doua,sa contribuie cu bani la mentinerea si dezvoltarea acestei pagini de web,a asociatiei,etc. Serviciu contra serviciu. Si nu cu discounturi la nu stiu ce solutii de wc,sa ma scuze exis aici,caci nu imi par tentante.Discounturi la rulote,Trume,frigidere,boilere,lucruri mai scumpe!Preturile Exis sunt bune,intradevar,dar din membri clubului pleaca,in principiu,o data la o luna sau la doua luni cineva in Olanda sau Germania.Un membru si prieten le aduce si le vinde celorlalti membri si prieteni la pretul de acolo. Va spun eu ca mi s-a intamplat,nu e poveste.Mi-a adus @bebe.Exis si Ionita siConyteo,ptr ultimul am o stima deosebita,trebuie sa castige ceva,ca fac afaceri.Asta e in afaceri.Si eu imi pun adaos.De multe ori credeti-ma ca-mi pare rau ca-mi pun.Avand in vedere cine cumpara.Si fac si acte de caritate.In fiecare luna.Asta e conceptul meu.Gata! Sper ca s-a inteles cava!