1024 scrie:FOTODEVA scrie:Salutare,sunt nou pe la voi si am vazut si fotografiat rulote in Germania cu preturi incepand de la 600 Euro!Vreau in ianuarie 2007 sa-mi aduc si eu o rulota!Am un Logan Ambition 1,9 MPI-90CP si ma gandesc de cate Kg.max sa fie rulota sa pot rula linistit!Daca se poate raspunsuri concrete fara trimiteri la link-uri!Oare cat o sa coste o inmatriculare dupa 1-01-2007 la o rulota adusa din Germania,pana in 1000 Kg!Multumesc!!!
salutare FOTODEVA!si eu vreau sa merg in germania sau olanda.poate ne spui si noua cum a mers treaba cu cumparatul,te rog frumos!
Salutare,merg in Germania cam o data la 3 luni ca am o sora la Frankfurt si din 1999 fac cumparaturi!De fiecare data am fost atras de rulote cand le-am vazut!Sper ca in curand o sa am una de 3 persoane!In Ianuaie planific o noua calatorie in Germania!Am si fotografii cu rulote vazute dar este greu sa-le postez!Preturile sunt foarte mici in Germania la electronice daca stii sa-te descurci!Multi nu stiu ca se poate negocia la magazine!