Astăzi este 26 Mar 2023, 14:55

ClubRV-RO

Amintiri din trecut ....

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Constantin Curelea
Membru fondator

Mesaj de Constantin Curelea » 05 Dec 2006, 12:07

Dupa ce se constituie asociatia ca persoana juridica, primul drum este la Ministerul Transporturilor si Turismului pentru o recunoastere oficiala iar apoi vor fi contactati toti posibilii colaboratori:campinguri, pensiuni in zone turistice, primarii, agentii de turism, firme de material sportiv si de camping.
V-om cauta eventual sponsori care sa faca reduceri la produsele lor pentru membrii clubului.
Acum va interveni efectiv atractia unor noi membri.
Este necesar ca cei care cred in aceasta asociatie sa duca o campanie de popularizare. Ne intalnim in familii, de Craciun , de Revelion.
Avem la dispozitie toata primavara 2007, pentru ca la inceput de sezon estival ,ClubRV-RO sa fie deja o marca.
Membrii fondatori ,care au si contribuit in bani la infiintare ,sunt increzatori in viitorul acestei activitati in Romania
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !

bebe944
Membru forum

Mesaj de bebe944 » 05 Dec 2006, 14:33

Nu credeti ca ar fi frumos sa facem din banii ce ne vor ramine dupa infiintare niste stegulete pe care sa le purtam la rulote la deplasarea in grup; ar fi mult mai vizibile decat stikerele si ar fi chiar mai de efect :wink:
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759

Bogdan

Mesaj de Bogdan » 05 Dec 2006, 14:39

Steguletele au fost in discutie de la inceput deodata cu autocolantele.
Nu prea stiam ce format sa fie si unde le vom pune...
dca nu sunt dintr-un material rezistent pana la Herculane se fac praf de la fluturatul la viteza...

bebe944
Membru forum

Mesaj de bebe944 » 05 Dec 2006, 14:48

Gasim noi din ce mai greu va fi sa ne gandim la niste suporti sa avem toti la fel, nu crezi ca ar fi bune prinderile alea de plastic cum avem pe rulote pt betele de cort <se> ? :wink:
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759

Bogdan

Mesaj de Bogdan » 05 Dec 2006, 14:52

Cred ca la Herculane vorbim de asta...

Dan Iliescu
Membru fondator
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Iun 1967

Mesaj de Dan Iliescu » 05 Dec 2006, 14:54

Am sa incerc eu sa fac ceva care sa semene cu un stegulet si sa vad cit poate fi de rezistent. Poate reusesc sa le fac pina plecati voi de revelion. Sunt ceva pretentii de dimensiuni? Ce va trebui inscriptionat pe ele? De viteza nu va faceti griji. La cum se deplaseaza coloana rezista si stegulete din hartie...hihihihi :lol:
Camper Knaus Traveller 685
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro

iliescu4751

Bogdan

Mesaj de Bogdan » 05 Dec 2006, 15:36

Cred ca ceva format A3 cu sigla Clubrv -ului

Constantin Curelea
Membru fondator

Mesaj de Constantin Curelea » 05 Dec 2006, 15:43

La fel ca piratii sau Crucea Rosie, sau masinile de presa!
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !

parpaneata

Mesaj de parpaneata » 05 Dec 2006, 19:26

In principiu fiecare trebuie sa facem ceva,zic eu.Chiar daca suntem sau nu printre membri fondatori,sau din conducere.Pe acolo pe unde umblam separat sau impreuna sa ne implicam in a obtine avantaje ptr membrii clubului contra....reclama pe site de exemplu.Asa vom crea,poate,mai multe locatii pentru campare.Sunt f. multe campinguri fara dotari ptr rulote.Ar fi avantajos pentru ambele parti. O alta ar fi infratirea cu RV-istii din...Italia,Grecia,Austria,etc.Le oferim si noi ceva la schimb,adica locuri sigure,testate de noi si...mergem cu ei cu o oala de sarmale,mamaliga si palinca si....gata...i-am dus de minti! :D Cotizatia nu-i mare dar...prima intrebare la un nou venit va fi..."ce-mi faceti voi de banii astia?" Aici trebuie sa puna mana membri fondatori sa faca statutul ala cu obligatii,indatoriri si beneficii.Dupa asta....cine vrea bine,cine nu....iarasi bine! Eu cred ca vor vrea multi.Si asteptati-va sa si plece daca nu le va conveni ceva!!!

popescu_c_v

Mesaj de popescu_c_v » 05 Dec 2006, 19:43

Sunt convins ca dupa infiintarea juridica a clubului, vor apare si beneficiile. Deocamdata campingurile de la noi ofera prea putine facilitati si conditii pentru RV-isti. Sunt putini cei care inteleg sa faca un camping cu dotari si facilitati ca cel de la Herculane si foarte multi cei care le pun bete in roata. Ar trebui sa avem posibilitatea sa atragem investitori straini care sa dezvolte baza materiala a campingurilor din Romania. Romania nu este deocamdata pe lista tarilor cu campinguri de clasa verificate si recomandate. Haideti sa la gasim si sa le promovam pe cele cu facilitati deosebite si sa le aratam cu degetul pe cele care nu ofera nimic pentru banii dati. Clubul, dupa infiintarea juridica, poate avea colaborari sau "infratiri" cu toate cluburile RV din Europa. Un mare atu il reprezinta aderarea tari noastre la U.E. si ar fi pacat sa se rateze sansa de a fi si noi prezenti pe scena RV din Europa. Sunt convins ca vor exista campinguri de nivel ridicat care sa doreasca o reclama sau o promovare in cluburile din Europa, si campinguri din Europa care sa doreasca sa atraga RV-isti din Romania.

Florin Dumitrescu
Membru fondator

Mesaj de Florin Dumitrescu » 05 Dec 2006, 22:31

Ref la Stegulete: Cred ca nu trebuie un format mare ptr ca poate rupe sistemul de prindere. Eu m-am gandit chiar la un A4 ( nu Audi :D ). Ar fi interesant un steag mare ca cel de la Cheia :wink: pentru "baza"
Claudia & Florin Dumitrescu
Fendt 496Q & VW Passat
0722 354 219
Membru fondator ClubRV

Ei rad de mine si spun ca sunt diferit. Eu rad de ei ca sunt toti la fel.

Florin Dumitrescu
Membru fondator

Mesaj de Florin Dumitrescu » 05 Dec 2006, 22:34

@parpaneata

Ati plecat repede de la Cheia si nu am apucat sa va intreb daca v-a folosit la ceva radiatorul cu halogen."Bebelusele" erau ingrijorate.
Claudia & Florin Dumitrescu
Fendt 496Q & VW Passat
0722 354 219
Membru fondator ClubRV

Ei rad de mine si spun ca sunt diferit. Eu rad de ei ca sunt toti la fel.

Raspunde